REPLICA ONLINE CONSTANTA

15.4° Constanța Vin., 26 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6711
15.4° Constanța Vineri, 26 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6711
 

Constanța: Firma care a construit un bloc de 9 etaje fără autorizații a pierdut în instanță!

Constanța: Firma care a construit un bloc de 9 etaje fără autorizații a pierdut în instanță!

Replica API 17 martie 2017 | 21:06 687

Decizie dură în instanță pentru firma Arproex, cunoscută ca fiind cea care construia blocuri fără autorizații în cartierul Tomis Plus! Deși terenul pe care s-a ridicat un celebru bloc de 9 etaje nu-i mai aparține lui Ionuț Galani, totuși celebrul cântăreț apare ca parte în dosar. "Respinge cererea formulată de către reclamanții GALANI IONUŢ și SC ARPROEX SRL, în contradictoriu cu pârâtul PRIMARUL MUNICIPIULUI CONSTANŢA, ca nefondată. Obliga reclamanții la plata către pârât a cheltuielilor de judecată în suma de 658,07 lei (onorariu avocat). Cu recurs în 15 zile de la comunicare", se arată în minuta instanței.

Amintim că este vorba despre blocul care intra în atenţia opiniei publice după ce, în noiembrie 2016, o schelă se prăbuşea, avariind mai multe autoturisme parcate lângă imobil. Cu această ocazie, reporterii aveau să afle că blocul este construit “în deplină ilegalitate”, adică fără autorizaţie, constructorul şi beneficiarul, SC Arproex SRL, fiind amendat pe bandă rulantă de-a lungul timpului. Amenzile au curs atât de la Primărie, cât şi de la Inspecţia Muncii ş.a.m.d. Chiar şi aşa, investitorul a dat vina pe Primăria Constanţa, pe care a acţionat-o în judecată fiindcă refuză să pună în legalitate construcţia. De această construcţie nu este străin nici cântăreţul Ionuţ Galani, care a deţinut terenul pe care se ridică blocul. A înstrăinat terenul dezvoltatorului imobiliar, în schimbul a patru apartamente în blocul neterminat încă.

D.N.

Citește și Ca-n VESTUL SĂLBATIC la ieşire din Constanţa! S-a construit de-a valma, fără nici un fel de autorizaţie!

Citește și Blocurile vecine cartierului Tomis Plus, construite FĂRĂ AUTORIZAŢIE

Citește și BUBUIE sau nu BUBUIE încă un DOSAR PENAL la blocul fără autorizaţie de pe terenul lui Galani?

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Exact in aceea si situatie se gasesc si vreo 5 biserici... Construite cu tupeu , fara autorizatie,..unde au vrut muschii lui teodosie ....
0
0
Felicitari primarului ca nu s-a lasat intimidat de investitorii de carton. Felicitari si judecatorilor ca au facut dreptate si au dat dovada de corectitudine. Astept sa vad ce se intampla si la recurs. Daca primaria darama cele 3 blocuri a lui Babu si a lui Galani, inseamna ca avem primar de mare valoare si instante corecte in Constanta.
8
1
nu trebuie iertati , daramat pe banii lor si daca nu o demoleaza ei sa o demoleze autoritatile si sa ii puna la plata in termen de 15 zile , nu trebuie sa fie obligata primaria sa o puna in legalitate dupa ce ai construit ce ai vrut tu ,intai astepti autorizatiile toate asta este ordinea lucrurilor, nu mai faceti fiecare ce vreti cum vreti de aceea arata orasul asta varza pentru ca o groaza de jmecheri sa pisa pe toata lumea, nu este asa de aia sint legile cand dracu o sa intelegeti asta valabil pentru toata lumea nu numai in acest caz sint multi care fac asa.
10
0

REPLICA

LOTO

6/49
182182191
5/49
251721402310
joker
8442812108