REPLICA ONLINE CONSTANTA

7.6° Constanța Sâm., 20 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6705
7.6° Constanța Sâmbătă, 20 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6705
 

"CRATERUL" care i-a pus şoferii în cap! Primar: „Înjurăturile ajung tot la mine”

"CRATERUL" care i-a pus şoferii în cap! Primar: „Înjurăturile ajung tot la mine”

Replica API 16 martie 2017 | 01:29 516

Maşini rupte în două!

Maşini rupte în două!

Mai mulți șoferi din Constanța susțin că în județ există o groapă care reprezintă un real pericol și asta pentru că, în decurs de o oră, peste 10 vehicule pică în plasă și se aleg cu daune. Este vorba despre DJ226, chiar sub podul de la Lumina. Primarul din localitate recunoaște că problema este una gravă, dar nu prea are ce face, spune el, întrucât drumul este în administrația RAJDP. Totodată, reprezentanții Regiei au precizat că situația se va remedia.

"Mulţumesc primarului de la Lumina pentru groapa de sub pod. În 40 de minute am fost 10 persoane care am făcut pană la 2 roţi... O să propun ca în România să se doteze maşinile cu 2 roţi de rezervă!", a spus un constănțean care a postat o fotografie cu mașina sa pe... "butuci". Iar comentariile nu au întârziat să apară: "Şi eu mi-am rupt maşina în două ieri (5 martie – n.r.), tot în groapa de la Lumina, nu se poate aşa ceva!! Impactul a fost foarte puternic, iniţial am crezut că a intrat cineva în mine, groaznic! După vreo două ore am văzut că au marcat-o cu o creangă. Oare asta e soluţia?! Ruşine!!" sau "Și eu am luat groapa aia, am avut protecţie la jantă, am avut noroc dar a început să mi bată ceva pe partea stânga, dar vin personal de la Palazu şi repar groapa aia!" spun oamenii, care au și semnalizat groapa cu o creangă.

Primarul din Lumina, Ioan Roman, susține că știe despre problemă. "Este adevărat, avem evenimente rutiere acolo. Da. Am sesizat organele competente de la RAJDP despre problema aceasta, pentru că este drumul pe care dumnealor iau măsuri. Este drum județean. Acum, eu știu? Problema este că pe vremea asta rece nu merge nici o stație de asfalt, să se toarne pentru a se petici acolo. E vorba de o roabă... Am pus eu criblură, dar sare, nu rezistă. Nu au fost sesizări la Primărie, dar au ajuns înjurăturile la mine... Este inevitabil să nu iei groapa aceea, așa este", a declarat, pentru "Replica", primarul din Lumina. Cât despre reprezentanții RAJDP, aceștia au precizat: "În prima ședință de Consiliu Județean de pe 31 se votează bugetul, se aprobă și programul de lucrări și, bineînțeles, că această lucrare este cuprinsă în program. Apoi demarăm asfaltarea".

Liliana CHIRU

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Dar la Agigea ?! Dar pe podul nou ?! Nu vede nimeni ?! Sau nu vrea sa se vada ?
0
0
De cine tine drumul respectiv? De Districtul de Drumuri cu sediul in Ovidiu?
0
0
Daca aia e groapa ,,scuze,, veniti spre midia sa vedeti cratere fratilor asta e ROMANIA NU AIA DE LA TELEVIZOR....
3
0
Groapa aia e vedeta!!! are ani de zile
3
0
de parca am avea trotuare in lumina.
3
0

REPLICA

LOTO

6/49
271241102118
5/49
123724351130
joker
42644172614