REPLICA ONLINE CONSTANTA

12.3° Constanța Vin., 26 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6711
12.3° Constanța Vineri, 26 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6711
 

Cristinel Dragomir, propus în Consiliul de Administraţie al RAEDPP. Reacţia liberalilor: 'E mâna lui Nicuşor Constantinescu în Consiliul Local!'. UPDATE

Cristinel Dragomir, propus în Consiliul de Administraţie al RAEDPP. Reacţia liberalilor: 'E mâna lui Nicuşor Constantinescu în Consiliul Local!'. UPDATE

Replica API 29 iunie 2018 | 03:07 423

Fostul vicepreşedinte al Consiliului Judeţean Constanţa, Cristinel Dragomir, va fi cooptat în Consiliul de Administraţie al RAEDPP. Liberalii constănţeni atacă virulent această numire, liderul de la municipiu, Septimiu Bourceanu, afirmând despre Cristinel Dragomir că este „mâna lui Nicuşor, în Consiliul Local Constanţa”.

Cristinel Dragomir

„Făgădău îngenunchează în fața oamenilor lui Nicuşor Constantinescu!”, mai susţine Bourceanu, care transmite, prin intermediul unui comunicat următoarele: „Decebal Făgădău nu are specialişti cu viziune în Primăria Constanța şi apelează la politrucii lui Nicuşor Constantinescu! Primarul Constanţei nu are nicio problemă să îl numească pe fostul vicepreşedinte al Consiliului Judeţean Constanţa, Cristinel Dragomir, în Consiliul de Administraţie al RAEDPP. Cooptarea în schema de conducere a primăriei a apropiaţilor lui Nicuşor Constantinescu arată clar că Decebal Făgădău doar mimează rolul de primar. Observăm că deciziile le iau alții, iar cei care au condus dezastruos Constanţa, din 2000 şi până în prezent, fac același lucru și acum printr-un edil a cărui unică preocupare este să participe la protocoale cu diferite oficialităţi şi să apară sporadic la evenimente care nu au ca scop creşterea calităţii vieţii în Constanţa şi reclădirea oraşului după guvernarea măzăristă”.

Septimiu Bourceanu

„Acest lucru demonstrează că Decebal Făgădău este un primar izolat, un primar care este decuplat de realităţile Constanţei şi care se înconjoară de oameni care au participat alături de Radu Mazăre şi Nicuşor Constantinescu la distrugerea economică a oraşului, dar şi la decăderea acestui judeţ. Pentru că apelează la oamenii de casă ai lui Nicuşor și Mazăre, este clar că Decebal Făgădău nu reprezintă o soluţie viabilă pentru Primăria municipiului Constanța”, a declarat coordonatorul politic al Organizației Municipale a PNL Constanța, Septimiu Bourceanu.

„Pentru „Omul invizibil” de la Primărie, municipiul Constanţa NU este o prioritate, fapt dovedit și prin ritmul galopant în care construcţiile înghit spațiul verde. Fără un Plan Urbanistic General reglementat și actualizat în detaliu şi un Registru al spaţiilor verzi, Constanţa este printre ultimele oraşe din ţară la acest capitol, ceea ce ne îndreptățește să afirmăm că Decebal Făgădău este arhitectul distrugerii spațiilor verzi din acest oraș. Îl avertizez pe Decebal Făgădău că modul în care gestionează problema spaţiilor verzi din oraş este unul dezastruos și nu respectă reglementările legale în vigoare. În acest ritm, până la sfârșitul acestui mandat, primarul Făgădău va reuși, din păcate, să distrugă toate spațiile verzi din Constanța”, a mai spus Septimiu Bourceanu.

UPDATE:

Proiectul pentru noul Consiliu de Administraţie nu a trecut!

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Nu are cum.....Dragomir si Darie l-au infundat pe Nicusor.
1
1
De cand se agita septimiu?? Unde era cand primarita belu facea campanie psdului??? Ce masuri a luat???Rusine sa iti fie!!
4
0
Bourceanu bate campii . Limbricii lui Nicusor si ai lui Mazare controleaza , fara probleme , totul in judet , oameni-lucruri-locuri , inclusiv PNL-PSD-ALDE-PMP , de parca ar fii nemuritori si fara limite de infometati si insetati . Lindicul asta galbejit si inrosit precum scula de elefant in erectie , pe nume Dragomir , a supt temeinic de la inaintasi si stie multe ... Va face umbra degeaba si aici ca in alte locuri si in alte timpuri ... O panarama !
7
2
Septimiule poti sa o .ugi far sa o uzi Mama ta a reusit credema
5
1
Un tip capabil.
5
5
care cel mai bun om, aveti lipsa de specialisti fratilor, recunoasteti asta si angajati oameni competenti
4
2
Cristinel este cel mai bun om de administratie locala din Dobrogea!
7
6
domnule bourceanu nu stiu ce ati facut la viata dv.,vorbiti si iar vorbiti gen hasoti,dar cine sa aiba incredere in liberali?Dl cristi dragomir este o persoana f.bine pregatita care a facut ordine in consiliul jud. dupa nicusor dar voi va opuneti din prostie..
10
5
Nici un sef actual nu are specializare toti au recomandari, criza mare de specialisti.....si oricum n au acces, e casta inchisa primaria, stat in stat, doar cu recomndare sau pe baza de nepotisme
9
0
Primarul are nume predestinat fagaduielii,amanarii o clona a la mazare
7
3
Mai grava decat problema spatiilor verzi este cea legata de intrarea in posesia dezvoltatorilor, in special a machidonilor imputiti si analfabeti a terenurilor din Constanta, care apartin domeniului public. Sa fie oare vreo coincidenta obedienta lui fagadau fata de coetnici machidoni ?
11
4
Sigurca asa este!
7
5
Corect. Are perfecta dreptate.
9
7

REPLICA

LOTO

6/49
182182191
5/49
251721402310
joker
8442812108