REPLICA ONLINE CONSTANTA

19.4° Constanța Lun., 6 Mai 2024
Anul XX Nr. 6721
19.4° Constanța Luni, 6 Mai 2024 Anul XX Nr. 6721
 

Culiță Sterp, jigniri fără precedent la adresa Ralucăi Dumitru

Culiță Sterp, jigniri fără precedent la adresa Ralucăi Dumitru

Replica API 24 mai 2021 | 18:51 1991

Tensiunea de la Survivor România atinge, din nou, cote maxime. Culiță Sterp i-a aruncat numeroase jigniri Ralucăi Dumitru, pe care o consideră falsă.

O dispută fără precedent a început la Survivor România, între Culiță Sterp și Raluca Dumitru. Faimosul i-a reproșat fostei prezentatoare TV că este falsă și că este singura din echipă care amenință celelalte fete.

Culiță- „Ești singura fată din echipa asta care amenință fetele”

Raluca- „Mă jignești, mă insulți.. ”

Culiță- „Ți-am zis că ești o falsă, ești un mare fake..”

Raluca- „Ai spus mai multe, că am 50 de ani…”

Culiță- „Păi și nu ai? Ai 45 de ani.. ”

Raluca- „Nu mai vreau să mai vorbesc cu tine..”

Ce spune Jador despre Culiță, după plecarea din Dominicană

Jador a avut-o ca invitată, în ultimul episod al podcastului său de pe Youtube, dedicat special emisiunii Survivor, pe fosta Războinică, Roxana Ghiță. Cei doi au vorbit, printre altele și despre celebrele furturi de mâncare din timpul emisiunii pe care le-au făcut sau au asistat la ele.

Discuția a început de la Jador, care a întrebat-o direct pe Roxana, care este vegană și despre care știa că de fiecare dată a refuzat să mânânce carnea primită la recompense, dacă a furat ceva. Jenată de întrebare, fosta Războinică s-a văzut nevoită să răspundă, iar povestea a generat de la sine alte povești asemănătoare pe același subiect.

„Da, recunosc, am furat niște napolitane. Era noapte, m-am trezit pe la 4 dimineața am intrat în cabana unde dormeau doctorul, și le-am luat de acolo când nu mă vedea nimeni”, a mărturisit Roxana. „Voi oricum ați furat mai mult”, a continuat ea.

„Zanni și Culiță sunt șefi la furat. Culiță este șeful Survivor din toate sezoanele, nu doar la mâncare ci la tot ce a făcut acolo. Și nu s-a hrănit doar pe el, a hrănit pe mulți”, a recunoscut Jador, scrie cancan.ro.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere

REPLICA

LOTO

6/49
16613441819
5/49
386416233
joker
41403415212