REPLICA ONLINE CONSTANTA

16.4° Constanța Lun., 29 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6714
16.4° Constanța Luni, 29 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6714
 

Dacă ajunge primar la Năvodari, Evdochia Aelenei de la AUR își face un parc în fața casei sale! Video

Dacă ajunge primar la Năvodari, Evdochia Aelenei de la AUR își face un parc în fața casei sale! Video

Virgil STOIAN 11 aprilie 2024 | 00:00 3516

Schimbare de macaz la Năvodari. Cu toate că inițial candidatul AUR la primăria Năvodari a fost Costin Ilinca iată că acum s-a modificat. Evdochia Aelenei, senator AUR, va fi aruncată în luptă, pentru a câștiga fotoliul de edil din Năvodari. Reporterii Replica au vorbit cu aceasta pentru a afla ce șanse crede că are dar și ce va face pentru oraș. Ei bine, dacă unii candidați spun că vor face străzi, cantine și alte cele, Evdochia Aelenei vrea ca primul lucru făcut de ea, în calitate de primar, să fie... un parc în fața pensiunii sale.

Daca ajunge primar la Navodari, Evdochia Aelenei de la AUR isi face un parc in fata casei sale! Video Evdochia Aelenei

Daniel Morar, coordonatorul AUR Constanța, a explicat care sunt motivele pentru schimbarea candidatului la primăria Năvodari: „Costin Ilinca deschide lista de consilieri locali, lista e în aceeași ordine ca și înainte, doar că vrea să vină cineva cu mai multă forță la bătaie, pentru că el are o prietenie de o viață cu Matei (Nicolae Matei, fostul primar din Năvodari, n.r.) și dacă Matei a scos sabia, nu dorește să-i răspundă cu aceeași monedă pentru că e un băiat educat.

Daca ajunge primar la Navodari, Evdochia Aelenei de la AUR isi face un parc in fata casei sale! Video Daniel Moraru

Senatoarea AUR e onorată de primirea acestei candidaturi: „Eu am primit vestea ca o sarcină de partid și cumva mă simt onorată că mi s-a acordat creditul aceasta. Pălăria e foarte mare dar și speranțele sunt pe măsura pălăriei. Eu merg încrezătoare, Dumnezeu în viața asta mi-a dat mai mult decât am nevoie. E foarte multă muncă dar eu întotdeauna m-am aruncat unde a fost mai greu. Eu am mai fost pe listele de consilieri locali, dar doar ca să umplu lista.

Daca ajunge primar la Navodari, Evdochia Aelenei de la AUR isi face un parc in fata casei sale! Video Soții Aelenei

Evdochia Aelenei vrea să câștige primăria din Năvodari: „Eu vreau să câștig primăria din Năvodari. Atuurile mele sunt faptul că sunt o femeie din popor, nu am schelete în dulap, am studii superioare, nu se poate spune că sunt o analfabetă, acum sunt la a doua facultate - Dreptul. O să încerc să dau și la Barou, deci eu nu sunt prostul satului și în calitate de senator sunt pe locul 2, pe Constanța, la luări de cuvânt în Parlamentul României, am peste 200 de inițiative legislative. Am salvat nămolul din lacul sapropelic din mâinile lui Grindeanu. Nu pot spune că lumea nu mă cunoaște, pentru că sunt senator.”

Daca ajunge primar la Navodari, Evdochia Aelenei de la AUR isi face un parc in fata casei sale! Video pensiunea senatoarei și locul viitorului parc

În final, senatorul AUR a spus și care va fi primul lucru pe care îl va face în calitate de primar: „Primul lucru pe care îl fac când ajung primar, în Năvodari, fac un parc în fața casei mele. În fața pensiunii mele era un parc frumos, pe care eu îl udam, îl îngrijeam, făcut de primăria Năvodari. S-a făcut canalizarea și în locul acelui parc s-a făcut stație de epurare. Și primarul actual locuiește lângă mine. Eu sunt foarte patrioată și partinică și prima dată fac ceva pentru pentru neamul meu, pentru rudele mele, pentru oamenii mei și pentru mine.

Mai jos puteți vedea pensiunea senatoarei, clădirea galbenă, dar și locul unde va fi amplasat parcul, în cazul câștigării alegerilor:

Video:

