REPLICA ONLINE CONSTANTA

23° Constanța Mar., 7 Mai 2024
Anul XX Nr. 6722
23° Constanța Marți, 7 Mai 2024 Anul XX Nr. 6722
 

Costel Dumitraşcu, noul viceprimar din Năvodari

Costel Dumitraşcu, noul viceprimar din Năvodari

Replica API 7 noiembrie 2020 | 21:28 4173

Costel Dumitraşcu, candidatul la funcţia de primar din partea PMP în oraşul Năvodari, este noul viceprimar.

Acesta a fost ales cu 10 voturi în această funcţie, după ce a fost votat de reprezentanţii PSD şi PMP.

Contactat de cotidianul Replica de Constanţa, acesta a transmis un mesaj pentru locuitorii oraşului Năvodari şi nu numai: "Aș dori în primul rând să clarific dilema așa zisei alianțe. PMP Năvodari nu face alianță cu niciun partid. Pentru a intra în alianță două partide trebuie să parafeze un protocol, cu drepturi și obligații pentru ambele părți, și nu este cazul nostru. Aș dori, de asemenea, să amintesc că am cerut tuturor partidelor ce fac parte din CL Năvodari sprijinul pentru funcția de viceprimar plecând de la semnalul clar dat de năvodăreni în 27 Septembrie, un semnal prin care eu am înțeles că trebuie să îmi asum această responsabilitate. M-am simțit obligat de voturile a mai mult de trei mii de năvodăreni să cer mandatul de viceprimar! Îi asigur pe locuitorii din Năvodari că, în ciuda faptului că PNL și USR nu au vrut să-și asume responsabilitatea votului pentru mandatul de viceprimar, îmi mențin deschiderea către toți consilierii indiferent de culoarea lor politica și niciodată nu vom bloca proiecte benefice pentru Năvodari! Mai mult decât atât, lansez public încă o invitație pentru PNL și USR să le acord sprijinul necesar în materializarea promisiunilor făcute de ei în campania electorală, chiar dacă au ieșit pe locurile 4 și 5, nu este loc de orgolii în PMP, sunt dispus încă să-i ajut. Cu responsabilitate vom duce acest mandat doar în interesul locuitorilor orașului Năvodari! Așa să-mi ajute Dumnezeu!"

V.S.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
te mai voteaza pulea
0
0
Navodari, un oras de fraieri care vrea in frunte un izmenar paznic de magazin. Nu va suparati dar Dumitrascu asta este un prost si jumatate. De fapt nu el ci voi sunteti prostii orasului.
3
0
Domnule Chelaru, tarmina odata cu " izmeneala" si treci la PNL, asa cum a fost " discutat " protocolul din precampanie. Domnilor navodareni, cum doriti sa performati, cu analfabeti functionali, gen Florea sau Dumitrascu ?Am ajuns sa fim un " talcioc second-hand " unde acest Dumitrascu, nu poate depasi " expertiza " de supraveghetor.Oameni meschini, jalnica cumetrie !
1
1
Uitati va cum este jmbracat acum si uitati va cum se va imbraca peste cativa ani
1
0
are ceas de plastic, la sfarsitul mandatului va avea ROLEX, dar si dosare la DNA.
5
0
Navodareni ca intotdeauna. Prosti facuti gramada. Cum sa votezi acest idiot sadea cum? V-a luat dracul mintile nenorocitilor. Sa va dau muie la toti aia care ati votat caricatura asta
6
0
bravo lui acum trebuie sa-si faca treaba!
0
4
Off,,normal ca l a votat psd,aia asculta de sefu palaz.Are mintea cam scurta dumitrascu dar poate face treab,adica treaba mare!
6
0
Era activist de mult si sper ca inca sa mai fie.
1
1
Matei , pitic grasun , de pwla sa ne iei ! O chestie buna am observat : chiompalaul ala de Pandici nu mai este consilier local ! De vreo 8 ani ma intrebam cum poate un fost pushcarias sa ajunga consilier !??
2
0
Costel cap de miel
6
0
Ce fata de boschetar are
6
1
Nu stiu cine esti, dar mare drepatate ai... Seamana leit ce sa mai... Bravo
4
0
Ar merge o data asta.
2
2
Bv sarpe acum ii faci munca pana acum radeai de el ziceai ca e primarul invizibil si acum o sa stai la birou si o sa i faci temele.... Cum i le facea el lu matey...
8
1
Este un PSD istt.De la ei a luat terenurile pe care le are
8
0
Te am votat si eu si parintii crezand in ce ne minteai pe facebook te ai folosit de facebook sa ne pacalesti sper ca lumea sa realizeze si sa nu mai sustina toti ruptii in fund ca tine dupa 4 ani o sa ai conturile pline la fel ca chelaru din banii nostrii rusine
8
2
este,probabil facut la bautura
9
0
Matei zice ca cap de pluta ar fi copilul lui!!!??? Voi ce parere aveti?
11
1
ce sila imi este de tine....pacat de votul ce ti l-am dat...te luptai cu balaurii si acum te-ai aliat cu dusmanul...caracter zero
12
3

REPLICA

LOTO

6/49
16613441819
5/49
386416233
joker
41403415212