REPLICA ONLINE CONSTANTA

15.4° Constanța Vin., 26 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6711
15.4° Constanța Vineri, 26 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6711
 

Cum se mai simte Tamara Buciuceanu-Botez. Medicii de la Spitalul Elias sunt optimişti

Cum se mai simte Tamara Buciuceanu-Botez. Medicii de la Spitalul Elias sunt optimişti

Replica API 5 octombrie 2019 | 00:00 440

Tamara Buciuceanu-Botez

Tamara Buciuceanu-Botez se află în continuare internată la Secţia de Terapie Intensivă a Spitalului Elias. Medicii spun că starea de sănătate a actriţei este uşor favorabilă faţă de zilele trecute, însă ea va rămâne în continuare internată.

„Este tot în terapie intensivă. Are o evoluţie uşor favorabilă. Este conştientă, cooperantă, vorbeşte cu familia. Nu sunt modificări importante nici în plus, nici în minus referitor la starea de sănătate a pacientei”, a explicat pentru Click! purtătorul de cuvânt al Spitalului Elias, Silvius Negoiță.

Tamara Buciuceanu-Botez (90 de ani) este internată la terapie Intensivă la Spitalul Elias, de miercuri, în urma unor probleme cardiace mai vechi, care însă în ultimul timp s-au agravat.

„Dânsa vine periodic la control în spitalul Elias. Acum a apărut o acutizare a unor probleme cardiace mai vechi. Acum este un pic mai bine. Nu este intubată, nu este comatoasă, este conștientă, vorbește, dar va rămâne internată în spital câteva zile și poate chiar la Terapie Intensivă până la rezolvarea pe cât se poate a problemelor”, a spus, joi, medicul Silvius Negoiță.

La începutul lunii august, când a împlinit 90 de ani, Tamara Buciuceanu Botez ne-a mărturisit că s-a retras de pe scenă, ca să se odihnească și să se bucure de prezența familiei.

S-a născut în 1929, în Tighina, Republica Moldova. Tamara Buciuceanu a realizat peste 1.500 de roluri memorabile, printre care se numără cel al Anetei Duduleanu din "Cuibul de viespi", în regia lui Horea Popescu, Chirița din "Chirița în provincie", în regia lui Alexandru Dabija, Isoscel din "Liceenii", în regia lui Nicolae Corjos.

click.ro

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Multa sanatate si viata lunga, draga doamna!
5
1

REPLICA

LOTO

6/49
182182191
5/49
251721402310
joker
8442812108