REPLICA ONLINE CONSTANTA

11.4° Constanța Mie., 8 Mai 2024
Anul XX Nr. 6723
11.4° Constanța Miercuri, 8 Mai 2024 Anul XX Nr. 6723
 

Cușu Tănase vrea să-și TRANSFORME CHIOȘCUL de pe PLAJĂ, în HOTEL cu 4 etaje!

Cușu Tănase vrea să-și TRANSFORME CHIOȘCUL de pe PLAJĂ, în HOTEL cu 4 etaje!

Replica API 17 iunie 2020 | 13:05 14742

Un chioșc din stațiunea Mamaia se va transforma, în viitorul apropiat, în hotel. Investitorul este Tănase Cușu care vrea să supraetajeze imobilul situat în zona Perla cu…4 nivele.

Anul trecut, proiectul de hotărâre privind aprobarea oportunității vânzării directe a terenului situat în municipiul Constanța, stațiunea Mamaia, zona Perla - chioșc poliedral Felix, în suprafață de 22 mp, către Cușu Tănase și Cușu Traiana a ajuns pe convocator însă proiectul n-a trecut. Terenul constituie proprietate privată a municipiului Constanța și reprezintă singura cale de acces spre imobilul deținut în proprietate de familia Cușu. Astăzi, familia Cușu vrea să modifice construcția. Adică o va supraetaja cu…4 etaje.

PUZ în vederea extinderii chioșcului

Însă, trebuie să îndeplinească, mai întâi, câteva etape, în principal modificarea reglementărilor urbanistice. În acest sens, a primit undă verde de la primărie pentru elaborare PUZ în vederea extinderii și supraetajării imobilului existent la P+4E-funcțiune mixtă, alimentație publică, unități de cazare și funcțiuni conexe. Imobilul este situat în zona Perla, la promenadă.

