REPLICA ONLINE CONSTANTA

12.3° Constanța Vin., 26 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6711
12.3° Constanța Vineri, 26 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6711
 

Cum comentează Băsescu declaraţiile lui Radu Mazăre!

Cum comentează Băsescu declaraţiile lui Radu Mazăre!

Replica API 13 septembrie 2014 | 00:00 231

Prezent la şcoala de vară a tinerilor din Partidul Mişcarea Populară, Traian Băsescu a comentat declaraţiile lui Radu Mazăre, făcute cu ocazia validării de către PSD a candidaturii lui Victor Ponta la preşedinţia României. "Eu nu spun că trebuie iubiţi sau să le duci flori, ei îşi fac treaba şi nu înseamnă că trebuie să înjuri procurorii. Radu Mazăre atâta minte are şi nu te poţi aştepta la altceva de la el. Mai grav e că ei (pesediştii - n.r.) aplaudă în loc să-l dea afară", a spus Traian Băsescu.

Radu Mazăre declara, vineri, cu ocazia validării candidaturii lui Victor Ponta la preşedinţia României: "Ponta spunea acum câteva zile că trebuie să normalizeze ce înseamnă societatea românească şi asta sper să se întâmple. Restul, că o să facem Cazinou, că o să plece la Dragnea, nu ştiu dacă o mai fi liber Dragnea. Nu ai de unde să ştii dacă o mai fi liber. În seara asta nimeni nu ştie dacă o să mai fi liber mâine sau poimâine. Poate să te ia cu mascaţii de la masă, cum m-au luat pe mine acum cinci luni pe motiv de urgenţă şi apoi în dosarul meu timp de cinci luni să nu facă nici un act procurorii. Păi, bă, futu-te-n cur pe mă-ta, când m-ai luat cu mascaţii ai zis că e urgenţă, de aceea m-ai dus la DNA. Apoi au trecut cinci luni fără ca tu să faci o hârtie. Uite de asta trebuie să-l votăm pe Ponta, ca noi care vom mai sta, care vom mai trăi pe aici, liberi, ne-liberi, copiii noştri, să trăim într-o ţară normală. Împrejurul nostru vedeţi ce se întâmplă? În Siria se bat de trei ani. Au casele distruse, familiile distruse. Gândiţi-vă din ce trăiesc. Ceilalţi, în Ucraina - la fel. Noi putem să trăim liber, să ne meargă lucrurile şi ne omorâm între noi pentru că a coagulat Băsescu tot ce este rău din societatea asta şi a creat un sistem opresiv. Este mai rău ca pe vremea lui Ceauşescu (răposatul Nicolae Ceauşescu -n.r.). Toţi sunteţi mai mari decât mine şi resimţiţi că este mai rău decât pe vremea lui Ceauşescu. E mult mai rău pentru că au şi sisteme, servicii multe şi mai mulţi angajaţi care ne urmăresc. În ţara românească, la trei oameni care muncesc, sunt patru care ne urmăresc. Asta se întâmplă".

A.V.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere

REPLICA

LOTO

6/49
182182191
5/49
251721402310
joker
8442812108