REPLICA ONLINE CONSTANTA

11.4° Constanța Vin., 26 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6711
11.4° Constanța Vineri, 26 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6711
 

Constanța: tânăr amendat de polițiștii pentru că amstafful său nu avea botniță

Constanța: tânăr amendat de polițiștii pentru că amstafful său nu avea botniță

Replica API 13 mai 2017 | 19:16 1390

V-aţi întâlnit cu un câine fioros? Cu un Pit Bull, de pildă, sau cu un Rottweiller. Aflaţi că toţi câinii gresivi trebuie să fie declaraţi la Poliţie, să poarte botniţă şi lesă. Lege în acest sens există din 2002. Stăpânii de câini agresivi trebuie să-i declare la Poliţie, precizează o Ordonanţă de Urgenţă 55 a Guvernului republicată în Monitorul Oficial.

Cum legile sunt făcute să fie încălcate, majoritatea deținătorilor de patrupede nu respectă prevederile în vigoare. Astfel, la data de 12.05.2017 a fost depistat un tânăr de 22 de ani, din Constanța, care se plimba cu un câine din rasa Amstaff în parcul din Tomis II fără a avea botniță. Persoana a fost sancționată contravențional conform O.G. 55/ 2002.

M.U.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
la cernavoda umbla lumea cu caini periculosi in locurile de joaca si nu le spune politia nimic,mai ales in cartierul columbia unde ia-m atras atentia unui politist care sta in cartier pe strada salciei si a raspuns nonsalant ca nu raspunde el.Rusine.
0
0
de ce faceti comentarii urate la adresa cainilor, ei nu au nicio vina stapanii sunt vinovati
1
0
George,Alex ne pisam pe nevestele voastre si cainii nostrii se pisa in gura voasta.e aromat aaa???
0
0
in mod normal ar trb ca cei care vor caini cu potential agresiv sa aiba acte de la institutii ale statului - ma indoiesc ca exista - ptr ca sa se evite ca orice retardat tatuat si cu creier 0 sa aiba astfel de animale. in plus, ar trb ca pana in 9 luni, cainii sa fie dresati si sa se verifice acest lucru inopinant. sa aiba conditii de trai - nu in apartamente!!!!. in caz contrar, amenzi de sa le sfaraie curu si cainii confiscati. amenzi ar trb si pt ceilalti stapani de caini daca lasa rahat pe strada. asa cum la tine acasa iti provoaca dezgust asa ar trb sa fie s cand mergi pe trotuare cu caca
0
0
Sa ne sugeti pula la astia de avem amstaff, bai machedoni si tigani imputiti. Trimiteti-va copii la munca nu la video chat, zdrente penale.
5
0
Am si eu o javra votata in parlament. Tu nu ai?
0
0
Ce comentarii de oameni cu creierul cat o nuca! Pai tu asta care vrei sa fie dus cainele la eutanasiere...te intreb...ce vina are animalul ala ca stapanul e ratardat?? VINA apartine stapanului., nu animalului ...iar Ina un caine nu l poti educa poate vrei sa spui dresa ! dex....in orice caz e greu sa dresezi un caine sa nu latre noaptea! E ca si cum ai cere unor parinti sa si educe copilul sa nu mai planga noaptes ca deranjeaza vecinii!
5
0
Am doi caini de vanatoare care nu trebuie sa poarte botnita - brac german. Cand vom intelege ca regulile trebuie respectate nu incalcate. Ai caini agresivi , de lupta si de atac, pune-le botnita si lesa . Ce e greu? Ne facet rau si celorlalti care avem caini nonviolenti.
8
3
dupa mintea japitei Lana ar trebui si stapinilor botnita caci preiau f. multe instincte unu de la altul, dar rugam pe orice cale sa se impuna taxe celor ce detin caini si mai cu seama in apartamente ! Fac exagerat de mult rau celor ce locuiesc in acel bloc : mizerie, zgomot si teama cand treci pe langa ei !
5
6
Botnita pentru mitocanie nu exista?
7
3
Cainele tau are mai multa personalitate decat tine in dumnescrisii ma-tii.
3
1
bai japita fara botnita ! ar trebui lege pentru tine sa te eutanasiem ca tu nu faci nimic sa ti fie tie bine si celor din jurul tau , pentru ca frustrarea din tine ca esti iubit mai putin decat un caine ai numai ganduri macabre ..... !! esti un imbecil !!!
2
2
e sa iei un spray cu piper si cand vine andrei cu catelu sa-i parfumezi pe amandoi cu simt de raspundere.
11
3
Eu am de comentat... hai zi unde si cand vii cu cainele si ca sa faci ceee?
7
1
Bag pula in toti care aveti ceva cu cainii.stapanii sunt vinovati.sa va fut in gura care va tine pula vin cu cainele sa comentati in fata lui.
5
15
Pacat ca politia nu da amenzi zilnic pt astfel de specimene odioase.. legea ar trbui modificata mai drastic.. pe langa amenda ar trebui confiscat cainele si dus la centru de eutanasiere...
11
7
verifica cineva ? stiti cati caini umbla pe str. prin parcutr tot felul de copii ori idioti cu ei fara pic de jena ? Pai unde sa sun eu de ex. ? la 112 ? este public nr. pol. locale undeva ? In parcuri ar fi necesar si in n. locuri unde orice cetatean sa poata suna ! de ce nu ai puneti la plata pe cei ce detin caini in apartamente ???
10
5
trebuia inpuscat pe loc javra..
9
10
Ina toti proprietari de caini si animale de companie ne pisam le tine si pe familia ta! Cu stima! Iubitorii de animale
7
14
Ma pis pe toate javrele de stapani care isi plimba jivinele fara botnita!!
15
9
Ina sa iti pui tu botnita ca sugi prea multe pule
5
10
Si la mangalia sunt multi
5
4
Foarte bine
9
3
In lipsa a doua botnite,atunci cand stapanul se dovedeste mai agresiv decat cainele, fiti siguri ca de mult bun simt cainele ii cedeaza botnita stapanului.
11
6
cred ca a venit momentul sa si puna botnita toti iubitorii fde potai si proprietarii de jivine sa adune fecalele si sa respecte liniste educandu si patrupedele sa nu mai zbiere mai ales noapte bravo politia aveti de castigat din amenzi
31
11

REPLICA

LOTO

6/49
182182191
5/49
251721402310
joker
8442812108