Mirela PASCAL

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Nemernicii astia Dumitru,Tanase,Iancu si restul nemurilor lor etc.Au acaparat toata Constanta cu constructii hidoase.Cusu nu plateste oamenii.Tot orasul ii cunoste o sa fuga toti ca dracul de tamaie de ei.Cine le lucreaza lor in hoteluri cu 8 etaje fara sa fie platiti? Astia nu au stapan? Nu ii intreaba nimeni cum isi iau avize? La puscarie cu hotii si confiscate averile.Au distrus orasul machidonii.
1
0
Sincer nu stiu ce tot aveti cu Machedoni.Eu nu sunt machedon dar am avut la scoala, la liceu, la facultate intodeauna machedoni.Pe scara blocului am machedoni.Niciodata nu ne-am certat, intodeauna ne jucam, petreceam impreuna.Si ei sunt la fel ca noi, uni au reusit mai mult alti mai putin.Da adevarul este ca intradevar ei se ajuta mai mult decat noi cateodata.Terminati cu jignirile astea ca nu sunt ei de vina pt nereusitele voastre.Sanatate multa tuturor
5
0
Ghertoiul asta are noroc cu unchisu Dima , ca el e lache de meserie, se vede pe el.
6
0
Dar ce va aia grija bai incapabililor? Face din banii vostri? Daca sunteti smecheri puneti mana si luati teren si construi ti si voi o cosmelie daca sunteti capabili. Altfel, stati si crapati de ciuda
4
4
Nu vrem sa construiasca nimic. Sa darame si cosmelia de chiosc si sa lase plaja libera.
10
2
marian ,taci ca esti prost.
4
3
A scris cineva mai jos scarbe de machidoni mai bine scarbe decat pupincur-isti ca romanii care au vandut tara asta bucata cu bucata. Omul asta care a primit aprobare nu a furat acea aprobare cum faceti voi romani hoti si care va vindeti ptr un Litru de tuica sau o sticla se bere la 2,5 litri, rusine sa v-a fie ca aici sunteti buni de comentat dar sa iesiti in strada sa va cereti drepturile nu iesiti ca va multumiti ca primiti de la primarie un Kg de zahar si un litru de ulei. Pana in ziua de azi nu am auzit de un machidon hot sau pupincur-ist ca voi .
9
10
Ai dreptate, machidon e sinonimul! Ei impreuna cu coruptii din institutii au aduc orasul in halul asta! Da lasa ca astia se impuiaza intre ei si astfel, peste ceva timp dispar ca rasa!
20
4
Daca primarul e machidon,hotii ce sunt?????machidoni.
10
2
Se scrie 4 niveluri, 4 nivele incorect.
12
4
DAR DE CE NU FACE DE 11 ETAJE? SCARBE DE MACHIDONI,NE AU INVADAT !!
16
1
Poate nu stiti, dar Tase Cusu a absolvit ca sef de promotie Lic. Mircea cel Batran, apoi a urmat cursurile fac. de Filologie, Universitatea Buc. A publicat multe lucrari stiintifice, volume de poezie si a scris si literatura pt copii, ultima carte fiind tiparita in 2019 cu titlul LUPU LA OI !
17
16
Ce bine sint invatati astia de raku din primarie.. Mai intii fara etaj si apoi cu etaj cu extindere....
12
3
Mamaia a ajuns un jeg datorita oamenilor "binevoitori "ca alde sacaz asta ,furaciuni ,spagi si manevre .A ti distrus orasul .
13
2
Si grasu ala de fiusu care mananca 2 shaorme pe zi plus 6 placinte
26
2
Doamne fereste sa fii machidon
15
2
Machidonii sunt comercianti din totdeauna si atata timp cat vor fi romani care se vand pertru o eugenie in functii Machidonii vor face ce vor ei.
20
4
Sa va dau la dzeana de mucani invidiosi . Mars la munca , lasati bucegi si timisoreana . Cand o sa munciti voi cat muncesc eu atunci sa ridicati capul . Pana atunci eu beau black pe barosaneala si ma pis pe voi . Armanlu nu cheari !
8
27
S-A dus soarele de pe plaja!
17
2
Asta e nepotul lui cusu,alt machidon nenorocit!
23
4
Unii fac bani, altii stau pe replica. Asta e diferenta.
7
19
Ptr.4:41 ..au testatcat de serios se respecta Constitutia si au aflat ca-i o frectie !
6
0
22 DE METRI HOTEL CU 4 ETAJE ? DOAR SCARILE POATE O SA CONSTRUIASCA
15
0
La smecheri, la pesedei ,si la primaria lui Fagadau,primarie particulara se rezolva cu putina spaga.Asa este cand vine vremea sa se aleaga praful de o mare statiune turistica.
26
3
Stai linistit ca are de ani buni si un Audi Q7 negru cu care umbla mai mult impotentul de fisu ca altfel nu s-ar uita nicio fufa la el. Culmea zgarceniei e ca Cielo alb il spala el numai cu furtunul pe promenada fara ca politia locala sa se sesizeze. Si doar acolo bat niste camere de filmat daca vor sa aibe dovezi. Cipanul Tanase e un cioban taran semianalfabet care crede ca i se cuvine totul. El nu a reusit de atatia ani sa-si finalizeze macar mansardarea hotelului de vis-a-vis altfel vrea sa distruga si plaja. Pentru mafioti ca el au extins Apele Armane plaja, ca sa poata construi in voie.
35
0
Mars mai infractorule, arunca-te in mare cu un bolovan de gat ... oricum ai deja un bolovan in loc de cap.
23
0
nu va mai saturati, lua-v-ar dracu cu rasa voastra.
30
3
Stana cu patru etaje
31
1
Speram ca organele abilitate sa nu aprobe aceste constructii haotice instalate pe plaja statiunii Mamaia.
31
1
Pana mai anul trecut avea un CIELO alb fara pedalier ... parca era de la Fred si Barney ! O specie rara de zgarcit si nenorocit cu angajatii ! Au avut noroc cu chioscul ca si acum pasteau oile pe la Beidaud !
40
2
Ati distrus Mamaia, bai alde stelica,tase sau cum. v-o mai chema.
51
1
Si locurile de parcare unde sunt. Hoteluri blocuri fara locuri de parcare . Cat este spaga pt a pune stampila pt avize fara parcare
44
2
Betoane cipane si muiiie psd
54
2
Asa ceva numai in Romania corupta se poate intampla!!!Betoane pe plaja nici in Somalia nu exista!Mai ganditi-va si la oameni,nu numai la bani,alesii nostri!
59
3
Da, are voie sa faca patru etaje, pt ca Tase e jmek. Iar tu ramai un Arici Pogonici !
6
55
De asta a ajuns orasul cum a ajuns,toate gheretele se transforma in betoane cu psd la primarie...
53
6
Este pe plaja? La cativa metri de Bella Italia? Are voie sa faca 4 etaje pe plaja?
50
2

REPLICA

LOTO

6/49
16613441819
5/49
386416233
joker
41403415212