În concluzie, dacă vreți ca un nou parc să răsară ca din poveste în fața casei Evdochiei Alenei, prezentați-vă la vot și alegeți ce trebuie.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Cat despre candidatul pentru comuna/orașul Baneasa, Moraru si-a trimis săgețile otrăvite de mania banilor. Rusine securist sub haine PSD-iste. Rusine ! Falsitatea este o caracteristica dominanta tie !
0
0
Doamna Senator a ajutat foarte mult comunitățile din judet. Va Multumim foarte mult pentru timpul acordat cetățenilor din comuna Baneasa.
0
1
Moraru este un cadavru politic actiat dupa bani !
0
0
femeia zice ca inainte a fost parc, deci, care ar fi problema? il ia acasa cu ea? unde e deranjul? nu s fanul aur dar nici a lui psd si pnl sau usr... deci, stric pe ideea asta am zis
0
3
Cata aroganta pe banii nostri, auzi face pentru ea, nemul ei, pentru rude, dar pentru noi cine face? Chiar asa am ajuns.. sa votam incapabili, puscariasi, nepotisme, afaceristi din banii nostrii? Ala trecut de la PSD la PNL cu tot cu gasca psdista posteaza bogatia, sedii noi etc. oameni buni arogantele lor sunt platite din taxele si impozitele noastre exagerat marite tot de ei. VOTEZ TIMOFEI!
5
1
Votati naibii un navodarean, Timofei isi face icalzirea, vreti sa scapati de borfasi asta e omul, bastinas, vorbeste putin, face mult si cu ambitie de fier.
6
0
Asta e tot ce puteți? Pe această tânără speranță ați gasit-o disponibilă pentru Constanța? Chiar că vă meritați soarta și nu veți obține nici măcar voturile membrilor voștri de partid!!! În ce hal ați decăzut!!!
11
0
Spui Evdochia și tragi apa. De câteva ori că pute rau
14
3
ba steliane, spui de psd ca a facut blat cu pnl. Tu ai facut mă blat. și cu psd și cu pnl, cand l-ai acceptat pe Palaz candidat la CJ cta.
8
2
oameni buni dan moraru cel mai securist ,asta calca pe cadrave sa si atunga scopul,aveti grija..n are mama n are tata..numai bani vede in fata ochilor
12
0
Ce cauta arabul ala de la saurma in AUR constanta , pe unde sa bagat s-a bagat sa ales praful de toate , minte , stropeste si baga discordie , lasati-l la tigaie !
13
1
Fuga fuga Dane. In celula de 3m2 sa te vad
9
1
Macar e cinstita si spune ce-si doreste. Bine, cati nu vrem la Las Vegas?
5
6
Ce cauta Dan Moraru in AUR ? Eram convins ca voi vota AUR in 2024, acum nici sa nu aud !!! Mi-am inceput dimineata p***t văzând aceasta
11
1
MORARU DAN este un personaj care trage doar pentru el si nu il intereseaza de cei din jur. Aroganta de care acesta da dovada fata de oamenii din jurul sau, modul flegmatic de a se comporta cu cei inferiori…. LA AUR ESTE DOAR O PUȘCULIȚA. Doamna Aelenei este o persoana implicată si devotată ! Un exemplu pentru activitatea politica !!!
12
10
In tot Navodariul ala, nu se gaseste un inginer , gospodar , serios, ca sa devina primarul acestui orasel!? Sunt atatia oameni capabili, care au lucrat sau lucreaza la PETROMIDIA si care sunt cetateni ai orasului Navodari!
22
0
Nu ca as fi vreun partinitor dar de ce nu lasati zona de comentarii si la alte interviuri??? Lasati ba sa comenteze lumea la toate articolele interviurile. Este spre binele lor.asa vad care sunt problemele. Cat priveste pe parvenita asta ce sa mai spunem.aia e. Isi face parc.a zis o cu subiect si predicat. Intai pt mine familia mea neamul meu apoi pt altii. E ok. Am inteles mesajul stiu ce votez in calitate de cetatean al orasului Navodari.aur NU
21
0
Asta e intelect limitat....
20
2
Eram să zic ca am ascultat-o pe toanta asta de câteva ori … dar de fapt am “ ne-ascultat-o” pentru ca e o p*****a p*****a … cu doi de P mare … a ajuns parlamentar ca in Forest Gump … de fapt și barbat’su la fel … bine … ea și declara ca i-a dat viața mai mult decât poate duce …
29
0
Puerila si ar trebui testata dacă are discernământ cam bate câmpii pe aratura
30
0
Asta-i prioritatea în Năvodari, parc în fața bodegii lui Evdochia! Bravo AUR , așa câștigi jud CȚA!? Dan Moraru , lumea te știe de băiat deștept și tu vi cu de-astea ?
29
0
Tanti, nu mai purta, bre, poșetele pe antebraț ca se vede de parcă duci coșernițele de la piață. Și nu te mai duce la partid și la evenimente încălțată în papuci (roșii chiar, precum în povestea din abecedar, “Papucii gânsacului”) pentru ca nu se cade la poziția matale asemenea gafă, e și dizgrațios să-ți arăți și să-ți iasă degetele de la picioare și călcâiele. Din acest motiv este numită la partid “papucareasa”. Drept este ca ți se potrivește mănușă porecla, și la față și la vestimentație și la gesturi.
28
0
Țața Frosa și Bălănel. Pe ăștia doi nici fața nu-i ajută, darămite mintea. S-au lipit la AUR pe vremea când nu aveau pe cine pune pe funcții și banii lor erau bine veniți la partid la timpul acela. Asta înainte să migreze acum la AUR, pesediștii și penelistii care cotizează mai multi bani la partid. Cuplul Aelenei nu are niciun proiect viabil și benefic pentru cetățeni, o tot trag ca și restul cu parcurile și asfaltările pentru ca de acolo se fură cel mai ușor și cei mai mulți bani. Caricaturile astea încasează lunar câte zece mii de euro de la statul r*mân.
28
0
Ce plm .. a fost cinstita.. daca e sa castige isi face parc in fata casei si se pisa pe restul
25
2
Esti de o prostie inimaginabila! Vai de capul tau. Isi aminteste spitalul de tine ca de o nulitate absoluta! Sper sa fii data uitarii!
33
1

REPLICA

LOTO

6/49
12115193735
5/49
2433301091
joker
35372434272