REPLICA ONLINE CONSTANTA

11.4° Constanța Lun., 20 Mai 2024
Anul XX Nr. 6735
11.4° Constanța Luni, 20 Mai 2024 Anul XX Nr. 6735
 

Dan Barna: Nicolae Ciucă, premier interimar - o variantă de siguranţă

Dan Barna: Nicolae Ciucă, premier interimar - o variantă de siguranţă

Replica API 9 decembrie 2020 | 21:30 1540

Desemnarea ministrului Apărării în funcţia de premier interimar reprezintă "o variantă de siguranţă" în contextul în care trebuie gestionată pandemia, consideră copreşedintele Alianţei USR PLUS Dan Barna.

Dan Barna

"Este o variantă de siguranţă dintre opţiunile din actualul cabinet. Domnul Ciucă este o variantă 'safe', exact cum şi la Sibiu au fost numiţi medici militari pentru o perioadă limitată pentru a debloca situaţia de criză sanitară în care ajunseseră serviciile medicale din oraş. Şi numirea domnului Ciucă poate fi privită în acest context de pandemie ca o varianta de siguranţă, atât cât se poate obţine în acest context", a declarat luni Dan Barna la Digi24, scrie Agerpres.

El a menţionat că miercuri încetează starea de izolare în ceea ce-l priveşte, după care va reveni în activitatea fizică.

Preşedintele Klaus Iohannis a semnat, luni, decretele prin care ia act de demisia lui Ludovic Orban din funcţia de premier şi îl desemnează prim-ministru interimar pe ministrul Apărării, Nicolae Ciucă.

"Preşedintele României, domnul Klaus Iohannis, a luat act de demisia domnului Ludovic Orban din funcţia de prim-ministru al României. În conformitate cu dispoziţiile art. 106 şi ale art. 107 alin. (3) din Constituţie, preşedintele României l-a desemnat ca prim-ministru interimar pe domnul Nicolae-Ionel Ciucă pentru a îndeplini atribuţiile prim-ministrului până la formarea noului Guvern", a anunţat Administraţia Prezidenţială.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Mai Barna Tu esti o Javra Ordinara.Nu prezinzi nci o garantie si Cu Stelian al tau.Omul lui Mazare si a lui Constantinescu.
4
0
Bai lingaule, trebuie neaparat sa fi de acord cu kwj, altfel se zguduie ,,dulapul" si iti cade pe jos dosarul de furt din fonduri europene si coruptie. Vai mama ta de oportunist obedient si a pitifelnicilor din jurul tau.
10
1
Ia-i acasa pe toti, Si pe stelian pune-l sa-ti dea O MUIE cand tu-l lingi in cur
13
4
Am votat usr pt ca stiu acolo sunt mai ok decat alti
3
12
Luati exemplul domnului orban. Nu mai trancaniti atat! Imaginea dvs afecteaza credibilitatea aliantei care va deveni plus minus
11
3

REPLICA

LOTO

6/49
392234462419
5/49
22315123624
joker
61933284515