REPLICA ONLINE CONSTANTA

13.7° Constanța Joi, 28 Mar. 2024
Anul XX Nr. 6682
13.7° Constanța Joi, 28 Martie 2024 Anul XX Nr. 6682
 

Consilierul Dan Moldovan i-a făcut vânt nașului Ioan Negrea, în favoarea soacrei

Consilierul Dan Moldovan i-a făcut vânt nașului Ioan Negrea, în favoarea soacrei

Mirela PASCAL 1 februarie 2023 | 00:00 3044

Când soacra își bagă coada... Naby Estival Maritimo SRL, în baza căreia funcționează restaurantul Maritimo din Portul Tomis, a stârnit nenumărate controverse în ultimii ani. Se știe că asociați ai firmei au fost Ioan Negrea, până de curând, și Maria Ciuciumiș, soacra fostului consilier local Dan Moldovan, care este și finul lui Negrea. După doar doi ani de la înființare, s-a rupt lanțul de iubire între asociați, iar în final Moldovan a reușit să-i facă vânt din firma care deține localul din Portul Turistic. Cine a avut de câștigat? Soacra...

Consilierul Dan Moldovan i-a facut vant nasului Ioan Negrea, in favoarea soacrei

Terenul pe care s-a construit restaurantul Maritimo din Portul Turistic Mangalia a făcut obiectul unor dispute în instanță, după ce firma lui Dan Moldovan și a lui Ioan Negrea a reușit să pună mâna pe imobil.  Naby Estival Maritimo SRL a fost înfiinţată în 2019, cu câteva luni înainte de a se efectua tranzacţia, de Ionel Negrea, fost consilier local în mandatul lui Claudiu Tusac, şi partener de afaceri cu Tusac, şi de Maria Ciuciumiş, care este soacra consilierului local Dan Moldovan. De unde a luat terenul? În anul 2009, societatea LGV Invest Quality a obţinut concesionarea imobilului teren de pe strada Portului nr 84, pe o perioadă de 10 ani. Tranzacţia s-a efectuat în mandatul lui Claudiu Tusac, un primar darnic care a ajutat, spun gurile rele, foarte mulţi afacerişti să pună mâna pe terenuri în cele mai bune zone din staţiune. Aceeaşi societate a pus bazele unei construcţii provizorii în care funcţionează un restaurant, Maritimo Longe. În vara anului trecut, mai exact în iunie, contractul de concesiune a terenului expirat. Iar în decembrie acelaşi an, LGV Invest Quality a vândut construcţia altei societăţi, Naby Invest Maritimo, administrată de doi foşti consilieri locali în mandatul aceluiaşi Tusac, (n.red. deşi doar unul apare în acte, alături de soacra celuilalt). Numai că, vânzătorul LGV Invest Quality a uitat (poate intenţionat) un detaliu foarte important: contractul de închiriere pe teren nu a fost prelungit, iar tranzacţia este pusă sub semnul legalităţii. De menţionat faptul că vânzarea a avut loc cu doar două zile înainte de şedinţa de Consiliu Local în cadrul căreia s-a aprobat proiectul privind reglementarea juridică a terenului de pe strada Portului nr 84.

Consilierul Dan Moldovan i-a facut vant nasului Ioan Negrea, in favoarea soacrei

Nașul Negrea și-a cedat acțiunile în favoarea soacrei finului Moldovan

În afară de aceste aspecte, au apărut neînțelegeri între cei doi afaceriști, nașul Negrea și finul Moldovan. Cel dintâi a rămas fără funcția de administrator, anul trecut, iar acum Negrea a ieșit de tot din firmă. Semn că între naș și fin nu a mai existat nicio cale de reconciliere. Așa se face că singurul asociat în firma Naby Estival Maritimo SRL a rămas soacra lui Moldovan, Maria Ciuciumiș, iar administrator Marcela Moldovan, posibil si a consilierului local Moldovan.  Prețul cesiunii acțiunilor a fost de 150.000 euro.

