REPLICA ONLINE CONSTANTA

19.6° Constanța Lun., 6 Mai 2024
Anul XX Nr. 6721
19.6° Constanța Luni, 6 Mai 2024 Anul XX Nr. 6721
 

Continuă lucrările de reabilitare a tramei stradale în cartierele din Constanța

Continuă lucrările de reabilitare a tramei stradale în cartierele din Constanța

Virgil STOIAN 19 ianuarie 2023 | 00:00 1218

În cartierul Coiciu, se intervine asupra infrastructurii pietonale unde se refac total trotuarele pe două străzi. Pe strada Duiliu Zamfirescu, tronsonul cuprins între strada Semănătorului și strada strada Bogdan Petriceicu Hașdeu, se înlocuiesc bordurile, se stabilizează terenul prin așternere de piatră compactată și se montează pavele moderne. Simultan se intervine la nivelul trotuarelor și pe strada Andrei Mureșanu, pe tronsonul cuprins între strada Fulgerului și strada Izvor, urmând a continua după terminarea primului tronson și cu cel de-al doilea, delimitat de strada Portiței și strada Izvor. După finalizarea etapei de reamenajare a suprafețelor pietonale, se vor executa lucrări de asfaltare a carosabilului.

Continua lucrarile de reabilitare a tramei stradale in cartierele din Constanta
Se intervine asupra zonei pietonale și în cartierul Tomis 2. Pe strada Română și pe strada Chiliei se acționează la nivelul trotuarelor. Se înlocuiesc bordurile deteriorate iar suprafețele pietonale sunt consolidate pentru a fi reamenajate cu dale moderne.
Pe bulevardul Mamaia, tronsonul cuprins între strada Soveja, strada Zorelelor și sensul giratoriu de la Pescărie, se lucrează la amenajarea suprafețelor pietonale. Se reconfigurează acest tronson prin refacerea trotuarelor, înlocuirea bordurilor, montarea de pavele noi și amenajarea casetelor pentru spații verzi.
Facem din nou apel către conducătorii auto să nu parcheze mașinile în zonele în care se efectuează lucrări, pentru a nu îngreuna accesul utilajelor, să respecte regulile de circulaţie şi semnificaţia mijloacelor de semnalizare rutieră și să manifeste atenţie sporită în zonele în care se efectuează lucrări.

 

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Nu-i mai criticați! Sant imuni !! La unii…. știți voi oameni buni: talpă de talpă!!!!!! Nerespectarea termenelor , la acest: Cta altfel srl, este ceva normal. Cât de c*rând va apare … o surpriza ( obligații de plata primarie și in solidar angajatul primarie, care din neglijență sau cu rea-credință , au adus pagube contribuabililor) de undeva din țara! Și sa vezi atunci când in instanță , cetățenii constănțeni vor face trimitere la acea …surpriza! Atunci sa-i văd pe: primar, manager, arhitect-șef, madam PUZ,…. etc, cum o sa se justifice.
5
0
sa vedeti cat o sa platim apa dupa vizita jidanilor la raja !!! Porcul hot stroe stie de ce !!! Si replica stie da nu ne lasa sa comentam si sa-i mwim pe stroe, raja si jidani.
8
0
Drama stradala ,nimic altceva ! S-a transformat in drama constanenilor.
8
0
Comentați ca niște proști. Nu voi ați ales? țȘi parcă vad ca în 2024 alegeți la fel. Nu m-ar mira ca în prostia constănțenilor sa iasă iar gâlci ăsta de Chiț-Chiț
8
4
cu cea mai imbecila, infecta, p r o a s t a si nepasatoare conducere! Parca s-au adunat toti tembelii in primarie!
10
0
Mai bine notificam parchetul european sa faca o investigatie pe aici, sa vedem daca este sau nu ceva putred....
9
4
În loc sa arătati dezastrul asta din oraș plin de gropi și lucrări neterminate, aratati câtiva muncitori de parca e un miracol, voi nu vedeti in ce hal este lăsat orasul si de cat timp?.... Demisia Ghizdak!
11
2
E dezastru orasul, numai gropi lasate aiurea. In destule zone unde s-au executat lucrari la conducte(ex. intrare Strada Zorelelor) au astupat dar nu s-au mai sinchisit sa puna si asfalt, se circula ca pe camp.... De lucrarile de pe Lapusneanu cred ca suntem cu totii satui.... Zici ca orasul e admistrat direct din carciuma...
12
2
Toate aceste lucrari facute de mantuiala sunt doar o modalitate legala de a sifona banii publici ai Constantei sau fondurile europene catre firmele de casa ale partidelor aflate la putere. Materialele folosite sunt de p*****a calitate , montarea pavelelor sau a bordurilor este o chestie aproximativa incat ajungi sa regreti vechile lucrari . Verifica oare cineva calitatea lucrarilor sau termenele de executie , DNA , Curtea de Conturi , Corp Control Primaria Constanta , ne trezim si noi sau voi nu mai locuiti in acest oras ???
10
0
f**u-ti gatii m4-tii cu reparatiile tale de amiral basinos. In fata la CET sunt sapate doua gropi de cel putin 1 an de zile care blocheaza circulatia.
13
1
Si pe celelalte sttazi? Iti rupi gatu prin tot cartierul... de la academie in sus spre lidl?
9
0

REPLICA

LOTO

6/49
16613441819
5/49
386416233
joker
41403415212