REPLICA ONLINE CONSTANTA

18.4° Constanța Vin., 10 Mai 2024
Anul XX Nr. 6725
18.4° Constanța Vineri, 10 Mai 2024 Anul XX Nr. 6725
 

Credeți că Laura Codruța Kovesi merită să fie desemnată procuror european?

Credeți că Laura Codruța Kovesi merită să fie desemnată procuror european?

Replica API 4 aprilie 2019 | 22:20 254

DA
NU

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
O sa dorm linistita in urmatoarea perioada ca ma simt...CURATA LA PIZDA SI CUR.LIMBISTII MEI IMI OFERA CU LIMBILE LOR NON STOP O CURATENIE FORTE.CONTINUUATI CU LIMBILE VOASTRE SA IMI SPALATI CLITORISUL,VAGINUL SI OXIORII DIN CANALUL ANAL.SUCCESURI VA ASTEPT LA POST LUMBISTII MEI SI A LUI KLAUS MUISTUL SEF AL ROMANIEI.
3
26
EU @1444 alias o iau la cioc, sunt un mare pofticios mananc cacat si sug carice pe unde apuc, am multumit husarii zburatori si caii lor, ca de la 1683 si pana acum cand i-a activat PNL erau statuti,am luat muie de la PNL ,de la tot userul ,in piata Victoriei de la useristi si am curatat tot ce era galben prin tufe acum vreau sa iau muie de la tot pesedeul.Si toate astea pe gratis .Dati-mi muie multa muie si desert muie cu cacat !
4
14
Bravo limbistii mei de TOP ca nu ma lasati de loc sa ma murdaresc de sperma la gura si de cacat la rozeta curului.Voi cu spalaturile voastre vaginale ma simt mereu...CURATA.Sa imi lingeti MINGEACUL NON STOP FRAIERII MEI.
3
26
unule nu mai manca cacatul mariei. Ia-l pe al meu ca e mai moale futu-te-n gat de manipulator muist !!! O sa vezi ce muie o sa va dea codruta la toti hotii. Cu mult cacat !!! Muie dragnea infractorul, muie pesede !!!
20
6
multi amesteca ura contra psd-ului si o pun in opozitie cu justitia pe care o identifica cu aceasta kovesi. Lucrurile stau cu totul altfel, atat psd-ul cat si kovesi sunt nocivi si trebuie sa dispara. Kovesi este doar o unealta a agenturilor. Niciun hot strain nu a fost tras la raspundere. Scria cineva mai jos de ALRO, pai ALRO e afacerea FSB-ului, fostul KGB. Codruta cea viteaza i-a scos basma curata. De EADS sau Microsoft, nu mai zic, ca aci-s partenerii strategici implicati in furaciune. Kovesi a folosit justitia ca o maciuca impotriva hotilor romani care nu cotizau la sistem.
7
21
@mari esti rupta de realitate sa o asemeni pe Kovesi cu Silvia Conti din La Piovra este cum ai pune in aceeasi balanta o ciuperca otravitoare si o trufa! Kovesi este doar o unealta a unui sistem bolnav de putere condus din umbra de forte oculte.Bun executant al ordinelor de afara sau din tara niciodata nu a luptat cu adevarat impotriva coruptiei EADS ALRO inchise inregistrari facute disparute.genti cu bani milioane trecute pe sub nasul DNA,plati facute,dar nu sunt probe,Blaga,ala cu broscoiul in gat,Udrea si cati multi altii,dosare lovite de prescriere etc asta este cu adevarat activitatea ei.
8
21
o sa ia infractorul Dracnea , de la PZD-istii lui , cand va pierde toate alegerile , incepand cu ultimul referendum si pana la alegerile de la anul ! Ce au patit Nastase, Geoana,Ponta ,dupa ce au pierdut , va fi o nimica toata !!
23
7
