REPLICA ONLINE CONSTANTA

11.4° Constanța Vin., 29 Mar. 2024
Anul XX Nr. 6683
11.4° Constanța Vineri, 29 Martie 2024 Anul XX Nr. 6683
 

CUM poate AJUNGE Romeo HANȚI la un PAS de PUȘCĂRIE

CUM poate AJUNGE Romeo HANȚI la un PAS de PUȘCĂRIE

Replica API 19 noiembrie 2021 | 22:04 10502

Romeo Hanți, fost partener de afaceri și prieten cu regretatul Petrică Iordache (decedat în 2007), a fost trimis în judecată pentru loviri sau alte violențe. Dosarul a trecut prin camera preliminară, urmând să înceapă judecata. Precizăm că acesta este un cunoscut om de afaceri de la malul mării, asociat cu mai multe nume sonore, fiind și deținătorul primei tipografii cu capital privat din Constanța, HIG Muntenia.

Romeo Hanți

Este vorba de o faptă mai veche, care a ajuns acum pe masa judecătorilor. Potrivit informațiilor noastre, Romeo Hanți, în vârstă de 60 de ani, la data de 7.04.2018, în jurul orei 10.30, s-a enervat pe un bărbat (persoană vătămată în cauză) întrucât parcase, în Piața Griviței, într-un mod în care Hanți considera că-i blocase autovehiculul.

Pe lângă injuriile adresate, se pare că Romeo Hanți l-a urmărit cu mașina pe bărbat și l-a șicanat în trafic. Dar nu s-a oprit aici, s-a ținut după persoana vătămată până la domiciliul acesteia, unde a continuat scandalul, trecând și la agresiuni fizice.

Celălalt șofer a depus plângere, iar dosarul a fost instrumentat sub coordonarea procurorilor Parchetului de pe lângă Judecătoria Constanța. A fost trimis în judecată pentru lovirea sau alte violenţe, iar dosarul a trecut prin camera preliminară, conform legii. Pe 24 septembrie, judecătorii au decis să înceapă judecata. Urmează să se stabilească primul termen în proces.

Romeo Hanți (HIG Muntenia, EMSI Advertising) este un cunoscut afacerist de la malul mării, el fiind, în trecut, asociat cu Petrică Iordache (decedat în 2007) în mai multe firme. Petrică Iordache a fost și patronul discotecii No Problem.

De asemenea, fratele lui Romeo Hanți, Petru Ciprian Hanți, este administratorul firmei Emsi SRL, care se ocupă cu reabilitarea zonei pietonale din Piața Ovidiu.

Detalii aici: Administratorul firmei care REABILITEAZĂ Piața OVIDIU are SECHESTRU pe BUNURI

Așa cum este precizat mai sus, Romeo Hanți este un cunoscut om de afaceri, el deținând prima tipografie cu capital privat din Constanța, care a apărut în 1991, fiind vorba de HIG Muntenia. Totodată, este asociat în afaceri cu nume sonore, între care Lazia, Vasile Costea (ABC VAL) etc.

Acum urmează ca instanța să decidă cine are dreptate.

Liliana IONIȚĂ

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
de cine e regretat iordache ?
1
0
Puroi masonic
4
0
Pai daca au de gand sa-l pescuiasca si pe jumi juma din mangalia ce a facut praf tot sudul litoralului incluusiv orasul de resedinta ce arata a ruina Calatisul de altadata, cu siguranta vrea sa-i schimbe poate si denumirea in Calatis juma de buletin , cand te uiti ce stramb este si se uita a-ti vine sa-l bati non stop la dezastru facut ! A verificat cineva ce averi are , stie ca toate sant trecute pe numele lui mama si tata ori ... rudele sa vada anul de provenienta !
1
0
Petrica a fost numero uno, nu calcati voi in urma lui.
8
2
Hanti este un baiat istet si orientat. Bravo lui!
4
7
E tepar de centru, bazat pe maso si secu
13
1
Va roade invidia, nu-i asa? Nu aveti loc de Hanti? Omul este discret, nu deranjeaza pe nimeni, ajuta oamenii asa cum poate si atat cat poate. Pentru multi este un exemplu. Sunt fapte mult mai grave care se intampla in jurul nostru, dar pe voi astia de la Replica, va doare capul de Hanti! Sunteti vai de voi!
9
8
Mason de-al meu , il mai chem in emisiune sa o impartim pe nevastamea , si sa vina si rusu ca doar noi l-am pus acolo , numa fratiori peste tot
10
6
asociat cu toti excrocii cu nume sonore
19
1
Pitpalacul agresiv
13
1
Hanti, Petrica te asteapta ! Ia si o sticla de Burbon, preferatul vostru !
19
7
Ma, din articol reiese ca-i faceti reclama. Este?
28
0

REPLICA

LOTO

6/49
15331744146
5/49
383120264010
joker
3416910367