REPLICA ONLINE CONSTANTA

11.4° Constanța Vin., 26 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6711
11.4° Constanța Vineri, 26 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6711
 

CONSTĂNŢENI, VĂ INTERESEAZĂ SOARTA CAZINOULUI? Iată ce chestionar lansează Făgădău!

CONSTĂNŢENI, VĂ INTERESEAZĂ SOARTA CAZINOULUI? Iată ce chestionar lansează Făgădău!

Replica API 15 februarie 2018 | 00:14 752

Edilul Constanţei, Decebal Făgădău, a anunţat că, începând de astăzi, până pe 28 februarie, pe site-ul primăriei va fi disponibil un sondaj online prin care constănţenii vor putea răspunde cu privire la situaţia Cazinoului. Mai precis, după lungi încercări de a găsi un responsabil prin licitații organizate de către Compania Națională de Investiţii, se pare că legislația în vigoare care permite contestații nenumărate duce la o prelungire a termenului de începere a lucrări.

Astfel constănțenii vor fi întrebați dacă doresc să se continue găsirea unui contractant prin CNI sau să se împrumute ca oraș pentru a repara prin propriile proceduri. De asemenea, aceștia vor putea alege si destinațiile dorite pe care le-ar avea Cazinoul. Mai mult, până pe 1 decembrie a.c., Cazinoul va fi îmbrăcat pentru protecție cu o pânză pe care se va regăsi fațada inițială ilustrată.

Cetățenii interesați pot obţine mai multe informaţii cu privire la această clădire emblemetică şi pot răspunde la întrebările din chestionar până la 28.02.2018, accesând link-ul: https://www.emsidian.w3mt.biz/w/YcqEgsYS1Rn2z8926Ob4LP6Q

C.C.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
renoveazal idiootule ce aasstepi sa cada de tot sau ceri sffaturi cum? taie ajutoaareele sociale la tigani ca si asa nu fac nimic peentru societaate ca sint o groaza de bani,si renoveaza cazinoul.
0
0
Ma doare in pula de cazinou si de primar, ati avut atata timp sa faceti ceva si nu ati facut nimic, un oras de prosti si o tara condusa de pacalici.. Nu meritati nimic mai bun decat ceea ce ati ales si felul in care a ajuns acest oras. Si peste 59 de ani tot de epava cazinoului o sa va plangeti
3
0
De ce intrebati oamenii, nu e mai bine sa va folositi de el si in urmatoarea campanie? Va dati seama daca reabilitarea unui parc nu s a facut 3 ani, cit o sa dureze reabilitarea unei cladiri daca e facuta de primaria constanta?
1
0
Ce studii si lecturi sa aiba cetateanul de rand ca sa putem avea o opinie pertinenta despre asa ceva? Cati dintre noi chiar ne pricepem la asa ceva? Pana si in China se organizeaza concursuri internationale de idei pentru un asemenea subiect. Participa universitatile si cele mai luminate minti in domeniu. La noi, cativa membri de trib si, in final, bulibasha.
1
0
De ce nu il reface pe fonduri europene? Ptr ca acolo nu se poate fura? Vrea o acoperire ptr a face lucrarile pe banii constantenilor cu firmele de casa ale lui mazare si psd ului?
6
0
daramati draku si nu mai cheltuiti bani de pomana pentru vreun machi.
4
0
loveste din nou;niste inculti pusi pe ciordeala de joasa speta,gainari pusi pe capatuiala rapida se prefac a dori binele acestui oras ruinat de ei si de tiganizarea brutala a lui pastaie.votati cu mintea,nu cu burta pe viitor.deocamdata vom ramane un cimitir de betoane si maluri de prost-gust.Stiati ca si parcul Tabacarie va fi praduit de oligofrenii astia?care mai putem,s-o stergem rapid din orasul asta de kkat.
4
0
Merita refacut inca mai frumos de cum a fost in trecut este pozitionat bine deci nu inteleg de ce nu este vazut bine de primarii trecuti si acesta si il prefera ruina asta este simtul lor gospodaresc din Dobrogea rusinica
0
0
Inca o data : ZERO CAPACITATE la acesti EDILI. Este incredibil cum in loc sa refaca patrimoniul acestui oras antic, ei fac festivaluri de cocalari.
8
0
Fiind pe malu mari cel mai bine ar fi sa se faca centru pentru refugiati musulmani din siria si irak
4
2
noi trebuie sa ne dam cu parerea? de parca ar conta ! cred ca daca ati fi facut o campanie mai demult, inainte ca sa se degradeze atat de mult cladirea, in care, prin rotatie, toate firmele de constructii din oras, sa renoveze voluntar cate un perete, era ideea cea mai buna, ca pana va faceti voi ca gasiti solutii si ca va pasa, va fi prea tarziu....
10
0
Cind alte state investesc masiv in reconditionarea a tot ce reprezinta istoria natiei , noi sintem indiferenti de 28 de ani ! Primarii nu sau implicat ptr ca probabil comisionul lor a fost prea mic ptr asa o lucrare de avengura !
6
0
Acest Fagadau e urmasul lui Mazare ciorditorul, ce-a facut hotul ala asta face si el : nimic. Sa ude draqu spatiile verzi si trandafirii pe care i-a pus si sa faca ceva cu ce sa mandrim: centrul vechi, str. Stefan cel Mare si CAZINOULLL! Sa lase draqu SF-urila ca acolo se pierd milioane de euro! Dar mngla ramane mangla...PSD-ule fomist!
8
1
Eu nu inteleg de ce nu l daramati mai repede si sa faceti un mall unde sa-fi fluture shopizdele aifonurile
10
1
Ar trebui renovat mai intai si apoi sa se stabileasca destinatia cladirii.
6
1
Eu zic sa monteze Fagadau pe langa cladire si mai ales in cladire cat mai multi stalpi din care a montat pe trotuare. La 300 lei bucata este o sursa generatoare de venit pt cei care vand asa ceva.
3
1
Pe pagina primariei nu apare un astfel de sondaj, dar cine stie, ziua este lunga.
6
1
Nu vreau sa ne imprumutam. Asteptam bani de la guvern. Dupa ce va fi gata va fi o gaura in bugetul Constantei. Cazinoul este o cladire costisitoare la intretinere. Orice privat va fugi de ea. Ca galerie de arta este mult prea scump. Cazino nici nu intra in discutie, nu are infrastructura. Doar pacanele.
12
1
Care Cazinou?? Daca mai stam sa asteptam sondaje o sa cada de tot... Unde nu se poate fura nici ei nu se baga,,,
16
1

REPLICA

LOTO

6/49
182182191
5/49
251721402310
joker
8442812108