REPLICA ONLINE CONSTANTA

15.4° Constanța Vin., 26 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6711
15.4° Constanța Vineri, 26 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6711
 

Credeți că prețurile la legume și fructe vor crește după închiderea piețelor în spații închise?

Credeți că prețurile la legume și fructe vor crește după închiderea piețelor în spații închise?

Replica API 12 noiembrie 2020 | 23:37 1897

DA
NU

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Nu vin cu produse in piata ,ca nu am . Inta in piata acoperita in Tomis 3 si de la intrare numai producatori romani cu : banane,struguri , cartofi capia rosii ,toate de afara. Nu sunt afectati producatorii romani ci vanzatorii cu preturi duble dupa ce le cumpara de la piata varianta Ovidiu.
2
0
pt 11.42 pai cine a taiat salariile le bugetari mai nemernicule trombonist de partid, nu PNL PDL-ul tau ?? Aia au facut diferenta mai boule!!! Daca ai uitat asta in 10 ani inseamna ca boi ca tine voteaza degeaba!!!
2
2
Nu ma intereseaza asa-zisele "piete". 99% din tarabagii sunt tigani mafioti. Prefer sa dau bani la supermarket pe rosii turcesti decat tiganilor din piete care vand aceleasi produse, sub titulatura de "rosii romanesti". Se stie ca in piete nu exista control pe provenienta produselor, de aceea multi oameni isi iau teapa crezand ce scrie pe o bucata de carton.
3
0
la noi nu exista promotii reale la nimic,cat despre alimente asta e directia voita.cresc salariile la bugetari si pensiile alea ale pensionarilor de 42-45 de ani,automat cresc si preturile in general la orice.Suntem sclavii pensionarilor si bugetarilor pentru ca asa guvernul meu are votantii asigurati.Originea raului la PSD este,ei au facut posibil sa existe Romania asta divizata in atarnatorii bugetului si restul.vom cumpara produse foarte scumpe,de foarte proasta calitate,ca si pana acum.
0
1
Daca stau infrig vor cauta sa scape de marfa deci vor scadea pretul
1
0
Populatia romaneasca nu va iesi sa-si apere siguranta nationala reala,adica cele necesare traiului cum ar fi alimentele,producatorii romani. Populatia plina de lasitate si ura isi va taia craca de sub picioare si va sprijini in continuare acesti indivizi chipurile de dreapta ai guvernului scarbos Orban-Iohannis. Nu vor apuca sa creasca pretulile produselor romanesti,se vor impotra de afara cele chimizate si modificate genetic,vor prospera mafiile importatorilor . Romanii se vor musca de cur intre ei ca prostii in continuare,sefimea ticaloasa va conduce in continuare prostimea.
4
1
Cele din turcia am auzit ca vin cu taraba cu tot daca este nevoie
5
0

REPLICA

LOTO

6/49
182182191
5/49
251721402310
joker
8442812108