REPLICA ONLINE CONSTANTA

19° Constanța Lun., 6 Mai 2024
Anul XX Nr. 6721
19° Constanța Luni, 6 Mai 2024 Anul XX Nr. 6721
 

Crin Antonescu, despre principalele partide: PSD e copilul bolnav al supraviețuirii Securității. PNL nu a beneficiat niciodată de pe urma sistemului

Crin Antonescu, despre principalele partide: PSD e copilul bolnav al supraviețuirii Securității. PNL nu a beneficiat niciodată de pe urma sistemului

Replica API 24 decembrie 2018 | 02:16 367

Crin Antonescu

Crin Antonescu a vorbit, duminică, despre cele mai mari partide din România, precizând că PSD este 'copilul bolnav al supraviețuirii Securității'. Despre PNL, fostul lider USL sustine ca nu a beneficiat niciodată de pe urma sistemului.

"PSD e copilul bolnav al supravieturii Securitatii dupa 89 si e, într-un mod paradoxal, cand ne uităm la tărăboiul pe care fac liderii, partidul care a întreținut acest sistem și mă tem că nu doresc atât de mult să schimbe o raportare nefirească, ci să fie beneficiari. (..) Raportat la sistem, la Securitatea de rit nou, PNL nu a beneficiat niciodată de pe urma sistemului", a declarat Crin Antonescu la Tvr 1.

stiripesurse.ro

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Norocul nostru ca ai fost presedinte o saptamana, ca sa nu se intrebe prostii daca ne-ar fi fost mai bine cu tine. Esti un orator de toata jena, dar esti laudat pt asta. Un orator care nu spune nimic, ci da doar din maini.
1
0
Asta e cel mai destept la ora actuala, sunt si tari care au pus prosti si s-au distrus, nu-I de joaca cu politica, vezi Venezuela Argentina Brazilia ani de zile au fost vai de mama lor si acum se impusca si drogheaza tinerii
0
3
Porumbacu se vrea europarlamentar. Termina tuta de nevasta-sa mandatul si nu poate sa-i ramana familia fara aceasta sinecura... Dupa ce a stat cativa ani dupa perdea, acum baga si el capul in poza. Iar PNListii l-au luat in brate imediat, de zici ca tocmai a venit Mesia. Si ce bine i se potriveste lenesului astuia un post in Parlamentul UE! Manusa, nu alta!
4
0
A inviat Crin !
3
0
Alt boul baltii..scoate capul...
6
0
Imi aduc aminte ca si tu ai avut ceva probleme cu o casa...Gresesc, cumva? Atunci ai decis sa torpilezi USLul si sa arunci PNLul, partid liberal, in bratele popularilor europeni. Presupunand ca ai vorbi in somn, nu cred ca ai avea curajul sa dormi in aceeasi camera cu Ponta... Sau si "pisicul" cacacios stie secretul manevrei tale? Si sa nu uit: si tu suferi de o boala, esti bolnav de ... somn! Sau te-ai lecuit, de cand iti da tarcoale batranetea? Mare javra esti si tu!
19
4
Ai facut oki si vrei europarlamentar?
16
4
Antonescu e suparat tare. Tocmai PNL beneficiaza de secu pentru ca ei ii baga la parnaie pe pesedisti. Nu toti pesedisti sunt hoti dupa cum nu toti penelistii sunt supercinstiti . Antonescu divagheaza desi stie ca si el a cochetat cumva cu sistemul... Daca nu spargea usr - santajabil fiind, azi era el presedinte. Dar percepe gresit politica. Nu e bun politician desi parea ca e tare. Ori inca e santajabil. Nu seamana cu liberalul care era. E jalnic.
14
3
Cu totii sunteti nebuni dupa putere !!!
17
3

REPLICA

LOTO

6/49
16613441819
5/49
386416233
joker
41403415212