REPLICA ONLINE CONSTANTA

17.4° Constanța Vin., 10 Mai 2024
Anul XX Nr. 6725
17.4° Constanța Vineri, 10 Mai 2024 Anul XX Nr. 6725
 

Cristi Borcea LAUDĂ stațiunea OLIMP, acolo unde a BĂGAT peste 7 milioane de euro în hotelul lui!

Cristi Borcea LAUDĂ stațiunea OLIMP, acolo unde a BĂGAT peste 7 milioane de euro în hotelul lui!

Replica API 3 august 2020 | 00:00 1753

Cristi Borcea, fost finanțator al echipei Dinamo, își petrece vacanța pe litoralul românesc, unde deține și un hotel în care susține că a investit deja peste 7 milioane de euro.

Atras în trecut de frumusețea din Miami, unde deținea și un apartament, Cristi Borcea se orientează și încearcă să facă PR pentru turismul românesc.

Cristi Borcea: "Am băgat peste 7 milioane de euro în hotel"

Borcea deține un hotel în Olimp și spune că stațiunea a cărei strălucire pălise în ultima perioada începe din nou să impresioneze.

"Este foarte bine. Crede-mă! Iar la anul și mai mulți oameni, români, vor veni în vacanță aici. S-a investit foarte mult în Olimp, iar din 2021 stațiunea va fi ce-a fost cândva. S-au făcut investiții masive în Olimp, și eu am băgat peste 7 milioane de euro în hotel.

Sunt discuții să se refacă faleza, sper cât mai repede. Iar atunci Olimpul va fi la nivelul Coastei de Aur sau a stațiunilor din Italia, din Croația. Olimpul a fost perla litoralului românesc", a declarat Borcea, pentru publicația Libertatea.

Cristi Borcea îi ia prin surprindere pe turiști. "Nu-mi cad gradele să stau în România"

Omul care făcea parte din conducerea multicefală din Ștefan cel Mare pe vremea în care echipa se afla numai în Top 3 în primul eșalon susține că turiștii se uită întrebător spre el când îl observă în Olimp.

"Se uită, mai întâi, lung, se gândesc, probabil: “O fi el, n-o fi el!”. Mai salută, mai strigă “Hai Dinamo”. Nu-mi cad gradele să stau în România, să îmi fac concediul. Ar trebui să stăm mai mult pe la noi prin țară, să dezvoltăm în continuu.

Chiar vreau să contribui și eu un pic la dezvoltarea României. Este hotelul meu, casa, tuturor copiilor mei! O moștenire", a mai adăugat omul de afaceri.

Cristi Borcea: "Nu aș merge în Mamaia, la înghesuială, la fițe, la nebunie"

Borcea povestea recent că a strâns în perioada detenției 70 milioane de euro și susținea că afacerile din turism și din agricultură pe care le-a dezvoltat sunt profitabile.

Borcea a mai precizat pentru sursa menționată că evită să meargă în Mamaia. "Poți să mă rogi, să-mi promiți orice, nu aș merge în Mamaia! La înghesuială, la fițe, la nebunie. Stau liniștit, cu distanțare, de ce să fac pe viteazul și să mă expun pe mine și pe familie?!".

Dinamo, echipa de suflet a lui Borcea, a învins aseară, în deplasare, formația FC Voluntari, scor 2-1, și speră să se salveze de la retrogradare, scrie digisport.ro.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Deunde ai avut tu ma Borcica 7 milioane de euro sa investesti pentru ca pagubele pe care le-ai produs statului Roman in dosarele pentru care ai fost condamnat nu le-ai platit pentru ca erai sarac lipit si ANAFul nu a avut ce sa iti confiste.
2
0
borcea,te.au tzepuit! olimpul e plin de blocuri goale,cauta fraieri.la fel asa zisa blcksea resort,lata teapa! iti rupi picioarele in mare! anii 80 cu discoteci pe valuta,producatoare,verban si cirstea,cazinou,s.au dus demult.Acum daca o sa ai niste contarani din if,tl,cl,dj,gj,care vin cu parizer si rosii de acasa,fac ciorba in camera si incearca sa bage mincare in minifrigider,astia Nu o sa te oimbogateasca.mai ales ca platesc cu vouchere,sper sa dispara!
0
0
sa i spuna careva ca nu exista ideea de turism in romania.
1
1
Care este hotelul lui?, sa stiu sa nu merg in viata mea sa dau bani la kurvari parnaiasi!
15
1

REPLICA

LOTO

6/49
194341463540
5/49
302723465
joker
2345344389