REPLICA ONLINE CONSTANTA

11.3° Constanța Dum., 19 Mai 2024
Anul XX Nr. 6734
11.3° Constanța Duminică, 19 Mai 2024 Anul XX Nr. 6734
 

Cum a fost cucerită Anamaria Prodan de noul ei iubit

Cum a fost cucerită Anamaria Prodan de noul ei iubit

Ana Maria LIPAN 18 aprilie 2023 | 00:00 602

Anamaria Prodan a trecut printr-una dintre cele mai grele perioade din viața sa, după ce a divorțat de Laurențiu Reghecampf. Însă, și-a găsit liniștea în brațele altui bărbat, care o tratează așa cum și-a dorit mereu. Impresara a dezvăluit cum a fost cucerită de cel pe care îl consideră un bărbat adevărat, scrie spynews.ro.

Cum a fost cucerita Anamaria Prodan de noul ei iubit

După o dezamăgire la care nu se aștepta, Anamaria Prodan este fericită din nou. După cum toată lumea știe, este destul de pretențioasă când vine vorba despre bărbați, astfel că toată lumea se întreabă cum a reușit noul iubit să ajungă la inima ei. Anamaria Prodan a elucidat acum misterul și a făcut dezvăluiri incendiare, despre cum se comportă acesta cu ea.

Cum a fost cucerită Anamaria Prodan de noul ei iubit

Vedeta a făcut public faptul că are o nouă relație, iar acest lucru nu mai este un secret pentru nimeni. Chiar dacă nu a vrut să spună cine este acest bărbat, nu s-a ferit să publice imagini cu el în care nu i se vede fața, sau să facă declarații despre cum decurg lucrurile în relația lor. Ei bine, după o perioadă în care ea a fost stâlpul familiei și a declarat mereu că a avut rolul de bărbat în casă, se pare că Anamaria Prodan și-a găsit un iubit așa cum și-a dorit.

Cum a fost cucerita Anamaria Prodan de noul ei iubit

Anamaria Prodan a fost obișnuită să plătească notele de plată de la restaurante și a avut grijă ca toate lucrurile să decurgă așa cum trebuie. Însă, destinul a făcut ca acest bărbat să ajungă în viața ei și să îi dea ocazia să se simtă femeie. Astfel, el este cel care îi face poftele și i-a dovedit că este bărbat adevărat.

”Este cineva care a plătit (n.r. nota de plată) și a fost atât de fascinat. Mi-a plăcut. Este cineva care îmi spune în diferite dimineți sau în cele pe care le petrecem împreună ce mi-aș dori să fac, datorită faptului că știe ce s-a întâmplat.

Acest bărbat cumva dictează tot ceea ce se întâmplă. Probabil de asta sunt îndrăgostită, de un bărbat adevărat.”, a declarat Anamaria Prodan, în podcastul lui Cezar Ionașcu.

Vedeta este răsfățată și tratată ca o regină

Vedeta a reușit să își vindece sufletul după suferință și și-a găsit iubirea adevărată. Chiar dacă încă nu dorește să îl arate oamenilor, nu a ezitat să facă declarații despre el și să spună cât de bine se simte în prezența lui. Anamaria Prodan a spus că a găsit bărbatul pe care l-a căutat de atât de mult timp, unul care să o trateze ca pe o regină.

”După 50 de ani de muncă, zic eu că merit să fiu iubită, răsfățată, tratată ca o regină, respectată, iar regele meu este atât de mare, puternic, mândru, deștept, influent, bogat, miraculos, uluitor încât n-aș vrea să sufere restul când l-ar vedea.”, a declarat vedeta, la Antena Stars.

 

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Pfff..... Cât de interesaaaaaant! Zdreanța asta care o ia în bot și la propriu și la figurat, vă plătește articolele astea de tot kakatul? Plm.
2
0

REPLICA

LOTO

6/49
242243261637
5/49
301227152521
joker
18419468