REPLICA ONLINE CONSTANTA

12.3° Constanța Vin., 26 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6711
12.3° Constanța Vineri, 26 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6711
 

Dana Budeanu, creatoare de modă:

Dana Budeanu, creatoare de modă:

Replica API 27 iunie 2022 | 08:32 797

„În caz că nu ai realizat, după doi ani de pandemie și cheltuieli de miliarde de euro, România a fost «șocată» de abuzul în serviciu de 30.000 ron al noului ministru (Adrian Chesnoiu, n.r.). Atât s-a putut. Vaccinurile, izoletele sau măștile îndesate cu forța peste bugetul acestui stat sunt trecute la cheltuieli diverse. Nimeni nu răspunde, nimeni nu a știut, nimeni nu a văzut, cum au dispărut câteva miliarde de euro la niște hoți ordinari. Nimic nu este mai degradant decât să te joci cu frica și sănătatea oamenilor la televizor, pentru ca dimineața să semnezi contracte de milioane de euro/bucata. Ghinion! Dreapta în România acestor doi ani, nu a fost decât o clică de barbari mioritici care au tăbărât cu bâtele pe sufletele noastre. Și au plecat liniștiți mai departe, curați și puri ca niște fete mari gata de măritiș.“

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Adevarul este ca toti antivaccinistii sunt putinisti. Libertatea nu este deloc ieftina. Astia care iubesc gazele aproape moca, carburantii la fel, sa se duca in rusia si sa stea capra in fata lui putin. Eventual sa-i sugga si pwlla.
1
0
la astia de mai jos va pute adevarul ai? poate de-aia platiti gaze scumpe, energie scumpa, carburanti la fel, ca sa acoperiti tunurile PNL-USR de atunci!!!
0
0
Parasuta asta o arde cu Hrebenciuc junior !
0
1
Aceasta pzd-ista agresiva, tovarasa cu gabi firea si veorica dancila si nu numai, care jigneste toate profesiile din tara asta, in special cea de medic, antivaccinista prefacuta, croitoreasa care isi da cu parerea despre tot si toate, nu a vorbit niciodata despre agresiunea barbarilor rusi impotriva poporului ucrainean. Prietenii stiu de ce. Nu toata lumea este bagata in seama de presa. Inca o data prietenii stiu de ce. Du-te in rusia ca te asteapta putin. Ca il iubesti mult. Si-asa au plecat mai toti investitorii de acolo.
1
0
...croitoreasa priceputa la toate !
0
0

REPLICA

LOTO

6/49
182182191
5/49
251721402310
joker
8442812108