REPLICA ONLINE CONSTANTA

18.4° Constanța Joi, 25 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6710
18.4° Constanța Joi, 25 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6710
 

Dan Leu preia JOI funcția de ARHITECT ȘEF al Constanței

Dan Leu preia JOI funcția de ARHITECT ȘEF al Constanței

Replica API 3 decembrie 2020 | 00:01 4281

După ce a fost declarat admis la examenul de atestare a persoanelor care intenționează să ocupe temporar funcția de arhitect șef al județului și municipiului reședință de județ, Dan Leu va fi transferat, de la Eforie, la Primăria Constanţa, urmând să preia atribuțiile joi, 3 decembrie. Iniţial, evenimentul a fost stabilit pentru miercuri, 2 decembrie, dar din varii motive s-a amânat.

Reamintim că Dan Leu, arhitectul şef aloraşului Eforie, a formulat pe 11 noiembrie, la Registrul Urbaniștilor din România (RUR) cerere în vederea participării la examenul de atestare pentru ocuparea funcției de arhitect șef al județului și municipiului reședință de județ. În baza prevederilor procedurii de atestare a persoanelor care ocupă sau intenționeză să ocupe funcția publică de arhitect șef, președintele RUR a decis admiterea cererii de participare la examenul de atestare formulată de Leu în vederea ocupării funcției publice de arhitect șef.

M.P., D.B.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Da, prost stahanovist, nu veneam la serviciu!!! Ala nu era serviciu. Era si inca e o MARE BATAIE DE JOC. Intr-o cladire pe care am scris primarie si am pus steaguri, desi ea e o spelunca in pragul prabusirii care NU AR TREBUI SA AIBA AUTORIZATIE DE FUNCTIONARE. Tori angajatii se complac in jegul ala.
0
0
Este absolut bestial ce se intampla pe sectiunea asta de comentarii. E greu de zis daca ai nimerit in Festivalul Idiotilor sau Festivalul prostilor. De salutat ca omul are aparatori, ceea ce inseamna ca poate nu e chiar asa rau.
2
2
Oooo misto! La cum arata Eforie,misto,misto.A facut treaba omul asta acolo,cand isi aducea aminte sa mearga la serviciu .
2
2
Este un arhitect bun si un urbanist experimentat. Are si dorinta de a face o schimbare in bine. Nu stiu cat va putea realiza dar este o schimbare in bine. Succes!
2
3
Primaria Constanta ca si institutie trebuie sa functioneze.Pana cand se va da concurs de arhitect sef ,trebuie ca cineva sa semneze hartiile ca asa-i legea.Prost ,slab ,incapabil,hot si cum o mai fi individul ,pe care vad ca-l cunoaste multa lume ,altul nu este deocamdata.
1
2
Este o mare diferenta intre arhitect si pila. Este o mare diferenta intre cal si porc. Este clar ce e bun si ce e rau. Mi e rusine de boschetarul asta fara pic de evidenta de profesionalism in arhitectura. Mi e rusine de Constanta
2
4
Sclavetinenorociti
2
0
alta poza cu papagalul slinos nu aveti ?
5
2
Bine ca ai plecat de la Eforie , ori cum tu nu veneai la serviciu decat o data la 3 luni, sa o iei si pe Izabela dupa tine. JAF ESTE LA EFORIE. Oare cine te va inlocui la Eforie , hotul de MANEA nuuuuu.
5
3
Se dau autorizatii de construire pe lac? Ca in oras, nu mai sunt terenuri, le-ati macelarit pe toate!
5
0
De cand se tot spune ca preia functia in Constanta???
4
0
Domnuleu Dan Leu, arhitectul la Constanta. Orasul jungla si regele Leu, sa dea Dumnezeu sa faca frumos la oras. Sa ne binecuvanteze orasul cu studiile dansului. Domnuleu, imbracati haina de demnitar al orasului si dati frumos din buricul degetelor pe hartie.Sa dea Dumnezeu sanatate la Leu.
4
5
daca a distrus eforie unde sta Amiralul Chitac , nu il inereseaza Constanta il intereseaza sa si umple buzunarele cum au procedat toti si dupa 4 ani la revedere si noi ramanem cu amaraciunea in suflet ca am votat un mit.
11
5
Un domn se aseaza in parc pe o banca langa alt domn. Acesta din urma se tot apropie de primul, se tot apropie. Primul se trage mai incolo, tot mai departe. Apare un militean. - Tovarase, omul asta nu ma lasa in pace, se da la mine! - Dar tu ce cauti in parculetul nostru? I.ai tu locul..laba trista!!! Sa vedem cum faci tu treaba intr-un oras mutilat de altii.
6
3
relax, buddy. Oricum nu contau si nu conteaza.
7
1
A preluat sau nu functia? A trecut ziua de munca! De doua saptamani tot scrieti ca preia, ca vine, ca a luat atestatul ...
12
2
altul mai bun nu avem ? daca te plimbi prin eforie iti vine sa vomiti efectiv!
13
2
se dau numai comentariile de astazi Ce s-a spus inainte nu conteaza ?
6
1
ba leu,arhitectul melcilor cred ca femeia de serviciu se pricepe mai bine decit voi. Deci un lras inseamnamspatii verzi,copaci intre blocuri,,nu asfalt ciment ca in zabrauti.mai uita.te si tu in jur,de ex varna,fraiere!
18
1
Dl. Arhitec...O noua oaza de verdeata a fost furata constatenilor ...intre H. Modern si H. Central in Mamaia...cu o totala " transparenta"...nici un indicator ...
8
1
Constanta o sa arata ca Eforia un dezastru si acum fuge sa acopere manglele facute pe maalul marii
20
2
A distrus eforia...acum se apuca de constanta
25
2

REPLICA

LOTO

6/49
471728292640
5/49
9192143025
joker
26141111218