REPLICA ONLINE CONSTANTA

18.4° Constanța Mie., 8 Mai 2024
Anul XX Nr. 6723
18.4° Constanța Miercuri, 8 Mai 2024 Anul XX Nr. 6723
 

Constanța este Capitala Tineretului din România! Conceptul #ComeToSeaUs, câștigător - VIDEO!

Constanța este Capitala Tineretului din România! Conceptul #ComeToSeaUs, câștigător - VIDEO!

Replica API 28 octombrie 2019 | 00:28 547

Constanța a câștigat titlul de Capitala Tineretului din România în cadrul Galei ce s-a desfășurat la Iași sâmbătă, 26 octombrie a.c.. Orașul de la malul mării Negre va deține acest titlu în perioada 2 mai 2020 - 1 mai 2021. Acest titlul a fost oferit de către Comisia pentru Guvernanța titlului alături de Federația Organizațiilor Neguvernamentale de Tineret din Iași – FONTIS și Primăria Municipiului Iași. Evenimentul a avut loc la Casa de Cultură a Studenților din Iași, actualul oraș deținător al titlului.

Conceptul cu care tinerii din Constanța au concurat, conceptul de altfel câștigător #ComeToSEAus, își propune să adune la aceeași masă tinerii constănțeni pentru a colabora și pentru a dezbate viitorul orașului în care trăiesc. În calitate de „Capitala Tineretului din România”, Constanța își dorește să valorifice potențialul orașului de a se dezvolta pe cât mai multe planuri. Tinerii sunt încrezători în acest proiect cu care au venit în "luptă", este autentic și îl vor dezvolta pe viitor.

Premiul în valoare de 50.000 euro câștigat de „Constanța – Capitala Tineretului din România” este oferit de Banca Comercială Română, co-inițiator al programului și reprezintă un punct de pornire pentru finanțarea proiectelor propuse.

L.M.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Ala gras cu camasa si barba este nespalatul de Ionut Barbu,este ala care da tzepe tuturor il tine in brate unul de la Oviduius,Alex Bobe parca,el l-a bagat pe langa Fagadau.
0
0
Cea mai buna initiativa a tinerilor pentru a atrage turisti in zona Constantei si a promova tinerii. Practic si Neversea-ul a devenit cea mai mare petrecere pe plaja din Europa!
0
0
Orasul este inchis pt. tineri. Lipsa de atractii, investitori, lipsa de companii si parcuri industriale genereaza un exod al tinerilor inteligenti si dornici de munca. Aici prospera puturosii, tiganii si cei cu pile in politica si contracte cu statul. Oras condus de aceiasi gasca infractionala care a pus pe fuga orice investitor serios si care nu a dorit sa plateasca pretul cerut de administratia corupta a judetului, orasului. Restul sunt vorbe in vant.
0
0
daca voi tinerii sunteti viitorul tarii ce cauta hancapatul ala de primar in poza? nu a facut nimic pentru tinerii din Constanta, fura doar pentru rudele si familia lui!!!
0
0
Chear nu va da-ti seama ca noi tineri santem viitoru tari???
1
3
Daca viitorul este asa cum ai scris tu, este vai de capul nostru! Mai bine faci un pas in spate, pui mana pe o carte de gramatica si astepti ajutorul social cu care te a obisnuit partidul! Ne am saturat de oameni ca tine, care voteaza pentru o punga rosie, cu un pui si faina! Mergeti la vot! Nu i mai lasati pe astia sa decida pentru noi!
4
1
Foarte bine ca noi tineri santem viitoru tari
2
2
Fagadaule gunoier ce esti ? CAMETOSEEEMATA , sa mori zdreanto
6
1
Decizie politica,grasul aia din capat in camasa alba,Ionut Barbu,are exclusivitate pentru evenimentele organizate de UOC,este vesnic student de vreo 13 ani,este finantatorul lui bobitza,prietenul lui fagagrinci,elena iordache liga studentilor,amanta lui bobitza,mai este una in proiect secretara lui gheorghe florian raedpp!Traiasca amantele si pesti
5
1
tie spagarule si hotului fagadau numai cacat la lins !!! Si muie !!! Tot cu cacat !!!
6
2
Felicitari tuturor celor implicati! Un succes meritat pe deplin!
2
9
Ce plm cauta acest imbecil cu freza de ginere mort si fatza de tractorist din Beidaud printre acei tineri...?!? De ce nu ne arata si pozele de la cheful pe care l-a platit Sorla pentru sensul unic de pe strada Unirii...!?! Sau pozele de la dna cand lua spaga de la cambela...?!?
22
1
Tinerii sunt speranta tarii, pot construi un viitor prosper tarii dar sa aiba cu ce si cu cine. In niciun caz pt ca golanii sa poata fura mai mult si nestingheriti. Fagadau face poze intro Constanta murdara, fara un centru civic, fara investitii si investitori seriosi, cu un Cazinou si stadion distruse, cu parcuri in care se planteaza panselute iar pomii se usuca, unde tiganii si makidonii needucati fac legea, unde un cartier serios a fost dat peste cap de hoardele de tigani cazati pe banii nostrii, unde sursa de bani pt visteria orasului sunt doar impozitele. Si se pozeaza si ranjeste. Rusine
15
2
Ce a facut primaria pentru tineri? Nimic! Zero! Primaria face pomeni doar pentru asistatii sociali si pensionari. Pensionari , merita, dar ce sa faca un varstnic de 80 de ani cu gratuitati pe transportul in comun? Bine ca acum va laudati cu meritele tinerilor. Sa va fie rusine!
16
1
fagadau a fost marioneta lui MAZARE!!SA SPERAM CA CONSTANTENI NU IL VOR MAI VOTA!!
22
2
Felicitari tinerilor! Speranta unui viitor mai bun vine datorita voua. Aveti capacitate, imaginatie si vointa. Sa nu puneti la suflet acele mesaje scrise de "oameni" fara valoare care jignesc, fac diferenta de etnie, etc. Valoarea voastra este speranta noastra. Succese!
3
15
Fagabou primarul popic si sens unic sa te duci unde abintarca dracu iapa ... retardatule!
24
4
Fagadau tu esti primarul corupt , esti cea mai josnica si perfida persoana, tocmai acesti tineri te vor timite in Puscarie ! Ei nu cunosc inca adevarul despre tine ! Spaga si aroganta este profilul tau ... in rest doar filme ! Rusine ...
23
3
oras cu populatie imbatranita...
27
2
poate a drogatilor de sezon in frunte cu sashiu cap de branza fagadau
27
5
oare cati ciumpznezi si farsiroti sunt in poza asta? ala cu sacou de clown in carouri sigur e makidon imputit
24
7
Cand il vad pe pansatul asta trist si imbecil cum emite tot felul de proiecte fara nici o valoare...smart city, cacat city si alte mizerii fara valoare, innebunesc! Bai primar impotent, lasa dracu campania electorala, ca oricum nu mai prinzi nimic pe aici! Lasa ne in pace si fii decent! Numai poze SF si proiecte fara valoare. Ne am saturat! Orasul asta are nevoie de oameni capabili si sinceri! Tu ai dovedit ca nu esti in stare de nimic! Canta la alta masa!
30
4

REPLICA

LOTO

6/49
16613441819
5/49
386416233
joker
41403415212