REPLICA ONLINE CONSTANTA

12.3° Constanța Vin., 26 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6711
12.3° Constanța Vineri, 26 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6711
 

Cristian Boureanu și Laura Dincă s-au despărțit! Fostul politician a confirmat

Cristian Boureanu și Laura Dincă s-au despărțit! Fostul politician a confirmat

Replica API 2 august 2021 | 17:49 2922

Veste bombă în showbiz-ul românesc! Cristian Boureanu și iubita lui, Laura Dincă, s-au despărțit după mai bine de șase ani de relație. Fostul politician a făcut primele declarații și a confirmat despărțirea. Iată care sunt primele declarații ale lui Cristian Boureanu despre acest subiect, conform spynews.ro

Deși se zvonea de mai mult timp că există posibilitatea ca o despărțire să zguduie showbiz-ul în curând, ei bine, s-a întâmplat. Este vorba despre Cristian Boureanu și iubita lui, Laura Dincă, ce s-au despărțit. Fostul politician a confirmat despărțirea și a făcut primele declarații.

Prima care a prevestit această despărțire a fost chiar Monica Tatoiu care a făcut câteva mărturisi din spatele relației celor doi, astfel că vedeta a spus că la un moment dat va veni și acest moment. Ei bine, la nici câteva săptămâni, cei doi au anunțat că se despart.

„Diferențele de vârstă, nu numai diferențele de vârstă, ci și diferențele de caste. Când dispare focul amorului se vede prăpastia dintre caste. Vă place, iubire, nu știu ce și când aia se termină ce faci, după ce s-a terminat. Rămâne prietenia ori prietenia trebuie bazată pe valori comune.”, a spus Monica Tatoiu în urmă cu ceva timp la Antena Stars.

Cristian Boureanu este cel care a confirmat despărțirea și a mărturisit că este adevărat faptul că s-a produs separarea dintre el și iubita lui, Laura Dincă. Cei doi aveau numeroase planuri de viitor și își doreau chiar să întemeieze o familie, însă din nefericire, acum nu mai formează un cuplu.

Fostul politician a explicat că au ales să se despartă după șase ani și jumătate de relație, deși a fost una frumoasă , însă cu toate acestea povestea frumoasă de dragoste pe care au trăit-o cei doi s-a terminat.

„După 6 ani de relație cu Laura, 6 ani și jumătate aproape, am luat decizia să ne despărțim, spre bucuria multora... A fost frumos, s-a terminat.”, a spus Cristian Boureanu.

Cristain Boureanu și Laura Dincă erau împreună din anul 2015 și visau să-și întemeieze o familie pe cât se poate de frumoasă. Un an mai târziu după ce și-au început relația s-au și logodit și sperau să ajungă pe cât de repede se poate și în fața altarului, însă niște probleme ale fostului politician nu prea le dădeau pace, neputând astfel să se căsătorească oficial.

Laura Dincă visa să devină mama copiilor lui Cristian Boureanu și de asemenea, își dorea cu ardoare să ajungă în fața altarului, îmbrăcată în rochie de mireasă, alături de partenerul său de viață, potrivit declarațiilor tinerei din trecut.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Chiar am uitat, mai pedofilule. O zdereanta cu putza mica
3
0
ma fat in kuur cu armasari superdotati
5
1
Idiotul asta de boureanu nu merita sa aiba aproape o fata ca ea
8
0
pai aia mica are de dat bacu la ff , boureanu e un alt falit al politicii locale
15
0

REPLICA

LOTO

6/49
182182191
5/49
251721402310
joker
8442812108