REPLICA ONLINE CONSTANTA

12.2° ConstanÈ›a Dum., 19 Mai 2024
Anul XX Nr. 6734
12.2° ConstanÈ›a Duminică, 19 Mai 2024 Anul XX Nr. 6734
 

Cum a început relația dintre Cătălin Botezatu și Bianca Drăgușanu

Cum a început relația dintre Cătălin Botezatu și Bianca Drăgușanu

A.F. 25 mai 2023 | 00:00 618

Cătălin Botezatu, în vârstă de 56 de ani, a povestit cum a cunoscut-o pe Bianca DrăguÈ™anu în urmă cu ceva ani. Designerul vorbit despre ziua în care a văzut-o pe Bianca, mai exact la o prezentare de modă la Kitzbuhel, în Austria.

Cum a inceput relatia dintre Catalin Botezatu si Bianca Dragusanu Bianca Drăgușanu, Cătălin Botezatu

Cătălin Botezatu a fost prezent în emisiunea „Online Story by Cornelia Ionescu”, unde a spus tot despre relaÈ›ia pe care o are cu vedeta È™i reaminteÈ™te tuturor unde a cunoscut-o.  

„Bianca, contrar tuturor aparenÈ›elor de atunci, pentru vremurile acelea, pentru că ea se actualiza tot timpul, arăta bine. Era femeia accident atunci, pentru că altfel nu îmi atrăgea atenÈ›ia. Era o femeie frumoasă, înaltă, avea È™i atunci sâni.

Am întâlnit-o la Kitzbuhel, a făcut o prezentare pentru mine, iar seara am invitat-o să meargă cu mine la o mare petrecere de milionari, unde erau numai oameni cu bani È™i îmi aduc aminte că atunci când am intrat în încăpere cu ea, s-a făcut liniÈ™te.

Ä‚la a fost momentul în care am hotărât că ea va fi aleasa È™i va fi cea în care voi investi din toate punctele de vedere, ca È™i imagine în primul rând. Bianca a luat ce a trebuit de la mine, chiar dacă ea face mult show, de fapt face ceea ce se cere. Eu niciodată nu o să vorbesc urât de ea, nu o să o desconsider, o să spun numai lucruri frumoase.

Cum a inceput relatia dintre Catalin Botezatu si Bianca Dragusanu

Pentru mine, Bianca rămâne Bianca. Ea este o femeie puternică, a demonstrat că poate să fie È™i o bună prezentatoare de televiziune, o mamă bună, un creator de modă ok. A demonstrat că este destul de completă È™i complexă până la vârsta pe care o are.”, a declarat Cătălin Botezatu, la wownews.  

Afacerile lui Cătălin Botezatu „Pentru bunăstarea materială nu am făcut compromisuri, dar am făcut sacrificii mari de tot. Mi-am sacrificat sănătatea, viaÈ›a personală, familia pentru carieră”, a spus recent Cătălin Botezatu.  

De-a lungul anilor, creatorul a muncit neîncetat, a investit în modă, iar beneficiile au apărut. Cătălin Botezatu a È™tiut însă să îÈ™i investească banii, are mai multe afaceri, proprietăți. „Plaja modei este una destul de vastă, am atelier, casă de modă, fabrici, magazine. Dar sunt implicat È™i în industria HORECA, restaurante È™i cluburi È™i, nu în ultimul rând, în imobiliare.  

Cum a inceput relatia dintre Catalin Botezatu si Bianca Dragusanu

Banii trebuie investiÈ›i cu cap, într-un domeniu sigur pe care să îl cunoÈ™ti È™i să îl verifici. Dar de la o anumită vârstă realizezi că adevărata avere este viaÈ›a pe care o ai; ce vezi, unde călătoreÈ™ti, ce citeÈ™ti. Am ales să cheltuiesc pentru mine.  

La începutul vieÈ›ii mele, am citit foarte mult È™i acum merg pe cursul acelor lecturi, să descopăr dacă ceea ce am citit este real. Mă pot lăuda că sunt bogat pentru că am vizitat întreaga planetă, am văzut toate zonele interesante ale lumii, uneori È™i de 11 ori. Asta este cea mai mare bogăție, să cunoÈ™ti oameni, culturi diferite”, a povestit el pentru viva.ro, citează Libertatea.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Era mult mai frumoasa atunci...
0
0

REPLICA

LOTO

6/49
242243261637
5/49
301227152521
joker
18419468