REPLICA ONLINE CONSTANTA

12.3° Constanța Vin., 26 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6711
12.3° Constanța Vineri, 26 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6711
 

Continuă lucrările edilitare în mai multe cartiere ale orașului

Continuă lucrările edilitare în mai multe cartiere ale orașului

Replica API 18 ianuarie 2022 | 00:09 1238

Săptămâna a început în forță pentru echipele Confort Urban. Chiar dacă lucrările de asfaltare au fost sistate din cauza temperaturilor scăzute, se execută lucrări edilitare în mai multe cartiere ale orașului. Astfel, pe Șoseaua din Vii a început reabilitarea trotuarelor: se montează borduri noi și pavele moderne. Atunci când condițiile meteorolgice o vor permite, va începe refacerea covorului asfaltic.

Pavele se montează și în pasajul subteran din zona Gării CFR. Actualele pavele, foarte deteriorate de trecerea timpului, constituie o fundație solidă pe care se vor monta noile elemente de pavaj, mai rezistente dar și mai aspectuoase.

Continuă montarea pavelelor și în parcul din Tomis II, precum și pe bulevardul Mamaia, tronsonul cuprins între strada Bucovinei și strada Patriei.

În paralel, altă echipă Confort Urban acționează pe bulevardul I.C. Brătianu, în zona blocului SR 8 A. În locul garajelor care au fost dezafectate de municipalitate se va amenaja o parcare în care riveranii vor beneficia de condiții civilizate. Constanța este un oraș aflat în plină expansiune, de aceea spațiul public urban trebuie utilizat inteligent şi eficient.

De asemenea, echipele intervin ori de câte ori e nevoie pentru reparații urgente ale carosabilului. În această perioadă, în care temperaturile sunt destul de scăzute, orice degradare a carosabilului este remediată cu ajutorul asfaltului rece.

O dată cu redeschiderea stației de asfalt, echipele Confort Urban vor interveni în toate zonele unde au fost efectuate lucrări de reparații pentru turnarea stratului final.

A.F.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
stie cineva,c firma vinde pavele la cta?
0
0
Se pare ca in cartierul Coiciu,nu se va efectua niciodata vreo lucrare de reabilitare a trotuarelor.Ne rupem piciorele printre dalele facute praf.
2
0

REPLICA

LOTO

6/49
182182191
5/49
251721402310
joker
8442812108