REPLICA ONLINE CONSTANTA

19° Constanța Lun., 6 Mai 2024
Anul XX Nr. 6721
19° Constanța Luni, 6 Mai 2024 Anul XX Nr. 6721
 

CONSTANŢA A RĂMAS FĂRĂ CĂLDURĂ ŞI APĂ CALDĂ!

CONSTANŢA A RĂMAS FĂRĂ CĂLDURĂ ŞI APĂ CALDĂ!

Replica API 18 decembrie 2019 | 14:07 543

RADET Constanţa anunţă că municipiul rămâne fără căldură şi apă caldă din cauza unei avarii CET!

"Electrocentrale Constanţa S.A. (CET Palas) a comunicat în data de 18.12.2019 că înregistrează o avarie in incinta statiei Palas si intrerupe alimentarea cu energie termică primară a punctelor termice. În consecinţă, în lipsa agentului termic primar nu se poate asigura distribuția apei calde de consum si a încălzirii în Constanţa.

Până la remedierea avariei de către Electrocentrale Constanța S.A. (CET Palas) nu se pot asigura consumatorilor serviciile de termoficare.

Pentru relaţii suplimentare vă rugăm să apelaţi la numărul de telefon 0241.585.300 de la Dispeceratul Electrocentrale Constanța S.A. (CET Palas)", transmite RADET.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
de la un bloc la altul plus costurile centralei proprii, iar timpul duratei procedurii este estimat la un an!
0
0
Cei care jigniti sunteti impasibili, pe langa faptul ca vbiti in necunostinta de cauze, nu aveti nici pic de empatie ptr cei ce, asa cum ati spus, nu le permite buzunarul sa dea o suma mai mare de bani, ptr confortul lor fizic, dar si financiar! Ptr ca cei ce sunt la radet platesc sume abracadabrante in raport cu, calitatea proasta a serviciilor. Si inca un lucru, daca locuiesti intr-un bl fara gaze, cu vecini dezinteresati ori batrani, fiind sg locatar ce doreste sa aiba gaze, te costa cu mult mai mult, sa tragi gaze de la blocul vecin, caz intalnit, 25000 lei doar teava distribuita de la un
2
0
Saraciile fara gaze au ramas fara
0
2
dobitoaca e ma-ta care te-a fatat, eu stau in bloc nou in care nu este nici macar unu la radet ........... deci despre ce vorbim? te trezesti vorbind ca sa convingi lumea cu argumente de kkat sa nu plece de la radet si sa va lase fara obiectul muncii
3
4
O sa o votez pe Firea la Constanta ca e tot aia
2
1
ai 22 de grade moca, ca inca mai ai pe scara bransati la RADET. cand n-o sa mai fie niciunul o sa stai in frig, ca toate saraciile care se lauda ca platesc lunar 150-200 lei cu centrala.
3
5
Numai saracii au ramas racordati la RADET. Smecherii au gaze.
5
10
ce defetisme ordinare folositi,ba prostule fara sa pornesti centrala in casa este cam 22 grade,si dupa ce o pornesti ajunge la 23-24,deci efectiv nu are cum sa coboare la 15grade chiar daca afara e frig de crapa pietrele.Mai minte omu dar nici chiar cum minti tu,pai ca sa ai 15grade in casa afara trebuie sa fie extrem de frig si sa nu dai drumul la centrala mai multe zile.Si de ce nu spui nimic si despre apa calda,caci atunci cand vrei sa te speli ca sa vina apa calda dai drumul de-ti consuma la apa pana-ti vine rau,pai cu apa aia risipita eu ma spal mai multe zile,la centrala risipa este zero
6
6
vorbesc cipanii care au firme de monteaza centrale motan la prosti. Ba tata, ca sa ai gaze la casa iarna, sa stai boier, nu s-o sugi in frig, te costa lejer 10 milioane gazul pe luna. Astia de stati la 2 camere cu motanu pe 15 grade ca sa platiti 200 de lei sunteti niste paduchi nespalati.
7
5
Craciun, sarbatori fara caldura si apa calda
8
4
Pfff.... iar fara apa calda si caldura ,baaa voi nu ganditi ca avem copii mici care ingheata de frug ,daca era zapada afara si ger ce faceati ,ganditiva ca avem nevoie de caldura ,stiti doar sa luati bani atata dar pretul nu-l mai scadeti sa va fie rusine ,pai daca am baga toti calorifere ce ar fi nu am mai plati la voi tusine sa va fie ordinarilor ca asa faceti in fie care an lasati lumea fara apa si caldura vai de pielea voastra
6
2
Cand se da apa calda
0
1
Puneti-va toti godin in casa sa iasa fumul ca la furnale din fiecare apartament si sa intre aerul de esapament pe geamuri inapoi sa il respirati direct de la sursa. Voi nu deschideti geamurile sa mai aerisiti?
4
7
in multi ani am pornit centrala la sf de septembrie, la radet faceam frigul o luna. plus reviziile nesfarsite din toamna. acuma le-au rarit, nu mai au bani de investitii, doar salarii. deci care e nespalatul? pana vine apa calda de la centrala curg 5litri, masurati, fac dus oricand, gaz si curent sa fie. daca nu stai la parter sau ultimul etaj, dai pe gaz 120-150lei in lunile friguroase, apa calda inclusa. se mai adauga curent 20-30lei, ca si pompa din centrala merge mai mult. nov-dec, 30zile am consumat 60mcubi, X 1,61lei mc. cei cu radet din bloc au 270lei apa calda si caldura
7
8
