REPLICA ONLINE CONSTANTA

11° Constanța Mar., 7 Mai 2024
Anul XX Nr. 6722
11° Constanța Marți, 7 Mai 2024 Anul XX Nr. 6722
 

CUM FAC BANI unii LOCUITORI din cartierul HENRI COANDĂ: DETALII INCREDIBILE!

CUM FAC BANI unii LOCUITORI din cartierul HENRI COANDĂ: DETALII INCREDIBILE!

Replica API 23 iulie 2020 | 00:03 2972

De-a lungul timpului, anumiți locuitori din cartierul social Henri Coandă și-au făcut un anumit renume, spre disperarea vecinilor, care, nu de puține ori, au precizat că nu se simt în siguranță. O persoană din categoria de față este Isabela Culina Dinu, care are la activ numeroase fapte infracționale. De la parte din grupări care se ocupau de înșelăciuni prin metoda Accidentul, la furturi sau tăinuiri.

Isabela Culina Dinu a fost condamnată, în 2018, la 2 ani și 8 luni de închisoare de către Judecătoria Constanța. Potrivit procurorilor Parchetului de pe lângă Judecătoria Constanța, s-a reţinut faptul că, la data de 29.09.2017, în jurul orelor 23.30, aceasta s-a deplasat la domiciliul persoanei vătămate L.V. din municipiul Constanţa, strada Suceava, unde s-a prezentat drept „Cristina”, afirmând în mod mincinos că este trimisă de un medic din Bucureşti şi a ridicat suma de 3.000 de lei, înmânată de persoana vătămată, cu titlu de cheltuieli de spitalizare ale nepoatei persoanei vătămate.

Metoda Accidentul

Apoi, la data de 30.09.2017, în jurul orelor 00.20, inculpata s-a deplasat la domiciliul persoanei vătămate R.G., din Constanţa, bulevardul Tomis bloc TD9, unde s-a prezentat drept „Cristina” afirmând în mod mincinos că este trimisă de un avocat, şi a ridicat suma de 700 de lei, 4 inele şi o pereche de cercei din aur (valoare totală de circa 1.800 de lei) înmânată de persoana vătămată, cu titlu de cheltuieli de înmormântare şi de judecată, în vederea eliberării din starea de arest a fiului său. La data de 30.09.2017, Parchetul de pe lângă Judecătoria Constanţa a sesizat judecătorul de drepturi şi libertăţi din cadrul Judecătoriei Constanţa cu propunerea de luare a măsurii arestului la domiciliu faţă de Isabela Culina Dinu, cercetată pentru săvârşirea a două infracţiuni de înşelăciune. Judecătorul a admis propunerea Parchetului de pe lângă Judecătoria Constanţa. La data de 19.12.2017, Isabela Culina Dinu a fost lăsată sub control judiciar.

Locuiește în cartierul social Henri Coandă

Individa locuiește în cartierul social Henri Coandă și fapta mai sus descrisă nu este singulară. Spre exemplu, la data de 26.01.2018 , tânăra a amanetat mai multe bijuterii din aur , cunoscând că sunt sustrase de inculpații R.H.S. și S.E., din locuința persoanei vătămate V. A. , iar în data de 28.01.2018 a vândut o consolă de jocuri X-BOX360, cunoscând că este sustrasă, din locuința persoanei vătămate P.C.. Astfel, pe 12.04.2019, magistrații au condamnat-o la 3 ani și 4 luni. Decizia nu a fost definitivă și apelul urmează a se judeca la Curtea de Apel Constanța, pe 29.10.2020.

Liliana IONIȚĂ

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
In cartier locuiesc si oameni ramasi fara locuinta deoarece a fost retrocedata. sunt pensionari care au muncit o viata si acum sunt nevoiti sa locuiasca acolo.Nici ei nu sunt deacord cu persoanele care nu muncesc si fac ilegaliteti. Nu trebuie sa generalizati. Nu toti care locuiesc acolo sunt infractori.
4
1
Muncim ca prostii sa tinem in spate putorile care cica au drepturi.
17
0
Petitie online.
9
0
De ce oare noi constantenii, nu am putea face un referendum de mutare acestui "cartier" de containere la marginea Constantei , spre exemplu in zona industriala ?
12
1
mutat cartierul in Palas, cap de linie 48
12
0
De unde fac astia cu metoda accidentul de numerele de telefoane?
6
1
Un ghetou de ciori sustinut din banii nostri
17
0
Cartierul Henri Coanda trebuie mutat din oras, undeva la tara. Locuitorii cartierului sa munceasca in agricultura si sa se intretina. Mazare si continuatorul Fagadau care a extins Henry Coanda au distrus zona respective a orasului. Cine isi va da copii la scolile din zona stiut fiind ca respectivii nu se ocupa cu invatatura. Cine isi va mai lua locuinta in zona? Cine le va plati locuitorilor din zona devalorizarea locuintelor? Candidatii la primarie trebuie sa-si precizeze pozitia fata de Henry Coanda si trebuie votat cel care va muta cartierul de aici!
13
1
ei decid viitorul patriei
3
0
toti asistatii sociali la munca in agricultura si la drumuri si poduri
14
0
Somam ca autoritatile sa ia masuri serioase impotriva acestor specimene , nu sa mimeze .Punetii la munca caci stau ca trintorii pe banii celor ce muncesc.
16
2
Sa-i scoata primaria la munca. Cum este posibil sa locuiasca cu o chirie de 70-80 lei pe luna, in conditiile in care o persoana care este incadrata cu salariul minim plateste pentru o garsoniera minim 100 euro. Ce au aceste putori special???? Stampila de vot doar...este un jeg in jurul blocurilor lor...de ce nu ii scoate in parcuri si pe strazi la munca??? De ce???? Nu mai voteaza pe cine trebuie??? Ii tine un oras intreg in spate..
20
2
Cum este posibil ca tigani inutili pentru progresul tarii sa locuiasca in buricul municipiului?Mutate containerele modulare la Galesu,Nazarcea,Culmea sa traiasca din agricultura.Ce au frezoane?
26
1
de ce plm au astia drept de vot, vot egal cu votul celui ce-i asigura traiul de zi cu zi, in conditiile in care trantorii astia, pe langa faptele anti-sociale, nu contribuie cu nimic la dezvoltarea orasului? pe camp cu ei, iar cei ce traiesc numai din ajutoare, luat dreptul de vot.
32
1
Cartierul Henry Coanda trebuie decupat si asezat in camp la marginea orasului,iar locuitorii pusi la munca in agricultura sau la construit reparat sosele.
42
0

REPLICA

LOTO

6/49
16613441819
5/49
386416233
joker
41403415212