REPLICA ONLINE CONSTANTA

4.7° ConstanÈ›a Mar., 19 Mar. 2024
Anul XX Nr. 6673
4.7° ConstanÈ›a MarÈ›i, 19 Martie 2024 Anul XX Nr. 6673
 

Consilierii locali municipali, convocați în ședință. Vezi ce proiecte sunt pe ordinea de zi!

Consilierii locali municipali, convocați în ședință. Vezi ce proiecte sunt pe ordinea de zi!

Replica API 22 septembrie 2018 | 00:43 418

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Sper sa nu mai iasa bivolul asta primar, nici psd ul nu il mai voteaza.....
2
0
Voi muistii rezistenti sa plecati in pula mea afara , lasati-ne sa muncim si sa aducem romania pe culmi europene . Avem resurse , dar ne vindeti munca multinationalelor , jegosilor , fii de curve !
1
1
Presedintele Johannis trebuie sa iasa, sa condamne comportamentul abuziv si penal al unui inculpat ca dracnea care duce tara in prapastie si foloseste bogatia tarii in mod partinic si personal numai ca sa scape el de puscarie. Dracnea este presedinte de partid, al unui partid corrupt, la fel de penal ca el, seful PSD. Klaus Johaniss este presedintele Romaniei si trebuie sa apere tara si cetatenii de asaltul penalilor la adresa democratiei!
2
1
Trecerea, vanzarea etc UNUI imobil. Care MMs de imobil, mai precis?? De cate ori apare o de-asta, e eticheta fosforescenta de matrapazlac. Dupa care, unde mama naibii sunt blocuri de 5 sau 7 niveluri pe General Manu sau pe Mihaileanu? Astea nu-s strazi dragute , cu cladiri cu un etaj maxim doua? Blocuri, blocuri, blocuri si iar blocuri. Dea draq ca n-am vazut vreodata macar o tentativa de PUD sau PUZ pentru infiintare de spatiu verde sau de parcari etajate si iar parcari etajate. Hai cu Iunie 2020. Chitac, te rog mobilizeaza-te si fa cumva, ca nu vreau sa ma mut din oras.
2
0
Asa ne trebuie. FARA PRUMAR DIN PARTID POLITIC, DAR SI FARA PRIMAR DE GENUL CHIT-CHIT-CHITAC
0
3
Care nu face ninic in orasul sau, dar bea apa de la robinet!BRAVO!
8
0
cine o mai fi prost sa il voteze pe papleaca asta, nimic nu face acuma isi mai pune in cap si personalul administrativ, trece vremea dom primar trece o sa ajungi iar la noi
9
0
Fa ceva in Constanta!
9
0
Primaria sa faca bine sa monteze cabine de termopan cu toate dotarile necesare ptr. bisnitarii de tigari din toate pietele din constanta ..fratilor e invazie ..e prapad ..politia locala din constanta sa desfiintat si de aici tot haosul din oras ..
8
0
proiect peste proiecte de concesiune teren ? mi s-a spus ca nu mai exista aceasta forma vanzare directa fara licitate la teren ? se poate si asa ceva? cat nuroc au unii si eu ma lupt ptr una din aceste forme din 2004 oare mai trebuie sa am rabdare sau sa actionez altfel????
8
0
Construieste parcari,primar de doua parale ce esti........ne ai umplut de stalpi pe trotuare !! Ai gasit solutia .......
10
0
Nu mai faci un referendum pentru Cazino ? Sau astepti alt mandat !
8
0
nici o sedinta fara smenuri cu locuinte si terenuri. Nici o sedinta fara rectificari ale bugetului. Multa muie fagadau, muie dragnea, muie pesede !!!
10
1
Ha ha ha. Terminati dracu cu vrajelile astea. Sunt printre ultimele orase din Romania. Vai mama voastra. Proiecte in Constanta. Amuzant.
10
0

REPLICA

LOTO

6/49
294439101410
5/49
31213917-03-20243 0 1 5 5 7 6
joker
371118333920