O aseman cu personajul Conti o procuroare din serialul italian Caracatita --daca retin bine ---O felicit ca a adus in fata societatii citiva hoti notorii --Merita functia inalta din Europa
31
9
Ce minte de gaina pot avea romanii care cred in barbatul asta travestit care a distrus tara asta, sluga asta jegoasa a puterilor straine cu acolitii ei din serviciile secrete.
8
27
ce te-ai mai cara tu traiane dar mai ai de furat din Romania!
21
2
Daca da,atunci de ce sa nu se faca multe statui cu Ceausescu si Ana Pauker,personajele sa fie declarate eroi nationali si sa se comemoreze moartea lui Hitler,deopotriva a lui Stalin ? Pe bune,hai sa dam pe fata faptul ca de fapt romanii respecta tortionarii,oamenii care calca pe cadaver,brutele si smardoii. Ce atatea vrajeli,spuneti dracului ca cine vrea o tara libera sa se care din Romania,ca Romania este in mainile securitatii si ca da fapt unii sunt sclavi,altii stapani si gata. Aici e loc doar pentru cei fara umanitate,care e problema? Un fel de califat ISIS .
6
23
Iata de ce nu merg treburile in Romania! Din cei 11 care ati postat pana acum 5 sunt cu NU si 6 sunt cu DA. Cei cu DA au sperante ca Justitia va triumfa in Romania si cineva trebuie sa-i puna pe cei care au incalcat legea sa plateasca. Cei cu NU inversunat, sunteti hoti, profitori de pe urma hotiei, sau aveti rude care fura suficient si pentru voi. De aceea sunteti asa vehementi contra justitiei!
31
8
Nu,sa fie finalizate afacerile judiciare...
4
22
ACEASTA JAVRA INTERNATIONALA ESTE SI EA UN TORTIONAR CA VISINESCU,LAZAR SI ALTI PROCURORI CRIMINALI DIN ACEASTA TARA...U.E EGAL MUIE IMPREUNA CU CONDUCATORII ACESTEI FORMATIUNI DE BORFASI.JAPITA SAU ZDREANTA KOVESI NU SUPORTA CONTROLUL JUDICIAR ?.ALTI ROMANI CUM AU SUPORTAT ANI DE ZILE CONTROLUL JUDICIAR ?.
10
29
PSD scos in afara legii , iar sustinatorii condamnati la munca zilnica ! ...Suna frumos nu ? cine stie ....poate...poate
32
10
culmea eu sunt de acord cu Kovesi procuror sef UE ,ce circ va fi cand o vor aresta si trimite la inchisoare din functia asta !Am o intrebare pentru @0845 il scoti si pe peceristul securis, politie politica, tortionar Augustin Lazar in afara legii?Dar pe tac-tu si pe ma-ta ,neamurile tale ii condamni la inchisoare ca au fost membri PCR ? Puti a userist prost ,hai mars de pe aici cu prostiile tale !
11
26
Nu este perfecta, dar este ce ne trebuie.
34
11
Respect ,Laura Codruta Kovesi.Suntem alaturi de tine.Cu tine vom scoate PSD-ul si PCR-ul in afara legii.Amin !
38
12
NU, pentru ca este infractoare.
13
35
Nita...stai jos...4
23
7
Respect Laura Codruta Kovesi! Reprezentati unul din putinele repere morale ale societatii romanesti actuale, in care hotia si prostia au devenit normalitate.
37
12
Daa....! Categoric DA! Este desteapta, este serioasa, este puternica si foarte bine pregatita profesional. Este VERTICALA. A speriat hotii si penalii, da, este incomoda pentru ei, ii deranjazea maxim. Bravo d-na procuror Kovesi! Felicitari!
43
14
Jpita asta trebuie pusa pe rug , cum sa lasi asa ceva acolo sa dea cu toporu unde vrea Werner . Hai PSD!!!
14
38

REPLICA

LOTO

6/49
194341463540
5/49
302723465
joker
2345344389