REPLICA ONLINE CONSTANTA

15.4° Constanța Vin., 26 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6711
15.4° Constanța Vineri, 26 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6711
 

Dani Mocanu, dat afară de la un eveniment. Manelistului i-a fost interzis să intre în locație

Dani Mocanu, dat afară de la un eveniment. Manelistului i-a fost interzis să intre în locație

Replica API 26 iulie 2021 | 17:49 3289

Dani Mocanu a avut parte de o întâmplare la care cu siguranță nu s-ar fi așteptat. Celebrul manelist nu a fost lăsat să intre la un eveniment acolo unde Jean-Claude Van Damme lua parte.

Situație destul de jenantă pentru Dani Mocanu seara trecută, asta deoarece artistul a vrut să meargă la evenimentul unde lua parte și Jean-Claude Van Damme, însă în momentul în care a dat să intre în locație acestuia i-a fost interzis, scrie spynews.ro

Mai mult de atât, nu doar lui i s-a întâmplat asta, căci în aceeași situație s-au aflat și tinerii care au fost surprinși cu celebrul actor în mașină în urmă cu doar câteva zile și care l-au plimbat pe acesta pe străzile din Capitală.

Aceștia au fost pur și simplu dați afară de la eveniment atunci când au dat să intre în locație și să ia parte și ea la ceea ce urma să se întâmple în seara respectivă.

Vă reamintim că, Dani Mocanu s-a fotografiat cu celebrul actor în aeroport, iar fotografia a fost publicată pe rețelele de socializare, acolo unde a strâns zeci de mii de like-uri.

Dani Mocanu, mesaj dur către Florin Salam

Dani Mocanu a fost cumva atacat indirect de către Florin Salam cu un mesaj video publicat în mediul online, motiv pentru care cântărețul nu a stat prea mult pe gânduri și i-a întors replica acestuia.

Manelistul și Florin Salam au pornit un scandal de proporții, iar alături de ei e și Tzancă Uraganu, care de asemenea a simțit că mesajul lui Florin Salam îi este adresat și lui. ”Un mic anunț din partea mea pentru lăutarii care se referă la mine. Deci nu pentru oamenii din afară ci pentru lăutarii care se referă la mine. Bă, dacă vă referiți la mine să-mi bag... în c... voștri. Vă prind la evenimente, indiferent cu cine o să fiți voi și indiferent cu cine mergeți pe drum și vă dau rușine și înjoseală de față cu toată lumea: cu mireasă, cu nași, cu ginerică, cu cine vreți voi...Și cu lumea de pe lângă voi care vă protejează, cum ar fi.”, a fost mesajul lui Dani Mocanu.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
si asta e artist ?
3
0
nu ne intereseaza de drojdia societatii
20
0
Natie de oameni nebuni: cum sa ii consideri vedetame pe acest individ sau pe tzanca?
24
0
Antonescu, Antonescu, Antonescu, Antonescu, Antonescu, Antonescu
38
0

REPLICA

LOTO

6/49
182182191
5/49
251721402310
joker
8442812108