REPLICA ONLINE CONSTANTA

11.8° Constanța Dum., 19 Mai 2024
Anul XX Nr. 6734
11.8° Constanța Duminică, 19 Mai 2024 Anul XX Nr. 6734
 

CONSTANȚA va avea PARCOMETRE!

CONSTANȚA va avea PARCOMETRE!

Replica API 6 februarie 2021 | 00:17 10924

Municipiul Constanța va avea în sfârșit parcometre! De procedurile ce vizează achiziționarea automatelor electronice de plată a parcării se ocupă cei de la Confort Urban. Până atunci, vă reamintim că actualul soft pentru plata parcării prin sms este blocat de către municipalitate.

După timp bun în care plata parcării din municipiul Constanța, prin mesaj, a fost o problemă larg dezbătută de constănțeni, iată că vestea vine din partea celor de la Confort Urban, care intenționează să achiziționeze parcometre. Mai exact, se dorește achiziționarea de automate electronice de plată a parcării (parcometre) pentru parcările stradale care eliberează tichet, dotate cu panouri solare, sistem de administrare, mentenanță și control integrat. Este necesară achiziția acestor produse pentru introducerea unei metode alternative de plată a tarifului de parcare din parcările publice cu plată. Valoarea estimată a contractului este situată în intervalul 791.650 și 3.799.920 lei. Termenul limită pentru primirea ofertelor sau a cererilor de participare este 10 martie 2021.

Câte parcometre vor fi achiziționate

Automatele electronice de plata a parcării se vor achiziționa astfel: pentru acord cadru: minimum 25 bucăți și maximum 120 bucăți; pentru contract subsecvent 1: minimum 15 bucăți și maximum 80 de bucăți; pentru contract subsecvent 2: minimum 10 bucăți, maximum 40 de bucăți.

Cine poate decide în acest contract

Persoanele cu funcție de decizie din cadrul autorității contractante cu privire la organizarea, derularea și finalizarea procedurii de atribuire sunt: Frigioiu Marcela-Mariana – președinte și membru al Consiliului de administrație Confort Urban, Darea Daniel - membru al Consiliului de administrație, Roadideal Dana - Viza CFP, Andrei Constantin-Florian - director general, Bică Alexandru Ştefan - director adjunct - membru comisie, Bumbac George - Șef Serviciu Parcări - președinte cu drept de vot al comisiei de evaluare, Mărgărit Brîndușa Mădălina - director economic, Orașteanu Luminița Mihaela - Expert achiziții publice - membru comisie, Ciudin Paul – Șef Serviciu Proiectare - membru comisie, Vlăescu Dan - Șef Serviciu Tehnic, Panait Lorena – Serviciul Parcări – rezervă membru comisie, Dobrescu Dan – Serviciul Siguranță și Sistematizare și alții.

