REPLICA ONLINE CONSTANTA

12.3° Constanța Vin., 26 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6711
12.3° Constanța Vineri, 26 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6711
 

Dan Petrescu, chemat de Răzvan Burleanu la echipa națională! Când are loc întâlnirea decisivă

Dan Petrescu, chemat de Răzvan Burleanu la echipa națională! Când are loc întâlnirea decisivă

Replica API 27 noiembrie 2021 | 23:37 1091

Președintele FRF, Răzvan Burleanu, se va întâlni mâine cu antrenorul campioanei CFR Cluj, Dan Petrescu! "Bursucul" a intrat în pole-position pentru a prelua postul de selecționer.

Dan Petrescu

Răzvan Burleanu va merge la Cluj-Napoca, unde va avea o discuție decisivă cu Dan Petrescu: "Pe cine credeți că a invitat FRF la masă? Dan Petrescu! Federația l-a invitat la o masă, la Cluj sunt restaurante bune", a anunțat Radu Naum, în direct la Fotbal Club, scrie digisport.ro.

Gabi Balint este de părere că FRF vrea să-i achite clauza de reziliere lui Petrescu: "Probabil sunt hotărâți să-i plătească clauza pe care o are. Nu știu cât e clauza aia, depinde. Poate se găsește o soluție, poate pleacă gratis. Eu cred că este o clauză de circa 500.000 de euro.

Nu clauza va fi problema, problema va fi dacă patronul echipei își va da acordul. E mult mai ușor să vină Petrescu la națională, decât ar fi fost să vină Hagi", a comentat Gabi Balint.

Naționala României caută un nou selecționer după ce Mirel Rădoi a decis să nu semneze prelungirea contractului, ca urmare a ratării barajului pentru CM 2022 din Qatar.

Dan Petrescu a mai fost luat în calcul pentru funcția de selecționer al României în 2017, după plecarea lui Christoph Daum.

Până acum, președintele FRF s-a mai întâlnit cu Gheorghe Hagi și Răzvan Lucescu. Amândoi au declarat tare și răspicat că nu au cum să preia acum postul lăsat liber de Mirel Rădoi. Hagi nu poate renunța la acțiunile pe care le deține la Farul Constanța, iar Răzvan Lucescu continuă la PAOK Salonic.

Ce a spus Dan Petrescu despre echipa națională

Dan Petrescu a spus recent că are o clauză de reziliere la CFR Cluj, însă aceasta nu ar fi foarte mare:

"Campania de calificare a fost un eșec, așa o caracterizez. Când s-a lăsat de fotbal generația noastră... am spus ‘O să vă fie dor de noi, 20 de ani nu ne calificăm’. Dar cred că am greșit, vor fi 30 sau 40 de ani. Va fi foarte greu să mai ajungem la Mondial, când în grupă cu Macedonia și Armenia nu poți să te califici de pe locul doi. E deranjant, dar asta e situația, trebuie să acceptăm. Nu știu ce trebuie să se întâmple, dar o grupă mai ușoară n-o să mai avem pentru un Campionat Mondial.

Da, am clauză de reziliere. Oricine și-o permite, nu e așa de mare. Când voi primi o ofertă, vă dau cuvântul meu de onoare că vă spun. În momentul de față, vreau să mă focusez 100% la CFR, să încerc să scot maximum", a spus Dan Petrescu, în cadrul unei conferințe de presă.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere

REPLICA

LOTO

6/49
182182191
5/49
251721402310
joker
8442812108