REPLICA ONLINE CONSTANTA

16.4° Constanța Mie., 8 Mai 2024
Anul XX Nr. 6723
16.4° Constanța Miercuri, 8 Mai 2024 Anul XX Nr. 6723
 

CONSTĂNȚEAN, prins pe A2 cu ȚIGĂRI de CONTRABANDĂ VIDEO

CONSTĂNȚEAN, prins pe A2 cu ȚIGĂRI de CONTRABANDĂ VIDEO

Replica API 25 iulie 2020 | 00:00 2448

Poliţiştii de frontieră din cadrul Gărzii de Coastă, sub coordonarea procurorului din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Constanţa, au descoperit și confiscat, în urma unor activități informativ-operative, peste 9.400 de pachete cu țigări de contrabandă, transportate de un cetățean român.

Bărbatul a fost arestat preventiv pe o perioadă de 30 de zile, pentru săvârşirea infracţiunii de contrabandă.

În data de 24.07.2020, în urma activităților informativ-operative desfăşurate, polițiștii de frontieră din cadrul Serviciului Prevenirea și Combaterea Migrației Ilegale și Infracționalității Transfrontaliere au interceptat un transport de țigări de contrabandă plecat din județul Botoșani.

La km 109 pe autostrada A2, sensul de mers către Constanța, a fost depistat și legitimat cetăţeanul român N.D., în vârstă de 54 de ani, domiciliat pe raza judeţului Constanța, despre care existau date că este implicat în activităţile de contrabandă, la volanul unui autoturism, înmatriculat în România.

Cu ocazia efectuării controlului autovehiculului a fost descoperită cantitatea de 9.484 pachete cu ţigări de contrabandă, diferite mărci.

De asemenea, au fost ridicate două arme albe, suma de 5.000 lei, iar autovehiculul, în valoare de aproximativ 15.000 lei, a fost indisponibilizat la sediul Gărzii de Coastă.

În cauză, polițiștii de frontieră, sub coordonarea procurorului din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Constanţa, efectuează cercetări sub aspectul săvârşirii infracţiunii de contrabandă.

Totodată, Judecătorul de Drepturi și Libertăți din cadrul Judecătoriei Constanța a admis, în cursului zilei de azi, propunerea procurorului de caz de arestare preventivă pentru 30 de zile.

V.S.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Stai linistit, pilotii iau cartuse, la fel vamesii, capitania, politia de frontiera, doctorul, toti iau spaga in cartuse de tigari netimbrate ! E un vames, Eugen zis Manutza, care vinde tigari cu pachetul in zona Delfinariu !
1
0
dar garda de coasta ce face cand pilotii iau spaga la greu cartoane de tigari la greu unde e controlul fratilor? gara de coasta ce face acolo sau autoritatile ce fac acolo spuneti ?
2
1
prostilor e touran toata ziua
1
1
Iar scrie-ti prosti!!!! Unde vedeti ma voi opel??? Eu tot opel am si ma pricep nu e opel
2
1
Prostan cu opel.....mare prostan
2
2
Avem asa,punct de plecare Botosani.prins pe A2.dupa,mai avem Garda de Coasta,pe A2,sub indrumarea unui procuror.ireal.coincidenta?nu prea.ala de la botosani a fost filat tot drumu.cineva, fie l a turnat, fie a fost deranjat de afacerea lui. Ca vad ca nimeni nu s a prins de asta
2
0
Io team day or bongs date an sahange as te anzbata
1
0
Pai daca te-ai gasit sa cari tigari cu o toraca de OPEL, ce sa iti facem? Bine punctat, Adam.
1
1
asa e cand transporti tigarile cu un Opel bati la ochi daca avea mertan nu il oprea
1
3
De ce nu procedeaza si cu cei care taie padurea? Nu se poate aplica aceleasi sanctiuni si celor care transporta lemn furat?
10
0
cetatean roman sau rrom ? ca e diferenta .
5
0

REPLICA

LOTO

6/49
16613441819
5/49
386416233
joker
41403415212