REPLICA ONLINE CONSTANTA

14.5° Constanța Mar., 30 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6715
14.5° Constanța Marți, 30 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6715
 

Cu ce dietă a reușit Gina Pistol să slăbească după naștere

Cu ce dietă a reușit Gina Pistol să slăbească după naștere

Replica API 14 iunie 2022 | 00:00 1599

Gina Pistol a reușit să își recapete rapid silueta de dinainte de sarcină, după ce a adus-o pe lume pe fetița ei și a lui Smiley, micuța Josephine. Dacă mulți s-au întrebat care a fost „secretul” prezentatoarei TV, ei bine aceasta a dezvăluit dieta cu ajutorul căreia a scăpat de kilogramele nedorite.

Gina Pistol

Gina Pistol a devenit mămică pentru prima dată în luna martie a anului trecut, atunci când a adus pe lume o fetiță, care a primit numele Josephine. Deși acum se poate mândri cu silueta, vedeta TV a acumulat câteva kilograme în perioada sarcinii, așa cum era de așteptat.

Gina Pistol a revenit rapid la forma de dinainte de sarcină

Cu toate acestea, Gina Pistol a reușit rapid să scape de surplus, dezvăluind și care este dieta pe care a urmat-o pentru a se asigura că rezultatele se mențin. Prezentatoarea a reușit să slăbească 15 kilograme într-un timp record, explicând și în ce a constat meniul ei.

După naștere, vedeta de la „Chefi la cuțite” ajunsese să cântărească 80 de kilograme, însă în doar 5 săptămâni a slăbit spectaculos, ajungând la 65 de kg. Gina Pistol a împărtășit parcursul său și cu urmăritorii săi din mediul online, explicând pas cu pas ce a mâncat.

Vedeta a mărturisit în mediul online că nu a avut deloc timp de sport, în special după naștere, însă a fost atentă la regimul alimentar., scrie click.ro.

Meniul cu care a reușit Gina Pistol să slăbească după ce a născut

Mic dejun – budincă din semințe de chia cu mango

Gustare 1– o limonadă cu cătină și cu sirop de arțar

Masa de prânz – file de șalău pane la cuptor cu piure de mazăre

Gustare 2 – chifteluțe din hrișcă cu salată frisee (andivă creață) și roșii cherry.

„Nu cred că am slăbit foarte mult. Eu ajunsesem, dar rămâne între noi, la aproape 80 de kilograme. (..) Nu am timp acum (..) dar când o să mă mai eliberez, o să mă apuc de mișcare.”, a scris Gina Pistol pe rețelele de socializare, la puțin peste o lună de când a născut.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
da ca si munceste si are altceva de facut .Articol pentru gospodinele feseniste .
1
0
CUI PM II PASAAAAAAAAAA
0
0

REPLICA

LOTO

6/49
12115193735
5/49
2433301091
joker
35372434272