REPLICA ONLINE CONSTANTA

13.4° Constanța Mie., 8 Mai 2024
Anul XX Nr. 6723
13.4° Constanța Miercuri, 8 Mai 2024 Anul XX Nr. 6723
 

Credeţi că este corectă decizia preşedintelui de a amâna nominalizarea a doi noi miniştri?

Credeţi că este corectă decizia preşedintelui de a amâna nominalizarea a doi noi miniştri?

Replica API 7 decembrie 2018 | 23:58 357

DA
NU

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Aceste chestionare sunt PROPAGANDA PURA Si mai ales JALNICA
3
1
Tradarea de tara este valabila doar pentru JAVRELE HASTAG-PNL-EPRE
4
13
Can il vezi cu ranjetul ala de hiena plin de ura, iti sa-i dai una dupa ceafa. Un dobitoc, un penal, un neica-nimeni. In afara de plimbari pe banii nostri n-a facut nimic pt. tara, aa,pardon, a asmutit muistii impotriva ordinii constitutionale si a sprijinit statul paralel, binomul.
7
13
Este corecta. Un guvern de incompetenti
17
8
Daca e vorba de incompetenta de Olguta , da. E corecta decizia.
17
10
uite un hastag prost, auzi nu este bine ca vine maxitaxi acasa te ia cu bagaje cu tot ,te lasa la aeroport si la intoarcere te asteapta si te duce acasa,bai boule asa este si afara comanzi taxi te asteapta nu alergi ca prostul prin aeroport daca nu ai bani mergi cu transportul in comun ,eu nu le-am vazut pline, nici afara nici in romanica Hai marsh ma, cauta altceva!
5
2
ministrii trbuie sa fie in domeniu . nu poti pune o profesoara de litete cu institut pedagogic sa faca salarii si pensii si dupa ce a incurcat legile sa o pui ministrul dezvoltarii . a mai fost o pisi acolo nutzi udrea si unde este acum ??? la transporturi sova e cel mai bun daca face macar tren gara de nord aeroport otopeni . nici un ministru in 29 de ani nu a avut curajul sa faca aceasta linie . toti parlamentarii provinciali au firme de maxi taxi si taxi la aeroport .........si atunci normal ca il vor demisionat . mergeti in parcarea de jos sa vedeti tigania lumii acolo cu maxi taxi ....
18
8
O fi corect dar cand economia va intra in declin il vom acuza de sabotaj ,subminarea economiei nationale,inalta tradare deoarece ministii ce si-au semnat demisiile nu mai le arde lor de sarcinile de serviciu iar ficusul de la Cotroceni nu si-a indeplinit prerogativele.Vede el dupa terminarea mandatului si a imunitatii!
8
14
Bravo slugile mele sa mi o sugeti mereu atata timp cat eu seful vostru.Ma doare in PULA DE ROMANIA!.
7
17
garajele de la gara ???? Cand le daramati ?? Au aia muraturi,garaje duble tuica motorina butelii si masinile si le tin afara. au si curent tras la garaje dao-n pula mea
9
5
Presedintele o freaca intentionat,ca sa creeze cat mai multe probleme guvernului si implicit mersului normal al tarii. Nu-i pasa de repercursiunile negative asupra populatiei care poate sa si crape daca el,ciufutul nu e satisfacut personal in orgoliu. Romania inca nu a avut un presedinte adevarat,un om de calitate superioara. Probabil ca si meritam asta,caci nu ne plac valorile,le batjocorim si saltam in societate nulitati ingamfate si tupeiste.
10
13
Romania nu este proprietatea lui Dragnea.Imbuibatul ala trebuie sa afle si sa invete acest lucru.Hai sictir PSD !
20
13
De ce nu discuta intre ei guvernul cu pres ? Nu sint conducatorii aceluias popor ? Sint ingimfati si prosti isi bat joc de poporul asta amarit !
10
5
nu se lasa, sare la beregata Presedintelui in mod constant, ca si cum a fatat-o ma-sa ministru. O panarama.
18
11
asta este indemn la nesupunere civica ,daca presedintele nu respecta legea si Constitutia si saboteaza guvernul si mersul cat de cat inainte al economiei ,noi de ce sa mai fim cu frica de lege?Dupa modelul presedintelui fara taxe platite ,ne dam in cap pe unde putem, ce legea circulatiei ,mergem la magazin si si ne luam ce vrem Ieri alataieri se mai lauda cu Romania educata.A ajuns ca Rifai cu ce este documentul -documentul este document asa si el care sunt meseriile viitorului, stie cineva , si ne-a lamurit ,nimeni nu stie!Culmea unii din sprit de vendeta il sustin doar asa de gica contra!
12
15
Da! Daaa... Este o decizie corecta a presedintelui. Si bine face, da.
22
11

REPLICA

LOTO

6/49
16613441819
5/49
386416233
joker
41403415212