Diana BERECHET

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
BICA ALEX A AJUNS DIR. ADJ CA A FOST PUPINCURIST LA FAGADAU SI PSD IL VEZI IN POZE DE CAMPANIE
0
1
Dezastrul de pe centura si din oras nu il vede nimeni?? Sunt 4 luni de cand sosele noastre arata ca transeele de la Verdun! De doua saptamani stau utilajele intinse si nimeni nu lucreaza la santierul, pardon , soseaua de varianta care acum se intinde de la Vivo pana la fostul Siloz! Daca se intampla asta pe vremea lui Mazare sau Fagadau erati toti cu tema asta in gura. Futu-va in gura de cretini zombificati ce suntei!!
3
1
O investitie din bani publici fara rost. Mi se pare lipsit de logica sa cumperi ceva din banii cetatenilor pentru a ii pune sa plateasca din nou pentru lucrul platit tot de ei.
5
0
Era greu prin SMS...! Mai bine mai cheltuim niste bani pe o metoda folosita acum 30 de ani... Ne ducem cu 30 de ani un urma. De rasul lumii....
9
9
Dle Primar, pana acum de ce Confort Urban nu a facut achizitia de parcometre? Chiar nu stiti dle. Primar ca toti cei care sunt in functii de conducere la Confort Urban sunt oamenii lui Fagadau, sunt pusi de PSD? Dle. Primar v am votat sa ne scapati de lepre de genul asta care s au trezit in functii de conducere si habar nu au de nimic. Dir. Bica nici macar nu are studii si este mare director. Chiar nu stiti lucrurile astea? Incepe sa ne para rau ca v am votat. Scapati ne odata de leprele astea .
13
1
cel putin, pe Mircea in Tomis 1, la Gambrinus, inca sunt pe pozitii.
4
0
ce mwe va da pnl'u...
13
0
George, prietene, de cat timp stai in casa? Au scos indicatoarele
2
2
Si totusi de ce inca mai exista indicatoarele care fac trimitere catre plata prin sms a parcarii ???
5
1
Ba da parcari nu va vine in minte sa faceti? Toate cociobele care sunt pe jumatate din suprafata orasului trebuie daramate si in locul lor facute cateva locuri de parcate si cativa pomi si o bancuta si un cos de gunoi ...
8
0
Deci constanteni! platiti impozite dar platiti si parcarea din fata blocului, si oriunde parcati.Suntem tari nu? Va luam bani de cate ori vrem. Si apropo! Ne gandeam sa schimbam denumirea firmei in Disconfort Urban. Ce ziceti? Ca doar de asta se ocupa.
12
2
Tripleta care scufunda de tot orasul de la malul marii. Chitac ovanesian hira. 4 ani cu hotii astia.
16
2
In sfarsit, o sa fie si la noi ca in Europa Occidentala! A anilor '80!
28
3
In lumea civilizata parcometrele au devenit piese de muzeu. Noi ne intoarcem in timp. Plata prin SMS era de porc, dar asta cu parcometrele e geniala, nu ? Dragi constanteni, aveti ce ati votat.
15
7
Tot fosilele astea au ramas? Frigioui, Margarit, Bumbac, Panait..toti din cei care au intrat pe vreamea mazare si toti praf profesional. Bravo dl chitac ... sunteti mai rau ca fagabou
23
1
Hahaha ce UE ati luat. I ati dat viteza lu fagabou, ca plateati prin sms, acum o sa platiti dar cu parcometru hahahha. Baaaa muilor lumea a vrut schimbare in sensul sa nu mai platim baaa
17
10
Daca e mai mult de 5lei pentru 3-4ore, le gasiti pe plaja
28
0
Daca se ocupa Confort Urban, e clar!
20
0
Daca escroaca mazarista Frigioiu e presedinta lui Chitac atunci chiar m-am lamurit cum sta treaba... Mi-e scarba!
25
0
Stai sa vezi cand se strica aparatul si nu poti lua tichet si vin musculosii sa te amendeze...
28
1
Ceva trebuie facut cu parcarile. Indiferent cine vine pnl, psd. Pana acum psd nu sau saturat bine, e rabdul pnl sa subjuge orasul ca ei au fost marginalizati. O sa plece si vor veni akti flananzi cu alte cunostinte pe care trebuie sai ajute si uite asa
20
1
Sa vezi ce fura tiganii parcometrele cu carligul de remorcare!
24
1
frica de civilizatie il omoara pe roman
26
5
Confort Urban trebuie desfiintat.
31
2
In cat timp vor reusi sa recupereze cheltuiala facuta cu achizitionarea parcometrelor? Sa intelegem ca taxarea pe ora va fi la nivelul pensiei speciale a lui Chitaila? Iar in parcarile in care nu vor avea montate parcometre, cum incaseaza taxa? Probabil, urmeza sa faca noi achizitii, la aceleasi preturi modice...
19
1
O sa cumpere aparatele si porma 90% din plati or sa fie facute prin sms...asa-i romanul.
20
4
Oare cate locuri de parcare se pot face cu 3.800.000lei? Cum sa dai 750.000eur pt parcometre? Sunteti tralala. Cine m-a pus sa votez cu pnl si Chitac???!!!
57
4
felicitari pnl !
9
32

REPLICA

LOTO

6/49
242243261637
5/49
301227152521
joker
18419468