investitia o faci o data nu o faci in fiecare an, adica cumperi o data centrala de apartament si e o investitie pe termen lung care se amortizeaza in cativa ani, plus ca ai avantajul ca esti individual, adica nu mai esti legat cu altii de coada si nu ti se mai baga pe gat toate pierderile si nu mai suferi cand ti se opreste apa si caldura, plus ca ai avantajul ca poti opri caldura cand pleci de acasa si de asemenea poti opri caldura cand afara este cald ca acum, si nu mai ai caloriferele calde pana-n luna Mai asa cum obisnuieste RADET sa faca in fiecare an.
10
9
Ba sarantocilor, va cacati pe voi de frig in casa sa ni platiti gazele. Daca faceti cald cum este intro casa incalzita permanent de la radet platiti 800 de lei ma paduchiosilor. Mortii vostrii de leprr nespalate makidonesti. Cu toate firmele voastre de gaz makidonesc.
10
12
CET nu este egal cu RADET! O fi factura la gaze 200 lei pe luna, dar investitia in centrala de apartament , calorifere noi si reteaua interioara nu o luati in calcul? In cel mai fericit caz costul este de 6000-8000 lei! Asa ca nu mai bateti campii, fratilor!
11
8
cu ani in urma radet pt a tine consumatorii legati voia ca cei care se debranseaza sa plateasca taxa pe faptul ca-i vine caldura prin perete de la apartamentul vecin, cum ne taxeaza ca trece teava prin apartament plus tevile din subsol, si colac peste pupaza vor si taxa pe poluare.Eu ma basesc mult, si poluez, o sa puneti taxa si pe basini?
5
5
ai distrus tu cu soba de teracota si cu lemnele si carbunii ce-i arzi acolo.In Constanta sunt inca muuuuuuuuulte dar foarte multe case care inca fac focul la teracota, la fel ca-n mediul rural, asa ca despre ce poluare vorbim? ca ati incercat sa puneti taxa pe poluare pt cei cu centrala de apartament si nu s-a putut pt ca asta ar fi trebuit sa-i includa si pe cei din mediul rural ca si ei polueaza, si cum aia abia au bani de lemne ar fi fost o mare nenorocire sa mai plateasca si taxa de poluare.
3
5
Cinstanta are cel mai frumos targ de Craciun din Romania
2
9
Eheeeee daca afara era iarna autentica , ca acum 25 de ani si se intampla avaria asta , toata Constanta era praf . Poate o sa imparta Primaria gratuit , niste tuica sau palinca , sa ne incalzim in apartamente ??!!
5
2
Sa ma cac in radetul vostru!
11
6
Ati distrus orasul cu gazele de la centralele de apartamente
6
14
Esti un bou !
14
1
Vremea tine cu golanii fara centrala.
1
14
nu e nimeni din Constanta care sa fi platit 700 de lei factura la gaz, asta ti-o spun la modul categoric, cel mult platesti 200, hai 250, dar de aici si pana la 700 e cale lunga.Pe cine pacalesti tu?ca sa ramana lumea la RADET? tu lucrezi la RADET? si-ti pierzi locul de munca, asa e? am dreptate?
12
7
uitati-va ce s-a intamplat in Bucuresti, acolo RADET a dat faliment, credeti ca RADET Constanta mai are mult? cat o sa mai mearga si RADET Constanta?ca au plecat oamenii pe capete, nu mai au mult nici astia si dau faliment.Trageti-va centrala, se pune si-n rate, si decat sa platesti la RADET dublu sau chiar triplu, mai bine platesti la gaz si rata la centrala.
7
8
Am centrala si nu ma doare nici in basca. Platesc gazele la aragaz si apa calda 15-20 lei vara si 100 iarna. Nu stau la mana radet sau primarie. Si o urare traditionala primarului - sa aveti parte de caldura
5
10
Sa ma pish pe radet-ul si cet-ul vostru!!!! Am centrala pe gaze!
6
8
Fagaboul a umplut orasul de stalpii lacomiei ai lu Babu si luminite pe trecerile ce pietoni in loc sa repare cet ul minte ingusta si rapace
10
1
Bine ca s-a incalzit afara !
11
2
Multumin partid iubit ca ne-ai calit !--__si sarbatori fericite !
5
1
ALO, DOMNULE PRIMAR! CE-I CU BATAIA ASTA DE JOC? PLATIM PARCARILE IN ORASUL NOSTRU, NU AVEM CALDURA SI APA CALDA?
14
1
Idiotule, stai si asteapta acum apa calda de la radet!! 700 lei platesc cei de la radet pt 2 camere, iar cei care au centrala platesc 120 lei ! Ce mancator de cacat esti, radetul o sa dispara in curand, tevile sunt terminate !!!
17
10
Mamii voastre! Cu ce bani, nesimtitilor?
8
3
Este combinatia makidonesca a instalatorilor de gaze. Acesti sarlatani ordinari inseala batranii din blocuri sa plateasca 150 de milioane in total si sa-si puna bomba cancerigena in casa. Doar idiottt platesc pt gaze daca au incalzire curata si ieftina in bloc. Cum sa platesti 150 de milioane si 700 pe luna gazele cand ai caldura cu 250 de la radet?
10
19
Comunicat de preda din partea CET: Te clatesti cu dusul cu apa rece si dupa freci apa de tine pana devine calda. Pentru termoficare incepi si bati vecinii pana te incalzesti si tu si ei. Sarbatori fericite !
15
5
Treceti la gaze nu vor fi avarii niciodata. Totul e perfect.
18
12
Asa cretini si retarzi ca la cet rar mai vezi, uitati va cine e director la cet si va luati de cap. Scapa cine poate
19
5
Ridicati embargoul la gaze si lasa-ti lumea sa se racordeze , fara 200 de aprobari de la primarie !
30
11

REPLICA

LOTO

6/49
16613441819
5/49
386416233
joker
41403415212