REPLICA ONLINE CONSTANTA

4.4° Constanța Mar., 19 Mar. 2024
Anul XX Nr. 6673
4.4° Constanța Marți, 19 Martie 2024 Anul XX Nr. 6673
 

Consilierul local PNL, Marius TULICĂ: Vom pune umărul cu toții la întinerirea și creșterea orașului

Consilierul local PNL, Marius TULICĂ: Vom pune umărul cu toții la întinerirea și creșterea orașului

Replica API 20 septembrie 2020 | 16:50 5205

Marius Tulică este, în prezent, consilier local municipal din partea PNL și figurează pe lista de consilieri locali și pentru următorul mandat. În cadrul unui interviu acordat ziarului Replica, acesta a făcut o retrospectivă a mandatului său, dar a vorbit și despre schimbarea de care are nevoei Constanța, sub conducerea PNL.

Reporter: Se încheie un mandat administrativ plin de evenimente. Cum ai caracteriza ultimii patru ani? Constănțenii au avut parte de o bună conducere locală?

Marius TULICĂ: Personal, mandatul meu de consilier municipal a fost mai scurt. Aproximativ 2 ani.

Pot spune că atât noi consilierii locali, cât si constănțenii am fost conduși in spirit dictatorial, neavând șansa reală de a-mi exercita funcția de consilier în adevăratul sens al cuvântului.

Ultimii 4 ani sub mandat Decebal Fagadau si PSD cred că nu trebuie să-i caracterizez eu, ci se caracterizează singuri doar aruncând un ochi oriunde in acest oras.

R.: Pe 27 septembrie, mergem din nou la urne, pentru a treia oară în nici doi ani. Cum ne va schimba destinele ceea ce vom face în această duminică?

M. T.: . Am incredere ca noi, constănțenii, vom fi mai uniți decât niciodată. Important este sa ieșim la vot in număr cât mai mare si să alegem Vergil Chitac și echipa PNL. Un om cu o viziunea clară asupra dezvoltării acestui oras cu nenumărate resurse, unele îngropate de actuala conducere altele lăsate in mod special inca nedezvoltate.

Sunt încrezător ca in 27 septembrie vom pune umărul cu toții la “întinerirea si creșterea” orașului nostru.

R.:Cum ți-ai dori să arate viitorul Consiliu Local Municipal Constanța?

M. T.: Viitorul CLM - să fim o echipă formata din oameni de valoare, toti punând umărul real la ceea ce inseamnă Constanța nouă, Constanța mai aproape de occident.

R.:Care sunt proiectele pentru Constanța care nu mai necesită amânare?

M. T.: . Pare stupid, însă din pacate Constanta este un oras trist. Sunt extrem de multe proiecte de prima urgentă, însă Daca ar fi sa nominalizez as începe cu “Curățenia“ acestuia.

R.: Care este mesajul tău pentru constănțeni?

M. T.: Constănțeni, pe data de 27 Septembrie, doar împreună putem schimba fata acestui oras. Avem un singur tur, o singura sansa ! Haideti la vot.

CMF PNL 21200012

M.P.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
un tanar implicat ! bravo
9
0
Intinerirea orasului ? Tulica tu cati copii ai de gand sa faci ? Ai auzit de dublarea alocatiilor si te pui pe facut plozi ?
1
0
Super om !
9
0
asta cand era in poarta 6 boscheta zilnic la bodegile din cartier si uite ca a ajuns unde a ajuns . a avut pile mari baiatu ... bv un golan
2
5
Tulica? Sau Pulica?
0
4
din clasa. Era trecut cu interventii.
2
8
VETI PUNE UMARUL SA-I PUNETI IN SCAUNE PE TOTI PESEDISTI , DEZAMAGITOR , RADE LUMEA DE VOI CAT DE PROSTI SUNTETI ATI PUS BOTUL .
2
4
Da zici machidon, tot un fel de zdreanta
9
7
Un baiat cu mult bun simt, educat ! Succes
18
9
Frate, sa nu uiti de unde ai plecat, golaniile de poarta6, a nu le aplica si pr unde ajungi.
11
4

REPLICA

LOTO

6/49
294439101410
5/49
31213917-03-20243 0 1 5 5 7 6
joker
371118333920