REPLICA ONLINE CONSTANTA

20.4° Constanța Lun., 6 Mai 2024
Anul XX Nr. 6721
20.4° Constanța Luni, 6 Mai 2024 Anul XX Nr. 6721
 

Consiliul Județean vrea să reabiliteze pasarela din Mamaia

Consiliul Județean vrea să reabiliteze pasarela din Mamaia

Replica API 11 februarie 2020 | 19:34 544

Consilierii județeni vor supune la vot, în ședința din 18 februarie a.c., proiectul inițiat de vicepreședintele CJ, Claudiu Palaz, privind aprobarea solicitarii Consiliului Judetean Constanta pentru demararea procedurilor de achizitionare a constructiei speciale „Debarcader”, situat in Statiunea Mamaia, zona Cazino. Concret, se dorește preluarea pasarelei în vederea reabilitării.

”Se poate restaura, nu sunt pentru demolare, sunt pentru reabilitare. Toată lumea își doprește reabilitarea. Soluția este de preluare, de la SC Litoral SA către CJ, am făcut o solicitare, ni s-a comunicat că se află în administrarea lor. Urmează ca, după aprobarea hotărârii, să începem demersurile pentru materializarea acesteia, de trecere în patrimoniul CJ. Urmează ca lichidatorul să convoace AGA. Suntem singurii care ne dorim s-o preluăm. Prețul de inventar e de 7.000 lei și cred că ne permitem să susținem cheltuielile privind preluarea. Dacă facem chetă toți consilierii, o putem prelua. Cred în acest proiect. Nu ne încurcă proiectul ABADL de lărgire a plajelor. Plaja se lărgește, iar pasarela poate rămâne. Se pot desfășura fel și fel de activități”, a spus Claudiu Palaz, în cadrul unei conferințe de presă.

În cadrul conferinței, Claudiu Palaz a anunțat că Teatrul de Vară din Mamaia se află în procedura de închidere a licitației, iar comisia va desemna săptămâna asta câștigătorul firmei care se va ocupa de reabilitarea acestuia.

De asemenea, vicele CJ a vorbit și despre Policlinica 2, ce se află îna tenția instituția privind reabilitarea, valoarea proiectului fiind de 6 milioane de euro.

Alt proiect al lui Palaz prevede limitarea vitezei în afara localității a microbuzelor care transporta persoane, la 60 km/h. Asta după accidentul recent în care a murit o elevă.

Petruț IACOB

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Avand in vedere ca se vor lati plajele , pasarela asta va ramane suspendata pe nisip . O cheatie aiurea , mai bine o demoleaza
1
2
La 7000 lei o cumpar eu. Foarte multi oameni de afaceei din Constanta au vrut sa o cumpere sa o reabiliteze si sa o puna in valoare. Atunci oare de ce nu s-a putut?
4
0
Eu nu cred ca ar sa o renoveze sunt ocupati cu constructia de blocuri
2
0
Vine usrplus cu oamenii nostri noi cu contracte de laraja, stelian e baiat intelegator, banii nu au culoarea, miros, lista e buna bravo Donmitica
4
2
Palaz bate campii cu catargu lui! In afara de dosarele penale nu am auzit sa fi facut ceva concret! Fura curent,iar!Unde sa candideze? Are vreun loc la puscarie,rezervat? Sa se duca!
5
1
Felicitari pentru reabilitare si nu demolare
10
1
Horia , nu te mai umfla in pene , se apropie sfarsitul !
9
0

REPLICA

LOTO

6/49
16613441819
5/49
386416233
joker
41403415212