REPLICA ONLINE CONSTANTA

12.3° Constanța Vin., 26 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6711
12.3° Constanța Vineri, 26 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6711
 

Cristian Tudor Popescu a criticat dur decizia lui Klaus Iohannis de a se alătura protestatarilor din Piața Universității

Cristian Tudor Popescu a criticat dur decizia lui Klaus Iohannis de a se alătura protestatarilor din Piața Universității

Replica API 23 ianuarie 2017 | 02:35 510

„Nu s-a dus acolo decât pentru a câștiga niște capital politic, niște încredere populară în zona aceasta a opoziției față de PSD. Dânsul poate să facă conferințe de presă la Cotroceni, poate să facă interviuri televizate, în care să își exprime poziția față de aceste ordonanțe (privind grațiereași modificarea Codului Penal, n.r.). Mi se pare corectă această poziție, faptul că a cerut guvernului să renunțe la ordonanțe. Dar faptul că a venitși s-a frecat de mulțime îmbrăcat în geacă roșie, în seara asta, este un gest politicianist ieftin”, a apreciat Cristian Tudor Popescu la Digi 24, conform stiripesurse.ro

„Este remarcabil ce fac oamenii care au ieșit din proprie voință să manifesteze împotriva unor acte cum sunt acele ordonanțe care favorizează infractorii. Este un lucru democraticși frumos, înseamnă că nu a murit încă spiritul Colectiv. Dar eu nu voi fi acolo, pentru că un gazetar nu are ce căuta acolo să manifesteze. Poate, eventual, să acopere evenimentul. Dar nu are ce căuta să militeze, să strige lozinci”, a adăugat jurnalistul.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
cap de guma ,acest bolsevic smintit si inclestat a lucrat la scanteia pana acum cativa ani.
5
0
pentru moartea tinerilor de la Colectiv noroc ca nu a fost si la Bambu este de vina iohanis si clanul lui de idioti ce vor sa ajunga iar la putere, astia calca pe cadavre omenesti si nu tin cont de nimic decat gandul la putere : Poporul trebuie sa inteleaga odata pentru todeuna ca iohanis nu este roman si este manipulat de altii ce vor sa ne distruga si ca tara si popor ! ROMANIA TRZESTE-TE !
2
4
bagati-ai pula in doamna ma-ta , presedintele este al tuturor romanilor , nu al unor grupuri , fie ele de drogati sau mercenari platiti cu 100 lei seara , el trebuie sa modereze conflictele sa fie echidistant , dar tu ai supt prea mult si ti s-a urcat la creier sluga hidoasa . tot in baston mergi ?
3
4
postaci idioti si periculosi peste tot! nu sunt de acord cu CTP; presedintele poate participa daca vrea la manifestatie. un singur lucru a gresit: nu trebuia sa dea declaratii la TV cat era la manifestatie. manifestarea este justa si de apreciat
3
3
Ai dreptate,locul unei sligi platite bine este sa manipuleze fraierii sa iasa in strada,ca si la asa zisa revolutie.
2
4
Nu vad,din articol,reactia dura a lui CTP!Presedintele are prerogative de a fi acolo,unde vrea el,invitat sau neinvitat.Avand in vedere,situatia generata de amnistie,imi pare ca prezenta lui era absolut justificata,pentru a demonstra impotriva unor hotariri de guvern inoportune si nejustificate momentan!Ma indoiesc ca masura amnistierii va fi aplicata vreodata! Va naste o babilonie! Haide-ti sa fim seriosi.
6
3
Pentru CPT: Mai sti in ce directie bate vantul ?! Esti periculos, esti cu multe fete, incurajezi penalii, hotii si psdeii. Rusine, hodorog batran, esti expirat !!
9
3
De ce nu ai iesit tu CTP sa fi alaturi de noi . DAR tu esti alaturi de COMUNISTI SI HOTII . ESTI un OM CU 7 Fete
8
1
ai iesit in strada sistinatorii lui Coldea
3
4
CTP si Cristoiu ,ultimii deontologi ai tarii !Presedintele isi cere scuze ca nu va consultat inainte de asi face datoria de cetatean impotriva penalilor,mascaricilor!
7
3
betivanii dupa bautura...klsus era rupt in gura de beat...scursurile societatii
7
10
sa vina PUTIN ,,
2
4
Care te crezi Dragnea si Tariceanu, drum bun, sa-ti ajute Dumnezeu.
3
7
Numai sristi de la digi paciulea!
2
5
Noi sefii PSD si ALDE vrem sa intram la puscarie, ca acolo ne este locul ! Dorim binele tarii !
10
10
Asistam la o noua mineriada: IOHANNESIADA! Urgent, f. urgent numitul Iohannis Klaus Werner trebuie SUSPENDAT dar si urmarit penal pentru TRADARE! Romani, puterea este in mainile noastre!...Romani, destul am fost calcati in picioare! Ce vrea Iohannis Klaus Werner? Are o singura misiune, DISTRUGEREA ROMANIEI!
22
19
Prea multi dadatori de opinie! Romanii s-au plictisit de idioti care fac filozofie si care nu sunt in stare sa fie vehementi. Sunt ipocriti si se dau filozovi si spera ca tampitii care i-au tot votat nu mai stiu daca sa apuce coaja aruncata de hoti sau sa fie mandrii si sa sanctioneze PSDul. Pt unii este greu sa aleaga intre constiinta si un ciolan cu fasole gratis!?
11
7
Este cetatean ,presedinte vremelnic,asa ca are dreptul la opinie oricare ar fi ea.Constitutia nu cred ca-i interzice,in rest nu conteaza ce cred si ce spun unii .
14
19
Muie PSD Muieeeeeeee
18
18
Dragilor, Werner este disperat ca nu mai are sustinere si se agata de orice eveniment sa iasa in evidenta, ca un penibil ce este! Cititi textul ordonantei si verificati numeroasele condamnari CEDO ale Romaniei pentru abuzurile magistratilor si conditiile de detentie si apoi reactionati! Nu va lasati manipulati!!!
25
16
Un dobitoc mai mare ca mine nu puteati sa va reprezinte ca presedinte...
19
14
pana ieri erai cu idiotu care vrea aceasta lovitura de stat ! Ce draku cauta idiotu la acest manifest ? ce vrea sa invoce ? VREA CU TOT DINADINSUL ARESTAREA CAT MAI REPEDE POSIBIL SI RESTUL CRETINILOR POLITICI CE AU PARTICIPAT LA ACEST MANIFEST !
16
16

REPLICA

LOTO

6/49
182182191
5/49
251721402310
joker
8442812108