REPLICA ONLINE CONSTANTA

16.4° Constanța Mie., 8 Mai 2024
Anul XX Nr. 6723
16.4° Constanța Miercuri, 8 Mai 2024 Anul XX Nr. 6723
 

Continuă lucrările de punere în siguranţă a Cazinoului: iată cum arată după o săptămână!

Continuă lucrările de punere în siguranţă a Cazinoului: iată cum arată după o săptămână!

Replica API 29 octombrie 2018 | 01:49 754

Lucrările de punere în siguranţă a Cazinoului din Constanţa au început încă de luni, 22 octombrie. De la începutul săptămânii şi până în prezent, echipele de muncitori execută lucrări pentru punerea în siguranță astfel că s-au demarat acţiuni pentru repararea șarpantei și învelitoarei, cu materiale similare cu cele existente, lucrări de prindere a chepengurilor de pe acoperiș, lucrări de hidroizolații la terase. De asemenea, se acţionează pentru curățarea și reabilitarea burlanelor și a jgheaburilor, desfacerea și depozitarea în siguranță a candelabrelor, desfacerea în totalitate a geamurilor sparte și crăpate, păstrând tâmplăria metalică. Lucrarea de punere în siguranţă implică şi închiderea golurilor din ferestre, cu panouri din material translucid pentru a permite pătrunderea luminii, de 8-12 mm grosime, dar şi protejarea ornamentelor cu plase speciale împotriva desprinderilor de pe fațade sau din zonele de interior.

sursă foto: Facebook/Primăria Constanţa

Potrivit primarului Constanţei, Decebal Făgădău, Cazinoul va fi în siguranță datorită unui parteneriat dintre Primăria Constanța și o companie privată. Acesta a precizat la începutul săptămânii trecute că aceste costuri vor fi suportate integral de către firma privată. “Lucrările de primă urgență încep pe 22 octombrie. Este un parteneriat între municipiul Constanța și o companie. Sunt lucrări de prima urgență. Avem și un grafic sumar: vom monta un gard timp de 15 zile, curățare jgheaburi și evacuare apă. Sunt mai multe lucrări, acestea fiind finalizate pe 14 noiembrie. Costă 0 lei din partea Primăriei, costurile fiind suportate integral de companie”, a declarat primarul Constanței, Decebal Făgădău în cursul zilei de luni, 15 octombrie, în cadrul unei conferințe de presă organizată la sediul CN APM Constanța.

P.S.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
De demolat urgent.
1
0
constanta devine oras de nivelul 2 ne bate mar pina si ORADEA SA NU MAI ZIC de CLUJ SI TIMISOARA ASTA E UNDE E PSD E DEZASTRU.
2
1
bravo Fagadau,asa da.Macar sa se conserve pina incep lucrarile.Bravo.
4
2
ai amintiri , ma-ta muie ia ma - ta , de placere ! Are buze calde , si o llimba reiata ceea ce produce senzatii tari ! Daca vrei iti dam si tie , bou cu tate !
3
3
Cand trebuia sa-l dati pe un leu in administrare privata va infoiati in ALDE PNL PSD de mari patrioti. De fapt erati si ati ramas niste parliti de hoti. Nu l-am vazut pe lista imobilelor pentru care impozitul trebuie sa creasca cu 500%. De ce Fugudau, de ce?
2
1
PSD CE VRETI PARTIDUL BANDITILOR !
4
2
bah, replica, blocati idiotul de tigan turc care semneaza mokanelul.
4
2
Nelule , ai dreptate nu conteaza cum scri dar ai mare dreptate
4
0
macaer si artat pt ca sa nu mai intre valuril;e si pescarusii ca si fascuse deja cuiburi plus mizerie macar vsa nu mai bata vantul prin geamuri pana cand un idiot cu constiointa se3 va trezi sa faca ceva pt reabilitare .Cum e posibil ca in atatea ani nici un nemernic sa nu vada ca se duce de3 rapa emblema orasului .Merita tot dispretul mapamondului toti cei care au fopst nesimtiti si nepasatopri
3
1
ca iarna se renoveaza,va inselati.nu te apuci in noiembrie de asemenea treaba.nu in Romania.
7
0
Firma privata fara nume care da parai inapoi la bou. Ti ai dreaq de hoti si koorve, huo
14
4
Doar conservare si din bani de la privat. Pe cand ei isi cumpara alfa romeo si telefoane de zeci de mii de euro.
8
2
o etapa care poate fi foarte bine un mare pas spre reabilitare sau un mare pas spre distrugerea totala
5
3
Arata bine.Hai,de maine puneti in vanzare bilete ptr vizitarea cazinoului. Si fara intrebari unde ajung banii.
11
1
Bai da cum se numeste firma asta privata secretizata de hotul fagadau ??? Si unde vor fi duse candelabrele demontate ? La primarie ? Fagadau, hotule raspunde !!! Muie fagadau, muie dragnea, muie pesede !!!
21
6
Praf in ochi
14
2

REPLICA

LOTO

6/49
16613441819
5/49
386416233
joker
41403415212