REPLICA ONLINE CONSTANTA

10.2° Constanța Dum., 26 Mar. 2023
Anul XX Nr. 6314
10.2° Constanța Duminică, 26 Martie 2023 Anul XX Nr. 6314

Dan Armeanu, de la Alfa Beta, prins cu nereguli și la depozitul din zona Industrială! Video

Dan Armeanu, de la Alfa Beta, prins cu nereguli și la depozitul din zona Industrială! Video

Valentina CAMARA 2 februarie 2023 | 00:00 11390

Dan Armeanu, patronul de la Alfa Beta, vrea să intre în legalitate după ce a modificat fațada depozitului pe care îl deține pe strada Industrială, numărul 4. Se pare că afaceristul nu prea a respectat legea fiind amendat de Poliția Locală, pentru executarea lucrărilor fără autorizație de construire... din nou. Acesta a mai primit amenzi pentru executarea de lucrări fără autorizație de construire. Și spunem ”din nou” pentru că polițiștii locali au constatat nereguli și la vila sa din buricul Constanței, aspect despre care Replica a mai scris.

Dan Armeanu, de la Alfa Beta, prins cu nereguli si la depozitul din zona Industriala! Video

Patronul Alfa Beta, Dan Armeanu, a primit de la Primăria Constanța în cursul zilei de 06.01.2016 autorizație de construire pentru modificarea proiectului ”Construire imobil parter hală depozitare”, prin modificare fațadă, cu o valabilitate de 12 luni. Numai că, din varii motive, Armeanu nu s-a încadrat în termenul stabilit în autorizație, ori a efectuat lucrări care nu erau prevăzute în autorizație, și a continuat. În vara anului trecut, a fost vizitat de Poliția Locală și a fost sancționat contravențional, pentru neregulile constatate.

Iată că, Armeanu vrea să intre în legalitate, cu privire la modificările aduse depozitului, situat pe strada Industrială, numărul 4. Pentru început, i-a fost emis certificatul de urbanism.

Dan Armeanu, de la Alfa Beta, prins cu nereguli si la depozitul din zona Industriala! Video

Nu e prima oară când are probleme cu Poliția Locală

Reamintim că, Dan Armeanu nu este la prima amendă contravențională de această natură. În aceeași perioadă, mai exact vara anului 2022, patronul societății Alfa Bea SRL a mai fost sancționat contravențional dar și obligat să sisteze lucrările la imobilul situat pe strada Siretului nr. 40-42 tot pentru efectuarea unor lucrări fără autorizație de construire.

Dan Armeanu, de la Alfa Beta, prins cu nereguli si la depozitul din zona Industriala! Video

Dan Armeanu, patronul magazinelor Alfa Beta, a avut în 2021, cifra de afaceri de peste  64 287 179 de lei, un profit de 2 157 425 de lei, datorii de 32 854 578 de milioane și 142 de angajați.

Dan Armeanu, de la Alfa Beta, prins cu nereguli si la depozitul din zona Industriala! Video

Armeanu mai este implicat în societatea Ralverti Group, ce se ocupă de comerțul cu produse alimentare, băuturi și tutun, afacere care nu-i merge la fel de bine ca Alfa Beta. În anul 2021, firma nu a avut profit, însă a avut cifra de afaceri de 4.648.445 de lei și datorii de 1.105.730 lei. În Ralverti Star mai este implicat și Anghel Verioti Cătălin Laurențiu, care deține 50% din acțiuni.

Video:

 

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Tara asta este in halul asta din cauza cetatenilor!Am vrut coca cola,hamburgheri si blugi!Cum a incercat un concetatean sa faca o afacere i-am sarit in cap de parca ne baga mana in buzunar!Toate asa zise organe de control le-a sarit in cap din ordinul asa zisilor conducatori care sunt la mana multinationalelor!Haideti in ultimul ceas sa ne desteptam!
2
0
Cimpanzeul
3
0
LA ABATOR LA MAGAZINUL DANSULUI,TEMPERATURA ESTE IN FUNCTIE DE CLIENTII CARE INTRA,DACA SUNT MULTI SE MAI INCALZESC SI VANZATOARELE
5
2
Sa vi se intoarca inzecit la toti care vorbiti aiurea si doriti raul. Replica site de stiri de kkt!
3
11
la magazinele lui unde se lucreaza cu case de marcat deconectate de la anaf ca au niste veri m-kidoni la anaf care le tine spatele. au si un p******r caruia ii da de mancare.
15
4
Isi mai incalzeste magazinele doar cu ajutorul angajatelor ce au febra?
15
1
Armeanul ăsta e o panaramă,în magazinele lui mori de frig iar angajații sunt batjocoriți de el în ultimul hal. Poate face accident cu mașina lui scumpă și scăpăm de el.
21
2
Cel mai escroc și împuțit om acest Armeanu. Un jeg și urat caracter
29
0
Nu v-a dat nimic si ... hai pe el ...
13
16

REPLICA

LOTO

6/49
352410482840
5/49
21246111913
joker
36197331516