Finul Dan Moldovan, traseist politic

Finul Dan Moldovan, fost consilier local în Mangalia, nu s-a lecuit de politică! De la PD la PDL, apoi la PSD… până a ”parcat” la Pro România, din partea căruia a și candidat, la alegerile din septembrie 2020, pentru poziția de primar! Ah, să nu uităm că a fost şi prin PUR, dar asta ‘nu se pune’.

Consilierul Dan Moldovan i-a facut vant nasului Ioan Negrea, in favoarea soacrei

Moldovan a avut o relație bună cu Claudiu Tusac. În 2017, acesta i-a închiriat lui Dan Moldovan, de fapt, soacrei sale, terasa Bicaz din Olimp, obţinând, ulterior, şi bucata de plajă.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
la moldovan maritimo se lucreaza ca in sclavagism.Fara zile libere,sarbatori legale,simbata ,duminica,concedii,ptr salariul minim pe economie.ITM spaguit maninca o pizza si nu vede .Muriti ba! de evitat!
7
1
https: dobrogealivero menabit-ozghiun-consilier-local-al-orasului-mangalia-amendat-cu-50-000-de-lei-pentru-luucrari-ilegale
4
0
Ce spui tu mai Ioane despre pensiile speciale nu este adevarat,caci Iliescu si ai lui dupa ce le-au furat revolutia romanilor au dat legi pentru pensii speciale,adica pentru ei,fosti militieni apevisti,securisti si activisti ai Partidului Comunist Roman,caci astia aveau varsta de pensionare cu vechime facuta pe timpul comunistilor,adica pe timpul lor,sper ca acum ai inteles ca legea a fost data dupa caderea comismului dar cei care au dato au fost membri FSN mai intai apoi PDSR,PSD,PNLsi UDMR,deci fosti securisti si comunisti urmati de cunostintele,prieteni si neamurile lor mai tinere care au fost promovati in politica de batrani apevisti,militieni,securisti si activisti ai Partidului Comunist Roman.
4
2
afaceristi constanteni. totul pe minciuna, furt. unul care a inventat roata patrata nu gasiti?
4
0
Nu cred ca Ozzy are treabă cu acest articol. Doar daca ar fi avut treaba, ar fi zis si de colosul ridicat de Maganu si compania la doi pași de a lui Moldovan nu ? Că doar nu este pe interes... Ori poate că nu a uitat cum a intrat consilier pe lista PSD dupa ce Cautică prietenul l-a șantajat pe Felix motanul .... Unde mai pui că nu ar fi avut motiv să se ia de Dan, faza cu subvenția fiind de ochii proștilor, a fost pus tot de putere să facă pe salvatorul, să nu se ducă voturi la adevărata opoziție.
6
1
Pai asta se știa .Știrea e data pe piața că praf în ochi după ce nu s a prezentat sa voteze giga. În spatele lui Dan Moldovan se afla de fapt Radu Cristian. Moldovan nu e de capul lui acolo, asta uita Ozzy sa spună în acest articol. Ozzy care și el e săgeată primarului împreună cu PSD ul .Blat toți. Dan Moldovan e prieten cu trădarea apropiaților demult. Un arogant care face totul ptr bănuți. Ospătarul care nu are scrupule. Felicitari Nae, te a mai făcut finu odată și nca o data, ca i ai permis lui și multora care au ajuns oameni pe spinarea ta.
5
0
pt.pensii ne... !ceaustescu a fos numit de catre apropiatii lui dupa moartea lui dej, cu rusii nu se avea bine!pensiile specialiste !au fost propuse si votateitura epoca actuala si le inghite nomenclatura actuala !
2
2
Cel mai p***t consilier, regret amarnic ca l am bagat in echipa mea! Foarte alunecos acest sarpe!!!
8
0
Culmea ironiei pensiile nesimtite sunt inghitite pe gat de fostii comunisti care il lingeau pe Ceausescu. Cizmarul ala saracul impuscat fuse-se pus de rusi. Elena era o cooorva cu copii inainte de casatorie.
4
3

REPLICA

LOTO

6/49
28291833747
5/49
102511321216
joker
2832645102