REPLICA ONLINE CONSTANTA

12.3° Constanța Vin., 26 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6711
12.3° Constanța Vineri, 26 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6711
 

Consilierii locali, convocaţi în şedinţă. Se dezbat chestiuni fierbinţi pentru urbe!

Consilierii locali, convocaţi în şedinţă. Se dezbat chestiuni fierbinţi pentru urbe!

Replica API 20 aprilie 2018 | 00:00 282

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
un proiect de hotatarare sa schimbati pacaliciul asta de primar?
4
0
Acest primar este un filfizon.Nu se pricepe la probleme de administrare a unui oras ,precum Constanta
8
0
JUMATATE DE MILION DE EURO...suma platita anual pentru birourile functionarilor...birouri situate in cladiri ce apartin unor afaceristi . Primaria trebuie sa functioneze intr-un singur sediu...nu imprastiata in tot orasul...de pana obtii un document alergi de te ia draqu. Bani tipati in vant pe sedii degradate...nepotrivite pentru o institutie...situate la distante mari fata de sediul central...SEDINTELE CLC SUNT LA MISTO ....
8
0
orice sedinta a consiliului local e facuta la chemarea primarului fagadau. Acest porc si hot ordinar. La fiecare sedinta sunt mai multe teme fara importanta. Dar in cunoscutul stil mazarist, nu exista sedinta in care sa nu se vanda in continuare terenuri si sa se betoneaze parcurile. Pana cand bai banditilor ? Chiar nu-i vede justitia de cacat si corupta ??? Macar asa de ochii lumii.
8
0
domnule Fagadau ati insirat toate acele proiecte in articolul asta pentru ce? cu ce intentie? ca sa constientizam ce? stim si noi ca se apropie alegerile locale si porcul chiar nu se ingrasa in ajun............. ce ati facut de cand ati fost inscaunat ca primar? ca a trecut ceva vreme, spuneti-ne si noua ca ati facut asta, sau aia, sau ailalta ca sa va putem admira si noi realizarile, ca pana acum v-am putut "admira" doar nepasarea si lipsa de implicare.
6
0
Se dezbate ciuntirea parcului Tabacarie de oil depol
10
0
esti un MARE DOBITOC...
3
7
La munca, putorilor! Aveti grija numai sa va incasati indemnizatiile de " sedinta" si cum sa mai furati ceva, javrelor. Fagadau & gasca, sunteti orbeti, nu vedeti ca orasul colcaie de tigani si cersetori, ca nu sunt locuri de joaca, ca nu avem parcuri, ca pietele sunt mizerabile, ca se construieste pe iarba, ca nu ati plantat un pom dar puneti borduri si panselute.... Treceti la munca, nesimtitilor!
12
1
ACEST PRIMAR FACE TREABA ! MARE. ATI OBESRVAT CEVA BUN IN ORAS ? NU MAI PUT WC-urile IN PARC . CEVA PARCARI? PARCUL DE LA PRIMARIE ESTE TOT INCHIS ?
12
0

REPLICA

LOTO

6/49
182182191
5/49
251721402310
joker
8442812108