REPLICA ONLINE CONSTANTA

20.4° Constanța Lun., 6 Mai 2024
Anul XX Nr. 6721
20.4° Constanța Luni, 6 Mai 2024 Anul XX Nr. 6721
 

Cristina Joia, primul mesaj după ce a fost externată din spital. „Viața nu se termină cu un pumn”

Cristina Joia, primul mesaj după ce a fost externată din spital. „Viața nu se termină cu un pumn”

Replica API 18 noiembrie 2020 | 00:00 1394

Cristina Joia, designer la emisiunea „Visuri la cheie“ de la ProTV, a fost externată din spital, după ce sâmbătă seară a fost agresată într-un magazin din Capitală, de către o şoferiţă căreia îi reproşase că a blocat trecerea de pietoni şi parcarea magazinului.

Cristina Joia

foto: arhiva personală/Facebook

Cristina Joia le-a transmis fanilor ei un mesaj optimist pe pagina personală de Facebook. Designerul a ținut să spună că va continua filmările pentru emisiunea ”Visuri la cheie” și va lăsa autoritățile și avocații să-și facă treaba în cazul de agresiune în care a fost implicată.

”Vreau să vă mulțumesc mult pentru toate mesajele voastre de susținere și gândurile bune pe care mi le-ați transmis. Sunt recunoscătoare pentru fiecare dintre ele, pentru că în această perioadă am avut nevoie să simt că suntem interconectați. Nu putem trăi singuri, pe cont propriu, lipsiți de empatie sau de valori.

Mi-am dorit să păstrez o măsură vis-a-vis de declarațiile mele în media și vă mulțumesc că ați înțeles și respectat asta.

Acum sunt bine, sunt acasă, cu familia. Voi continua filmările pentru proiectul Visuri la cheie, pentru că îmi este drag, pentru că am o responsabilitate față de toți cei implicați și pentru că viața nu se oprește cu un pumn, decât dacă eu aleg asta!

În rest, las autoritățile și avocații să-și exercite profesia. Nu am sentimente negative, dar îmi doresc foarte mult să nu existe alte victime agresate pe viitor!

Fiți optimiști, zâmbiți și bucurați-vă de ai voștri. Vă îmbrățișez și vă mulțumesc încă o dată!”

Sursă foto: Arhivă personală

Cristina Joia a făcut plângere penală împotriva femeii care a agresat-o

Cristina Joia, designerul emisiunii “Visuri la cheie”, a făcut oficial plângere penală împotriva femeii care a lovit-o sâmbătă după-amiaza. Oamenii legii au reținut-o, în cursul serii de luni, pe cea care a bătut-o cu bestialitate pe Cristina.

Oamenii legii au revăzut imaginile surprinse de camerele de supraveghere. Aşa a fost identificată şi agresoarea, o tânără de 34 de ani care a răspuns cu o ploaie de înjurături atunci când i s-a atras atenţia că a parcat neregulamentar, relatează Știrile Pro Tv.

"La data de 7 noiembrie a.c., în jurul orei 17:00, Secția 14 Poliție a fost sesizată prin apel 112 cu privire la faptul că în incinta unui magazin din sectorul 4 a fost agresată o persoană. La fața locului au sosit de îndată polițiștii care au identificat o femeie care a relatat că a fost agresată fizic de o altă femeie pe care nu o cunoaște. Persoana vătămată a fost transportată la o unitate spitalicească pentru îngrijiri. În cauză polițiștii Capitalei s-au sesizat din oficiu sub aspectul săvârșirii infracțiunii de lovire și alte violențe și desfășoară activități pentru depistarea autorului și pentru stabilirea tuturor împrejurărilor care au condus la producerea evenimentului", a informat Poliția Capitalei, scrie click.ro.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
asta i placa ce se invarte , se invarte pana cand nu se stie!
0
0
Tiganii fac acte de violenta pentru ca stiu ca vor scapa de puscarie. Stiu cat ii costa ca sa scape dand bani la politist, la procuror, la judecator etc. Noi nu stim sau ne facem ca nu stim.
3
0
am vazut o pe borata care a lovit o ,binenteles ca era o ciora borata .cine putea sa fie ?o analfabeta de ciora ca un om normal nu ar face asta .din imaginile din magazin s a vazut cum a venit miseleste cioara si a lovit o .ALO JUSTITIA ,DACA NU INTRA CIOARA LA PUSCARIE IESIM IN STRADA .daca nu o condamnati pe borata ,o sa dati si altora ocazia sa faca ce a facut cioara.si poate fi oricare agresat dintre noi si fam noastre ,mama,sotie ,fiica ... deci :la puscarie cu borata .Nu ca a fost CRS JOIA ,lovita ,ci ca a fost o femeie oarecare ..
6
0

REPLICA

LOTO

6/49
16613441819
5/49
386416233
joker
41403415212