REPLICA ONLINE CONSTANTA

15.4° Constanța Vin., 26 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6711
15.4° Constanța Vineri, 26 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6711
 

COPIL BĂTUT CU BESTIALITATE ÎNTR-O ŞCOALĂ! ATENŢIE, VIDEO ŞOCANT!

COPIL BĂTUT CU BESTIALITATE ÎNTR-O ŞCOALĂ! ATENŢIE, VIDEO ŞOCANT!

Replica API 31 ianuarie 2018 | 00:15 745

Scene incredibile într-o şcoală! Un băiat este lovit cu bestialitate, cu pumnii în cap şi cu picioarele. Trei femei îl înjură şi îl lovesc, iar imaginile teribile au ajuns pe o reţea de socializare, cu mesajul: "Copilul meu a fost bătut cu bestialitate de către trei mămiciîn Şcoala Dan Barbilian Constanţa".

Băiatul are 13 ani şi, ca urmare a agresiunii, a fost internat în Spitalul Judeţean Constanţa!

Conducerea Inspectoratului Judeţean Şcolar Constanţa a precizat că a declanşat o anchetă pentru a stabili cu exactitate ce s-a întâmplat.

La faţa locului s-a deplasat Poliţia, fiind deschis un dosar penal. De asemenea, a fost solicitat şi un echipaj SMURD imediat după bătaie, pentru preluarea copilului!

Oamenii legii au audiat mai multe persoane, pentru identificarea agresoarelor. În cursul zilei de azi, mămica băiatului agresat va merge cu el la Medicina Legală.

A.C.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
OMORITII PARINTII SI JUGODIA DE COPIL ASA FACEM O LUME MAI BUNA
1
0
Cand il ia cu SMURD si Directoarea sterge filmarile ...sigur este vinovat copilul! Jigodii care vor sa musamalizeze...POLITIA si Ministerul educatiei! Plus sfatul conducerii: "nu arata filmuletul altfel nu putem prinde femeile batause"! HA HA HA
0
0
Afara cu directoarea scolii! Sesizata politia si de vazut cine a permis accesul acestor demente in scoala!
4
3
Toate tensiunile acestea au ca principal vinovat statul. A facut invatamantul obligatoriu pentru cei ce nu vor sa invete. Streseaza lumea inutil si dupa aia cauta vinovati printre prostii care pun botul.
5
0
mamicile nu trebuie sa-si fac singure dreptate, dar copilasul de 13 ani de fapt 14 are 120 kile si e repetent de vreo 3-4 ori. Este teroarea adevaratilor copilasi.fiecare sa plateasca pentru ce a facut
9
2
sa le moara puradeii in burta !!!
4
4
cusiguranta femeile au fost prea agresive si trebuie tratate fra mila dar poate ca exista un raspuns pentru bitaia oferia de ele.Oricum acestea merita arestate
3
1
Nu se poate asa ceva! Trebuie dati afara din scoala!!!IN JUNGLA CU EI.
5
1
Este vb de trei tiganci , cu tupeu de smechere care l-au babardit pe baietas. Sunt genul de panarame care te-ar scuipa la fel si intr-o sala de tribunal sau oriunde pe lumea asta. NU VA PATI NIMENI NIMIC.
3
2
Mamicile ar fi.trb sa apeleze la diriginte si directorul scolii nu sa.l bata personal!!! Nu se procedeaza asa!!!! Totusi are 13 ani si ele sunt 3! Ghiciti ce idee ii.transmite copilului? Sa se razbune! Si...unde se va ajunge in acest ritm?! Unde?!
4
5
Ati avea fete si un jmeker ca asta, putzoi, s-ar lega de ele...multi ati proceda la fel. Sa nu fim ipocriti! Desi, nu sunt adeptul unui astfel devtratament, putzoii ca asta te scoate din minti.. totusi, mai mult ca sigur, o cam incurca fufele ca jegul e minor
15
3
nu sunt de acord cu bataia aplicata de mamici...dar la cum sunt de pornite nici baiatul cred nu-i usa de biserica..a facut ceva grav de au venit toate trei sa se razbune
12
4

REPLICA

LOTO

6/49
182182191
5/49
251721402310
joker
8442812108