REPLICA ONLINE CONSTANTA

12.3° Constanța Vin., 26 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6711
12.3° Constanța Vineri, 26 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6711
 

Consiliul Județean al Elevilor Constanța și-a ales liderii!

Consiliul Județean al Elevilor Constanța și-a ales liderii!

Replica API 7 noiembrie 2018 | 00:27 604

Consiliul Județean al Elevilor Constanța a organizat, pe 1 noiembrie a.c., în cadrul sesiunii plenare a Adunării Generale desfășurate la Colegiul Național de Arte „Regina Maria” din Constanța, alegerile pentru funcțiile vacante și vacantabile din Biroul executiv, respectiv cele pentru funcțiile de director de departament.

Fiecare candidat și-a depus un dosar ce ulterior, în urma evaluării de către Comisia Județeană de Validare și Concurs, a fost validat sau respins. Comisia a fost formată din următorii membri: Tasnim Chazli (președinte), Andreea Roșu (secretar), Mihai Manole (vicepreședinte) și Lorela Florescu (membru). Fiecare candidat al cărui dosar a fost validat de comisie, și-a susținut discursul de candidatură în

plenul Adunării generale CJE CT, principalul obiectiv fiind de a obține votul președinților Consiliilor Școlare ale Elevilor prin prezentarea strategiilor de dezvoltare a structurii propuse de aceștia în dosarele de candidatură.

În urma procesului electoral, funcțiile vacante și vacantabile au fost ocupate de următorii: Silviu Morcan – vicepreședinte; Alesia-Rebeca Mazilu - vicepreședinte;

Alesia-Rebeca Mazilu - vicepreședinte; Cristina Roman – secretar; Ioana Bistrae – director al Departamentului de PR și comunicare; Andreea Toma – director al Departamentului pentru învățământ teoretic; Mara Savu- director al Departamentului pentru învățământ vocațional; Daniela Gabriela Vlășceanu – director al Departamentului pentru învățământ profesional și tehnic.

„Echipa Consiliului Județean al Elevilor Constanța felicită candidații pentru efortul depus și pentru implicare sperând ca aceasta să-i stimuleze în continuare în mișcarea de reprezentare!”, au transmis reprezentanții organizației.

F.B.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Invatati de mici ca e misto sa fii bugetar
4
0
cine e presedinte
0
0
E o gluma proasta ..auzi la ei cj al elivilor dar de ce nu faceti un partid ..k da mai bine ..APROPO DAR CAND VA APUCATI DE INVATAT CARTE ..SI CAND AVETI DE GAND SA VA OPRITI DIN ORORILE PE CARE LE FACETI LA CLASA SAU PE STRADA ..voi spuneti ca aveti drepturi dar obligatii si responsabilitati nu ? ...sunteti cam huliganos k tupeu ..
7
1
Consiliul Judetean al Elevilor, o ilustra forma fara fond. Si, uite-asa, elevii de azi devin politicienii de maine, adica taietori de frunze la caini si sugatori la tzatza bugetului de stat. Ce a facut structura asta pentru elevul de rand, stiu cei din staful ei ca elevii din liceele tehnologice incheie anul scolar la mijloc de iulie, in vreme ce colegii lor din liceele teoretice sunt in vacanta de o luna? Daca stiu, - eu insa ma indoiesc, ce au facut pentru a schimba aceasta stare de lucruri?! Raspunsul il dau dot eu: NIMIC! Si-atunci, care e rostul ei? Ramane cum am zis: e o forma fara fond.
11
2

REPLICA

LOTO

6/49
182182191
5/49
251721402310
joker
8442812108