REPLICA ONLINE CONSTANTA

11.4° Constanța Vin., 26 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6711
11.4° Constanța Vineri, 26 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6711
 

Daniel Fenechiu, despre Gabi Oprea: „Este culmea tupeului, este de o obrăznicie înfiorătoare!”

Daniel Fenechiu, despre Gabi Oprea: „Este culmea tupeului, este de o obrăznicie înfiorătoare!”

Replica API 24 septembrie 2015 | 22:20 206

Moțiunea de cenzură inițiată de PNL, citită astăzi în Parlament și asupra căreia votul se va da săptămâna viitoare, adună mai multe partide politice. Unii parlamentari nu l-ar mai vrea pe Victor Ponta, dar nici vreun urmaș al său, alții nu l-ar mai vrea, dar parcă ar fi bun și unul de la PNL, iar alții nu vor să audă de PNL.

Partidul Național Democrat, condus de deputatul Daniel Fenechiu, nu vrea, de exemplu, să audă de vicepremierul Gabriel Oprea!

„Scăpăm de dracul și dăm de tac-su!”, susține Fenechiu, care nu vrea un Guvern condus de președintele UNPR nici în ruptul capului!

„Cred că unul din motivele pentru care guvernul Ponta nu a picat până acum și probabil este și motivul pentru care, din păcate și rușinos pentru România va supraviețui, constă în faptul că nu prea ai pe cine pune în loc! Dacă îl dăm jos pe Victor Ponta ca să-l punem în loc pe Gabi Oprea, am scăpat de dracul și l-am pus pe tac-su! Dacă prin moțiune nu facem altceva decât să căutăm în UNPR un nou partener de guvernare, noi n-am făcut nimic! Una peste alta, unul din meritele guvernului Ponta a fost că a avut un anumit tip de stabilitate și un anumit tip de abordare nu foarte radicală a problemelor din țară care a permis o stabilitate și o creștere economică… Oprea nu este sperietoare, dar întotdeauna îți dorești, de principiu, să ai un prim-ministru cu care să te poți mândri, care să genereze încredere, care să aibă viziune și de la care aștepți ceva. Gabi Oprea nu a fost niciodată altceva decât conducătorul unui partid al mercenarilor. Când a fost nevoie, a „deschis bidonul” și a luat tot ceea ce putea lua din politică, toți oamenii cu probleme, cu dosare, cu slăbiciuni, toți traseiștii. Numai asta a făcut Gabi Oprea! În contextul în care un om care și-a creat partidul și a început să conteze și a constituit argumentul pentru care activează numai pe mijloace imorale, nu chiar ilegale că nu pot să demonstrez, dar în opinia mea sunt și din zona aia, nu poate beneficia de încrederea mea! Eu stau și văd ce a făcut Gabi Oprea. A adunat toți parlamentarii cu probleme, cu dosare penale și, culmea, el spune că susține statul de drept în fața lui Iohannis și în fața DNA! Este culmea tupeului, este de o obrăznicie înfiorătoare! Să mă ierte Dumnezeu, dar eu cred că indiferent de rezultatul pe care-l vei avea la alegerile următoare, indiferent că vei fi parlamentar sau nu, indiferent că vei reuși să câștigi simpatia și votul electoratului, cel mai important este să te poți uita în oglindă! Asta e cel mai important lucru!”, a spus Fenechiu, pentru Replica.

Marius Florian VASILE

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere

REPLICA

LOTO

6/49
182182191
5/49
251721402310
joker
8442812108