REPLICA ONLINE CONSTANTA

16.3° Constanța Vin., 10 Mai 2024
Anul XX Nr. 6725
16.3° Constanța Vineri, 10 Mai 2024 Anul XX Nr. 6725
 

Cristian Cîrjaliu a CÂȘTIGAT un nou mandat la Primăria Agigea

Cristian Cîrjaliu a CÂȘTIGAT un nou mandat la Primăria Agigea

Replica API 28 septembrie 2020 | 01:18 6393

Cristian Cîrjaliu, actualul primar al localității Agigea, mai bifează încă un mandat.

D.B.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
inainte se zice 'ba esti prost' acum se zice'ba esti pesedist '
0
1
Pacat, mare pacat! Acest Primar, reales de acolitii lui, doresc sa saraceasca comuna noastra! Afara cu plagiatorii si banditii comunei! Este momentul sa scapam de aceasta ciuma rosie, la fel cum au facut multe orase si comune din toata tara!
0
1
Iara a castigat un ciorditor si mafiot,nu i-a ajuns ca din 2008 este primar,a facut un sens giratoriu si o casa de cultura si a luat ochii la prostii cu niste terenuri care la inceput au fost in concesiune prima data apoi au gasit o portita sa le ia banii la tineri din AGIGEA si sa dea terenuri in chirie cu sume intre 1200- 1400 lei pe an Dar nimeni numai mentioneaza ca familile precum Bolat sau Cirjaliu au terenuri mai multe luate in concesiune si apoi vandute la preturi enorme cand acele terenuri ar trebuie date la tinerii din aceasta comuna.Rusine sa le fie,Sper sa ii baga la puscarie
4
2
Unde ati vazut asfalt peste tot in Lazu, nici macar o treime nu este asfalt. ce sa mai vorbim de drumul principal, spre Cumpana. Numai praf si mizerie. Da el zice ca nu face, ca cei din Lazu nu l-au votat. Oare cum a iesit primar atunci!!! Sa speram ca in acest mandat va face ceva. Uitativa la com Cumpana unde aproape toate strazile sunt asfaltate. Eu zic sa-i uram succes daca tot a castigat si sa fure mai putin. Poate mai atrage si ceva fonduri europene si sa fie un bun gospodar. Jumatate di locuitorii din lazu au sapate puturi pentru a avea apa. Mult succes domnule primar!
5
2
Inca 4 ani de cioedeala si speculatie imobiliara in Agigea 70 000 un apartament ... ej cu capu ... plaje ciordite si combinatii in stil mafiot cu terenurile date de stat ...hmmmm niste prosti lau vomat .... votat pardon
4
4
Vorba aia... a furat dar a si facut...mosii care l au votat ce sa stie. Mai trebuie inca 20 ani ca sa se curete toti si dupa poate sa vina o schimbare.
5
3
Ca orbi mai sunteti ,a facut din banii lui?De la port numai cati bani primeste primaria ,dar cat a furat nu se vede?Ca manca laturile sanatoriului si sa ajuns din furat ,un libidinos Ceausist pesedist cel mai fals om si razbunator ,o sa vezi cat de curand ca o sa se faca dreptate si o sa ajunga lamga prietenii lui pesedisti la mititica atunci sa tii cu el sa ii duci niste alifie daca tot esti prietenul lui
11
4
Nu mai fi asa curios ! Curiosii mor primii ! Agigea , pana sa fie Carjaliu primar , era un sat prafuit ! De Lazu nu mai vorbim ! Asfalt peste tot , gaze , parcuri , scoala , curatenie , liniste si ordine ! Oare de ce multi constanteni isi vand apartamentele si se muta la Agigea ?!? Dar , voi invidiosii , samsarii care nu puteti sa va faceti aici de cap ... normal ca il vreti in puscarie ! Votul popular a hotarat ... asa ca MATEI si acolitii - ciocu mic ! Agigea , la ora actuala , este una din cele mai frumoase comune din judet !
5
14
Tare curios sunt daca intra la puscarie in astia 4 ani ce zic cei ce l au sustinut si l crd sfant
14
13

REPLICA

LOTO

6/49
194341463540
5/49
302723465
joker
2345344389