REPLICA ONLINE CONSTANTA

17.4° Constanța Dum., 19 Mai 2024
Anul XX Nr. 6734
17.4° Constanța Duminică, 19 Mai 2024 Anul XX Nr. 6734
 

Cristian CÎRJALIU a strâns SEMNĂTURILE pentru DIZOLVAREA Consiliului Local AGIGEA. VIDEO

Cristian CÎRJALIU a strâns SEMNĂTURILE pentru DIZOLVAREA Consiliului Local AGIGEA. VIDEO

Replica API 9 octombrie 2021 | 23:21 2182

Primarul din Agigea, Cristian Maricel Cîrjaliu, a discutat în cadrul unei conferințe organizate de către filiala Constanța a Partidului Social Democrat că a inițiat o acțiune de dizolvare al Consiliului Local, despre proiectele din comună, despre scandalul legat de inițiativa celor de la USR de a-l demite. Pentru acțiunea de dizolvare a Consiliului Local, Cîrjaliu 2322 de semnături.

Felix Stroe, Cristian Cîrjaliu, Cristina Dumitrache

În cadrul unei conferințe organizate de filiala Constanța a Partidului Social Democrat, primarul comunei Agigea, Cristian Cîrjaliu a făcut un anunț extreme de important. Mai exact, acesta a anunțat că a strâns peste 2.000 de semnături pentru dizolvarea Consiliului Local. „Știți situația de la Agigea. De un an de zile, de la alegeri, nu avem Consiliu Local. Noi nu am putut să ținem nicio ședință de Consiliu Local. Din 12 noiembrie 2020 până în prezent, comuna Agigea, de frică, a schimbat 6 secretari de comună. Oamenii veneau și plecau, ne spuneau că nu stau. Acum avem un secretar al comunei. Acum, avem o acțiune de dizolvare a Consiliului Local inițiată de secretarul comunei. Se încearcă tergiversarea de fiecare dată, acum, ultimul îl avem pe 11 noiembrie. Cetățenii nu pot aștepta la nesfârșit. Am luat decizia, împreună cu echipa mea, să strângem semnături pentru dizolvarea Consiliului Local prin referendum. Am fost foarte bine întâmpinați de cetățeni. Avem un număr foarte mare de semnături strânse, respectiv 2.322 de semnături, peste 30%. Ca un referendum să fie valid îți trebuie 30%, deci din semnăturile pe care le avem aici, Consiliul Local Agigea este ca și demis”, a declarat primarul comunei Agigea, Cristian Cîrjaliu.

Felix Stroe, Cristian Cîrjaliu, Cristina Dumitrache

Cîrjaliu: „Acest Consiliu Local toxic a lovit în cetățean”

„Acest Consiliu Local toxic a lovit în cetățean. Nu am reușit să mai dăm uniforme pentru copii, în fiecare an dădeam uniforme, să mai achiziționăm tablete, dar și altele. Ce am reușit să fac, chiar săptămâna trecută am semnat două contracte de realizare distribuție gaze pentru aproximativ 750 de case în localitatea Agigea. După realizarea acestor lucrări, Agigea este în totalitate racordată la gaze. Este o investiție foarte curajoasă. Este o realizare pe care am făcut-o pentru comunitatea mea. Eu, împreună cu echipa mea, nu am stat degeaba și am fost devotat localității Agigea și am muncit în interesul cetățenilor. Eu nu am hărțuit pe nimeni. Săptămâna viitoare voi depune o plângere penală împotriva domnului Ciobanu Gabriel și a consilierilor locali și a fostului subprefect (n.r. Mihai Vîlcu). E o mare realizare să ajungi de la mure la administrație.” , a mai spus primarul.

Diana BERECHET

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Daca sunt toxici si nu vor nimic ,nu aproba nimic ,jos cu ei!
7
0
Ar trebui pus titlu...Angajatii primariei Agigea au strins semnaturile
2
2
CINE ESTE, GUITUL DIN STANGA ?
6
0
Doar Consiliul local e toxic?
11
0
Cosilul local nu a fost ales ca si primarul..? El are drepate ceilati niciodata nu.
9
0

REPLICA

LOTO

6/49
242243261637
5/49
301227152521
joker
18419468