REPLICA ONLINE CONSTANTA

18.1° Constanța Dum., 28 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6713
18.1° Constanța Duminică, 28 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6713
 

Containere încărcate cu deșeuri, depistate în Portul Constanţa Sud Agigea

Containere încărcate cu deșeuri, depistate în Portul Constanţa Sud Agigea

Replica API 20 martie 2020 | 12:21 1687

Sub coordonarea procurorului din cadrul Parchetului de pe lângă Curtea de Apel Constanța, polițiștii de frontieră din cadrul Gărzii de Coastă – Serviciul Prevenirea și Combaterea Migrației Ilegale și Infracționalității Transfrontaliere, împreună cu comisari din cadrul Gărzii Naționale de Mediu și lucrători din cadrul Biroului Vamal de Frontieră Constanța Sud Agigea au efectuat, în data de 18.03.2020, în Portul Constanța Sud Agigea, controlul fizic la două containere care, în conformitate cu actele vamale depuse, conțineau “anvelope uzate pentru autoturisme”.

În urma controlului efectuat s-a constatat că cele două containere conțin deșeuri, expediate de o societate comercială din Australia pentru o societate comercială din România, de pe raza județului Suceava.

Comisarii Gărzii de Mediu Constanța au dispus măsura nepermiterii intrării pe teritoriul României și returnării acestora către expeditor.

Totodată, polițiștii de frontieră efectuează cercetări, sub coordonarea procurorului din cadrul Parchetului de pe lângă Curtea de Apel Constanța învestit în cauză, sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de exportul sau importul de deșeuri cu încălcarea dispozițiilor legale în domeniu și folosirea de acte nereale la autoritatea vamală, în cauză fiind cercetat un cetățean român, în vârstă de 33 de ani, domiciliat pe raza județului Suceava.

M.P.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Sunt siderat. In plina pandemie exista niate insecte care se cred oameni si vor sa faca bani prin vanzarea putinului care il mai avem. Aerul curat. Oare cata poluare produceau jegurile astea arse in vreo centrala sau in ce favrica vroiau sa le arda. Scarbele dracului. Sa muriti in puscarie
1
0
Vai doamne ce au facut PNListi decand au luat puterea,nici pe timpul meu nici cand a fost VICTOR sef la PSD in Romania nu intrau toate gunoaiele de pe pamant,"unu"poate sa va confirme ce am scris.
1
2
Cam tarziu ati inceput sa actionati. Pana acum ce ati facut ?
5
0
orbilor, fabricile de ciment ard deseuri dar mai ales cauciucuri de 15 ani si v-ati facut ca nu stiti!! au si instalatii speciale pentru taierea lor! aia de la mediu au fost pe acolo de atatea ori si s-au facut ca nu vad nimic!!!
5
0
dosare penale cu pedepse maxime fara mila si fara discutie
7
0
Din Australia... vai de noi
3
0

REPLICA

LOTO

6/49
182182191
5/49
251721402310
joker
8442812108