REPLICA ONLINE CONSTANTA

10.1° Constanța Sâm., 27 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6712
10.1° Constanța Sâmbătă, 27 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6712
 

Credeţi că pensiile speciale ar trebui desfiinţate?

Credeţi că pensiile speciale ar trebui desfiinţate?

Replica API 11 iulie 2019 | 10:28 246

DA
NU

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Pensiile militare nu sunt pensii speciale. Ele au fost infiintate in toate tarile NATO pornind de la ideea ca ala care a stat pe front si a fost in pericol de moarte pe frontul de lupta si care a fost supus la privatiuni toata viata sa aiba o pensie buna dupa retragere
2
1
normal, ce intrebare e asta?
2
2
Nu pensiile speciale sa fie desfiintate,ci sa mareasca toate pensiile conform unui calcul simplu.Pensia speciala impartita la pensia medie.Rezultatul sa fie aplicat tuturor pensiilor normale in plata.Atunci vom ajunge sa eliminam o vorba romaneasca... eu vreau egalitate ,dar nu pentru catei.
3
0
Nu este normal sa scada pensiile majoritatii, pentru a creste pensiile nesimtite ale unei minoritati actual nomenclaturiste !
5
3
intre cea mai mare pensie si cea mai mica raport maxim 3.1. Cei care au cotizat mult, precum armata , au cotizat tot din banii celor care muncesc , nu au produs nimic, iar in privat in dauna angajatilor tinuti chiar fara carte de munca. Dupa 50 de ani nu mai ai nevoie de bani ca la 25 , nu ai copii sau rate la casa. Fara multi bani pentru nemunca si putini pentru munca. Votati Noua Dreapta legiunea si asa va fi.
2
4
Bai astia de la replica spuneti-le idiotilor de postaci politici de mai jos ca pensii speciale si inca mari primesc din 2004 si aia in justitie dar de ei nu are nimeni curajul sa se ia nici macar cinstitii de la USR!
8
1
da. absolut pt toti. Doctori, procurori, judecatori, securisti etc. Egalitate! Dar cine sa aiba curaj sa faca asa ceva?nici psd nici pnl iar de usereu nici nu mai vorbesc. Una spun si alta fac.
10
2
Eu presedintele de cacat vreau pensie speciala caci m-am ostenit in a vinde copii a fura case si in a freca pula la presedentie.Eu muncesc doar doua zile pe saptamana marti si miercuri.In restul timpului merg pe munte schiez,golf,bicicleta,si mancat mult cacat la javrele de la uniunea europeana sa ma puna presedinte pe viata.Artista de Geta are mukte dosare impreuna cu mine dar Lazar le-a rezolvat .Pe Liviu Dragnea l-am dus la puscarie si pe tot pesedeul il duc PNL POATE FURA FARA NUMAR
6
10
besi in mortii tai la cireada de vaci111
4
4
Da! Da! Daaa....
15
2
Chiar nu este corect ca unii sa primeasca pensii speciale . Cei mai multi nu primesc pensia meritata , ma refer la cei care au lucrat in conditii grele si nu lea fost calculata corect vechimea si grupa . Numai ca pensiile speciale oferite in Romania , reprezinta cumpararea celor care au detinut anumite functii , functii care au contribuit la scoaterea politicienilor aflati sub urmarire penala sau alte motive . Pensiile speciale , cele mai multe reprezinta coruptie . Vezi Ciorbea sau alti ca el .
12
4
Fiecare dupa cat a contribuit la fondul de pensii cf.fluturasului de salariu si e logic pilotul de supersonice ce are salariul mare si contribuie mai mult sa aibe si pensia mai mare decat contopistul de birou cu creion chimic,cotiere si aer conditionat!
20
5
Da!--dar nu au curaj s-o faca !
15
3
nu dlor de la rwplica, va convine sau nu- adevarurile trebuiesc admise. Ce va deranjeaza- faptul ca acesti analfabeti, hoti borfasi si-au dat , prin lege, pensii speciale- adica au furat din buzunarul saracului- sub dictatura detinutului draknea care se considera, in nemernicia si mojicia lui- Dumnezeu- sa se anuleze iar aceste nulitati sa inceapa scoala elementara
12
3
astea nu sunt pensii sunt rente viagere. Ideea e sa tii capul la cutie sa nu faci scandal, valuri, orice si gata ai iesit cu 100 de bulioane. In felul asta ne-am asigurat urmatoarea suta de ani o sa fim tot gaoaza imputita a Europei.
16
3
Trebuie desfiintate toate pensiile speciale impreuna cu PSD,partidul care le-au infiintat.Oricum vor fi desfiintate cand se va schimba puterea.Cat de curand.Ti-ai dracu cu PSD-ul vostru !
23
8
de ce aia au cotizat in plus ...tara de prosti ce suntem
16
3
O functie superioara este firesc sa fie platita ca atare. Contributia corespondenta functiei si salariului se regaseste in cuantumul pensiei. Daca o persoana isi asuma o functie eligibila,asta inseamna ca pe perioada mandatului are avantajele financiare functiei vremelnice si deci contributia la pensie creste. Daca persoana a facut ceva demonstrat a fi benefic si constructiv societatii,ar fi normal sa fie recompensata inclusiv financiar.Pentru o functie vremelnica sa ai o pensie pe viata este batjocura fata de romani.
17
8
dati si o pensie speciala ca joaca mult la golf si este ostenit .
13
17
Desfiintate in sincron cu toate zdrentele de oameni care au ocupat si inca ocupa sau spera la o pensie speciala!Desfiintate si toate meritele date unor persoane ce nu au demnitatea sa le primeasca!
30
6

REPLICA

LOTO

6/49
182182191
5/49
251721402310
joker
8442812108