REPLICA ONLINE CONSTANTA

12.3° Constanța Vin., 26 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6711
12.3° Constanța Vineri, 26 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6711
 

Cum arată verighetele pe care le vor purta Radu Mazăre și Roxana!

Cum arată verighetele pe care le vor purta Radu Mazăre și Roxana!

Replica API 21 iunie 2019 | 01:29 556

Cadou de la fratele Mihai

Cadou de la fratele Mihai

S-a decis: Radu Mazăre va face cununia civilă de ziua lui! Toate detaliile au fost puse la punct, verighetele au fost achiziţionate, plătite de fratele lui Mazăre, Mihai, dar alese de Roxana, viitoarea soţie a fostului edil. Mihai Mazăre a declarat, la România Tv, că verighetele reprezintă cadoul lui pentru cei doi miri.

"Vor fi 10 membri ai familiei. Verighetele au ajuns la mine, sunt plătite de mine, din banii mei, este cadoul meu pentru ei. Voi fi cel care va semna ca martor, iar cununia nu va fi religioasă, se va face când va ieşi şi vor stabili atunci cine vor fi naşii", a spus Mihai Mazăre.

Acesta a mai dezvăluit câteva detalii privind modul în care va decurge cununia:

"Radu va fi îmbrăcat în costumul cu care va merge şi la ÎCCJ. Ar putea să solicite altă ţinută, dar nu cred că e cazul. Urmează ca avocata să depună cerere la primăria Sectorului 5 pentru cununia civilă pentru 5 iulie. Nu va avea loc nicio masă, regulile în penitenciar sunt foarte stricte, va fi o ceremonie simplă, noi, familia, vom pleca, Roxana mai are şansă să rămână o oră, două, iar penitenciarul va stabili când vor avea cele 48 de ore disponibile pentru ei doi", a conchis Mihai Mazăre.

M.P.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
De unde are frate-su Mihai Mazare atatia bani: sa se plimbe prin toate tarile in vacanta, sa-i faca verighete? Sa se confiste averile si rudelor infractorilor.
2
2
Eu eu zic asa.Necazul sa se termine cu bine mandatul plus iesitul la munca o sa fie ok.In rest mincatori de rahat si de maron pot spumega in liniste.Radule fi tare frate napairci tooot v-or mai fI.Parerplogi care fac comentari doar dupa stirile de la tv.Esti un OM suuuper ok.Ai incredere in tine si fi tare.
2
1
rotitele mele de la caruciorul cu care ducem odinioara biata butelie de aragaz..sincer.....
3
0
Cum sa arate ca o pula cum arata si stapanu
1
2
muistilor , tot saraci ramaneti , nu v-a furat radu banii din buzunar . La munca puturosilor , dupa plecarea lui radu , constanta a devenit comuna .
3
3
mare dreptate, loco. sunt multi ca mazare, dragnea care au furat banii nostri, stau la inchisoare si ies dupa putin timp si se bucura cu nerusinare de ei. ar trebui sa li se ia acesti bani. si mai rau cei care plang soarta acestor hoti ordinari! o femeie a furat doi saci de cartofi sa le dea de mancare copiilor ei si a primit direct 1 an si jumatate inchisoare. aceste excremente au furat milioane de euro si se bucura de ei si de compatimire. rusine acestor romani care compatimesc aceste excremente ale socetatii romanesti!
11
3
Verighetele le ai cumparat din banii prostilor din acest oras, pe care i ai furat impreuna cu fratele tau! Fapte dovedite, nu povesti din astea lacrimogene. Cata mizerie! Ce oameni infecti! Inclusiv cei care inca le fac reclama acestor borfasi ordinari!
11
3
Cel mai bine le ar sta la amandoi cu catusele puscariei asta merita dupa ce a facxut din Constanta cel mai infect oras
18
1
La cati bani a ciordit putea sa isi opereze nasul ala stil cioc de albatros .oricum e ridicol ce se intampla
4
0
Cati care comentati cu venin la adresa lui i-ati suflat in ceafa si ii pupati picioarele dandu-va prieteni .....
5
3
Radule, vrei sa fii amanta mea ? Dar cu o conditie - sa o rupi cu George Despina !
7
2
Prostilor...alupigus cu totiii...
2
8
cam multa reclama pentru infractori. dati si voi oamenii care fac lucruri bune pentru tara asta plina de panarame. muie psdeee
20
3
Dupa ce i-au pus bratari,s-a hotarat sa-si puna si verigheta!Oare slujba o va oficia Teodosie?S-ar incadra in peisaj!
17
2
Jegurile astea chiar o sa faca o telenovela 9 ani de acum?
13
3
Bote,costum gri cu dungi verticale,verighetele la incheietura mainii...
14
3
Cu asta in Nici in fel!!
8
2
Familia Mazare traiesc din furt , ca tiganii, niste javre de oameni. Tiganii futa de la prosti, familia Mazaere a furat toata viata de la copii nostrii sume imense de bani pe datorie cu dobanzi mari, care vor fi platite cu varf si indesat de copii nostrii. Tradatorii ca Fratii Mazare care au ascuns bani la mama lor merita linsati in Piata Rahova
22
2
ma pis pe verighetele lui
17
3
NU mai vrem stiri despre infractorul Pastaie ....Saltimbancul...Suleyman...James Bond...
23
4
daca statul recupera furaciunile acestui infractor, nu mai vedea el mireasa in veci. poate un miresoi ceva..
30
4
Stati in redactie si aberati cu stirile voastre de doi lei , iesiti pe teren si sesizati mizeria si faptul ca orasul este in paragina !
29
5
Oricum , procurorii antifrauda si DNA sau prins si ei de smecheria asta cu verighetele....asta nu ramane asa !
20
3
Mazare pirnaiasul are nevoie de cineva legal care sa-i care banii din Madagascar,paradisuri fiscale.De aia se insoara,chipurile,cu panarama aia.Muriti ba! Mazare,e bine intre betoane?Acolo sa stai ba,si ia-l si pe Zanfir Iorgus linga tine!Cu tigani.
20
3
Raducu are nevoie urgenta de un inel anal.
25
4
asta arata cat de afectati sunt de condamnare, poate face si o petrecere
24
4
vaaaai...ce frumos...asa de tare mi se rupe pula de verighetele lor...
32
3
Ce porcarie e asa o regula in puscarie !--cum sa se insoare si sa aiba si 48 de ore intime ?---ori e infractor ori sta la statiune ?
29
4
Iar imi sugeti pula en gros.
7
24
radu va veni in costumul vargat cu dungi iar roxana va ramane o ora doua pentru o felatie. radu ar trebui castrat sa nu ma faca copy paste la specimenul "cocalar corupt de bucuresti aciuat pe la constanta"
24
2
Detalii intime din interiorul unei familii de derbedei, care pozeaza acum in lebede virgine. Mi-e sila.....
40
3
Ce romantic. Doua saibe de la caru' alegoric si fete cu buci la vedere ca domnisoare de onoare la parnaie. Daca intra cristi borcea peste ele raman gravide si mireasa si ginerica.
23
2

REPLICA

LOTO

6/49
182182191
5/49
251721402310
joker
8442812108